- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.781
Tamam patronumarim odalari manzaralidir yoksa benim odayi isgal edecekler gorev tamam
Benim oda sobalı bi çare bulun pilizzSen varken gozum arkada degil . Tamam.
5 yildizli bir konak burasi her odamiz mikemmeldir .
Benim oda sobalı bi çare bulun pilizz
Ayy benim petek kesin bozuktur ondan soba kurarlarSen o Kasimpasa da kaldigin otellerle mi karistirdin burayi.Odalarin hepsi kaloriferlidir.
Gell gelll basimin tadlu belasi
O ne bicum laf bebisimmm ölmeyin tabiiii kiii kıyamamm sizeeGell gelll basimin tadlu belasine oo begenmedinmi odani kiz?5 yildizli kuzum daha ne yapak olekmi
Lafin gelisi oyle dedim niye oleyim canimO ne bicum laf bebisimmm ölmeyin tabiiii kiii kıyamamm sizee
Ayy ben geliyim yanina hem canımız sıkılmazzz
çekiştirek tabiiii azcıkkkLafin gelisi oyle dedim niye oleyim canimgel yavru kusum sohbet muhabbet ederiz dedikodu yaparik sultanlari cekistiririk
Geçmiş olsunnn canımGrip oldum ya hastayım ben
Kiyamam ya gecmis olsun kuzumGrip oldum ya hastayım ben
Hastaymis kuzum,sen neyaptin kiz soba isini takip edemedim konunu?
Sobayi kurduk bebegim. Odayida degistirdim burda prizde var gece oda sogudu baktim. Hemen taktim ufoyu yaktim isittim biraz sonra uyudum uyandim bida yaktim derken sabahi ettik canım suan iyiyiz sukür simdide takılıydı ufo yeni kapattim cok sicak olmasin bebis terlemesin diye. Benim kv sinir oluyo bana suandaHastaymis kuzum,sen neyaptin kiz soba isini takip edemedim konunu?
OhhhSobayi kurduk bebegim. Odayida degistirdim burda prizde var gece oda sogudu baktim. Hemen taktim ufoyu yaktim isittim biraz sonra uyudum uyandim bida yaktim derken sabahi ettik canım suan iyiyiz sukür simdide takılıydı ufo yeni kapattim cok sicak olmasin bebis terlemesin diye. Benim kv sinir oluyo bana suandabizim sobayi yak dedim oo simdiden baslarsak soba yakmaya odun mu dayanir dedi. Bende ooohoo sen bilirsin yakma dedim taktım ufoyu hiç umurumda olmafi. Sonra geldi bakti odaya elektrik gitmesin sobayı yakalim bari diyo. Hem elektrik gitmesin hem odun bitmesin ama torunda yanimdan gitmesin ohh ne ala memlekett. Kadın çok cimri çokk