⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Karamel de degil tam , kahverengi de degil. Ben de bayildim. Kina yapsam bulabilir miyim bu rengi.

Sen bana soruyorsun ben sana. :KK53:

Birak cikolatayi direk bu renk yap artik hangi renk ise.
Valla kinayla bu rengi tutacagini hic sanmiyorum kuzum :KK53:ee ben sana sen bana soracan tabii:KK14:kimimiz varki garib dunyada der alirmisim sazi elime:KK70::KK75:bu arada Gunaydinlar canlarim :-)

Su salgın döneminde o öküz kocası ishal olurda tutamaz milletin içinde kaçırır inşallah.:işsiz:gunaydin naneli.haftaya arıcan kuzum
Kizz sen con yasa emii:KK70:o nasil beddua dir oyle:KK53:yinede amin diyim cunku hakketti:KK14:ara bakalim insallah ulasirsin:eek:benide habersiz birakma kuzum..

Kizlar bu ne renk simdi .

TopraKahveBob TopraKahveBob @lingen OriginalNIKITA OriginalNIKITA naneelimoonn naneelimoonn

ombre-sa%C3%A7-modelleri-2014.jpg
coooooooooooooghh sugarrrr !!! yaptir yaptirrrr , severim ben cikolata rengini (kalp, kocamaan kaallppp )

coooooooooooooghh sugarrrr !!! yaptir yaptirrrr , severim ben cikolata rengini (kalp, kocamaan kaallppp )
Yavru kusum cokk sugarda bu cikolata degilki:KK53:daha acik bir renk findik kestane karisimi gibi:)benimki cikolata cunku boyle durmuyor kuzum ama bende uclarina attiracam bu rengi cok sevdim:KK66:

X