⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Ben şimdi ufaklığa tost yapıcam , kendime de yapıcam , bi tane de sana yapabilirim canım:kk77: , hazır iştahın yerindeyken :kk77:
Ivet durumum giderek kotulesiyor. Gecen gun Aksam 6 ya kadar yemek yemeyen ben azittim bugunlerde.

Koca bi tencere yemek bitirebilecek durumdayim simdi.

Koca bi tencere miiiiii :KK57:

Aynen oyle insulin direnci boyle bi sey oluyor. 2. den birinciye gecis nasil olur onu gosteriyorum. :KK45:

images

Hadi be konusma. Kendi benden az seediyor. Hic uyumadim bugun bagaaa bulassmaaa. :confused:

Hep dert okudum. Dertlerime dert kattim. :KK70:

Benim Matt baska Matt . Bu Matt igrenc olabilir ama benimki asla. :cool:

Hosbulduk oteki nickle tanimadin dimi. Annen nasil Nikita. Sen nasilsin gorusmeyeli.

Seni diyorum ust odalara alalim. Malum konak bosaldi. :KK8:
Lucky , tanıdım ki :KK66: annem genelde iyi çok şükür, unutmamissın sağolasın canım . Çok dikkat ediyor yediğine içtiğine, umarım böyle devam eder. İyiki geldin yaa :KK19:

Hadi be konusma. Kendi benden az seediyor. Hic uyumadim bugun bagaaa bulassmaaa. :confused:

Hep dert okudum. Dertlerime dert kattim. :KK70:

Benim Matt baska Matt . Bu Matt igrenc olabilir ama benimki asla. :cool:

Hosbulduk oteki nickle tanimadin dimi. Annen nasil Nikita. Sen nasilsin gorusmeyeli.

Seni diyorum ust odalara alalim. Malum konak bosaldi. :KK8:
Al al üst taraflara, oğlak çıksın yukarıya

Al al üst taraflara, oğlak çıksın yukarıya

Sana gunesli bogaz manzarali bi oda veriyorum numero 6. :KK8:

Lucky , tanıdım ki :KK66: annem genelde iyi çok şükür, unutmamissın sağolasın canım . Çok dikkat ediyor yediğine içtiğine, umarım böyle devam eder. İyiki geldin yaa :KK19:

Aman dikkat etsin. Saglik her seyden onemli.

Bi de bana sor dikkat ediyor musun yediklerine .

Cevappp veriyorummm hayiiirr :))

X