- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.401
aah kolay gelsin , zor gercekten. kizlar oluversin cadi , severim ben oyle cok bilmisleriIyiyim cok sukur canim nasil olayim. Cocuklarin pesinde dolasip duruyorum. Oglana tuvalet egitimine basladim. Gunum tuvalette geciyorkiz tam bir cadi oldu kucaktada durmuyor yerde de. Yere goge sigamiyor seninde yavruya asi yapmislar. Gecmis olsun.
İnşallah.h er bebe nazlı olur hastalanınca ama benimki bir ayrı oluyor.celilmiyor ne yapacagimi şaşırıyorum.ayrica evde kalmakta zoruma gidiyor.m illet grzmelerde tatillerde ben dort duvr arasında.sanki hiç hiç görmedim oduvarlariAllah acil sifalar versin. Bebeler hasta olmasin da gerisi dert degil. Atlatir indallah hemencecik.
Yayla soğuktu kız.bura sıcak ora soğuk olunca hava değişimi çarptı galiba.orda bütün gece soba ya dusun.ates dusurucu peditus verdim ise yaramadı.atesi dusuyor ama hiç gitmiyor mecbur antibiyotiğe başladım.antibiyotik verincede kafami duvara vurasim geliyor ama mecbur kaldim
Kizim sen boyle dertleniyorsan ben napayim acabaİnşallah.h er bebe nazlı olur hastalanınca ama benimki bir ayrı oluyor.celilmiyor ne yapacagimi şaşırıyorum.ayrica evde kalmakta zoruma gidiyor.m illet grzmelerde tatillerde ben dort duvr arasında.sanki hiç hiç görmedim oduvarlari
Makarna yap daya önlerine bunu yapabilirim deKizim sen boyle dertleniyorsan ben napayim acababenimki bugun kardesi ve babasiyla eregliye gidecek. Ben evde orduya yemek yapacam. Eltiler var diye bag evine falanda gidemiyoruz. Bizimki kardesiyle takiliyor. Oy oyyy2
Bende var ates olcer ya. Sagol yinede.Ya kızlar baby malda frlixsin ateş ölçer varhrm alın hem kulaktan olcer 60 tlye iyi midir.b i ateş ölçerler 100-150 de vermek istemiyorum acikcasi
Dun yaptim. Turlu yaptim bide makarna yaptim. Bugun kizartma yapacam. Yarina allah kerim.Makarna yap daya önlerine bunu yapabilirim de
UyuzBende var ates olcer ya. Sagol yinede.
tabi.. gerci 10 yildir anneyim, eminim topikte benden daha tecrubeli anneler vardir , benimde istifade edebilecegim bilgileri aktarirlar .Aman o kadar soguk muydu. Kiyamam ya bebekler ateslenince dayanamiyorum. Kuzucuklar minicik zaten.
zey-mur kolay gelsin. Tecrübelerini aktarirsin insallah ilerde. OriginalNIKITA
sağol tatlımKolay gelsin
Kizim sen boyle dertleniyorsan ben napayim acababenimki bugun kardesi ve babasiyla eregliye gidecek. Ben evde orduya yemek yapacam. Eltiler var diye bag evine falanda gidemiyoruz. Bizimki kardesiyle takiliyor. Oy oyyy2
Ya kızlar baby malda frlixsin ateş ölçer varhrm alın hem kulaktan olcer 60 tlye iyi midir.b i ateş ölçerler 100-150 de vermek istemiyorum acikcasi
tabi.. gerci 10 yildir anneyim, eminim topikte benden daha tecrubeli anneler vardir , benimde istifade edebilecegim bilgileri aktarirlar .
sağol tatlımbugün itibariyle ayaklarımı uzatıp keyif yapabilirim
Benim de var
Başlarda zordu sanki, şimdide var zor anları. bence her anne kendine göre tecrübe ediniyor. Nihayetinde güzel tabiBenim de haftaya 16 kisilik sofra hazirlamam lazim. Görümceyle bölüsüyorduk. Onun da bu kez isi cikti. :'( napcam bilmiyorum. Kiz da evi bir dagitiyor hic sormayin yani. Bir kac kisi de yatili kalacak.
Benim de var
A a 10 yil mi ? Giderek kolaylasiyor mu annelik zorlasiyor mu ?
Benim icin de yap nolur. Ühü ühü. Cok isim var .
Başlarda zordu sanki, şimdide var zor anları. bence her anne kendine göre tecrübe ediniyor. Nihayetinde güzel tabi
AminnAllah isteyen herkese nasip etsin. Kimseye evlat acisi yasatmasin
AmiinAllah isteyen herkese nasip etsin. Kimseye evlat acisi yasatmasin