⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Iyiyim cok sukur canim nasil olayim. Cocuklarin pesinde dolasip duruyorum. Oglana tuvalet egitimine basladim. Gunum tuvalette geciyor kiz tam bir cadi oldu kucaktada durmuyor yerde de. Yere goge sigamiyor seninde yavruya asi yapmislar. Gecmis olsun.
aah kolay gelsin , zor gercekten. kizlar oluversin cadi , severim ben oyle cok bilmisleri bizim oglan asi oldu evet, ayy bi izledi olup biteni ,ondan sonrada acio da acio, bir damla yas akitmadi ama cok aci cekti yavrum ya ...neyse atlattik cok sukur

Allah acil sifalar versin. Bebeler hasta olmasin da gerisi dert degil. Atlatir indallah hemencecik.
İnşallah.h er bebe nazlı olur hastalanınca ama benimki bir ayrı oluyor.celilmiyor ne yapacagimi şaşırıyorum.ayrica evde kalmakta zoruma gidiyor.m illet grzmelerde tatillerde ben dort duvr arasında.sanki hiç hiç görmedim oduvarlari

Aman o kadar soguk muydu. Kiyamam ya bebekler ateslenince dayanamiyorum. Kuzucuklar minicik zaten.
zey-mur kolay gelsin. Tecrübelerini aktarirsin insallah ilerde. OriginalNIKITA

Kizim sen boyle dertleniyorsan ben napayim acaba benimki bugun kardesi ve babasiyla eregliye gidecek. Ben evde orduya yemek yapacam. Eltiler var diye bag evine falanda gidemiyoruz. Bizimki kardesiyle takiliyor. Oy oyyy2

Ya kızlar baby malda frlixsin ateş ölçer varhrm alın hem kulaktan olcer 60 tlye iyi midir.b i ateş ölçerler 100-150 de vermek istemiyorum acikcasi

Aman o kadar soguk muydu. Kiyamam ya bebekler ateslenince dayanamiyorum. Kuzucuklar minicik zaten.
zey-mur kolay gelsin. Tecrübelerini aktarirsin insallah ilerde. OriginalNIKITA
tabi.. gerci 10 yildir anneyim, eminim topikte benden daha tecrubeli anneler vardir , benimde istifade edebilecegim bilgileri aktarirlar .

Kizim sen boyle dertleniyorsan ben napayim acaba benimki bugun kardesi ve babasiyla eregliye gidecek. Ben evde orduya yemek yapacam. Eltiler var diye bag evine falanda gidemiyoruz. Bizimki kardesiyle takiliyor. Oy oyyy2

Benim de haftaya 16 kisilik sofra hazirlamam lazim. Görümceyle bölüsüyorduk. Onun da bu kez isi cikti. :'( napcam bilmiyorum. Kiz da evi bir dagitiyor hic sormayin yani. Bir kac kisi de yatili kalacak.

Ya kızlar baby malda frlixsin ateş ölçer varhrm alın hem kulaktan olcer 60 tlye iyi midir.b i ateş ölçerler 100-150 de vermek istemiyorum acikcasi

Benim de var
tabi.. gerci 10 yildir anneyim, eminim topikte benden daha tecrubeli anneler vardir , benimde istifade edebilecegim bilgileri aktarirlar .

A a 10 yil mi ? Giderek kolaylasiyor mu annelik zorlasiyor mu ?

sağol tatlım bugün itibariyle ayaklarımı uzatıp keyif yapabilirim

Benim icin de yap nolur. Ühü ühü. Cok isim var .

Başlarda zordu sanki, şimdide var zor anları. bence her anne kendine göre tecrübe ediniyor. Nihayetinde güzel tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…