- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.381
Bebeklerim:)Hımm bebeğiniz var sanırım :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebeklerim:)Hımm bebeğiniz var sanırım :)
Aaa ikizmii :)Bebeklerim:)
Yok yok. Oglum 2 yasinda kizim 8aylikAaa ikizmii :)
Ağlamadı şükür, ama çok acıdı, bikaç saat sızlandı .. (çok yorgunum ) sen naptinOy kiyamam.
Ne güzel Allah uzun ömürler versin :)Yok yok. Oglum 2 yasinda kizim 8aylik
Benimkini disari ckardim ben de. Insallah kolay atlatir. Benimki gecen kustu ve ateslendi ilk defa. Son aşisiydiAğlamadı şükür, ama çok acıdı, bikaç saat sızlandı .. (çok yorgunum ) sen naptin
bizimkilerin en son asisi 9 yasinda gerceklesiyor.Benimkini disari ckardim ben de. Insallah kolay atlatir. Benimki gecen kustu ve ateslendi ilk defa. Son aşisiydi
Tesekkürler. Bana 5 yasina kadar görüsmicez dedi doktoru. Simdi yanlis bilgi vermiyeyimbizimkilerin en son asisi 9 yasinda gerceklesiyor.
sizede gecmis olsun canim
Selam canım bayramın kutlu olsun.sorma benim kız usuttu hasta şimdi onla uğraşmaktan kendimi unuttum.sen ne yapıyorsun nasilsinMazef nasil oldun canim?
@yasamak__guzeldir zey-mur sallayarak uyutmayi denicem insallah ikincide @Patsi53 bebis nasil ? OriginalNIKITA senden naber? Hollanda isindi mi?
Selam canım bayramın kutlu olsun.sorma benim kız usuttu hasta şimdi onla uğraşmaktan kendimi unuttum.sen ne yapıyorsun nasilsin
Sağol canım.Sag ol canim biz iyiyiz. Gecmis olsun
oh oh iyi optum minnosuTesekkürler. Bana 5 yasina kadar görüsmicez dedi doktoru. Simdi yanlis bilgi vermiyeyim
mazooo naber?Sağol canım.
Sağol canım tesekkurlermazooo naber?
bebisin rahatsizmis, acil sifalar diliyorum.
Iyiyim cok sukur canim nasil olayim. Cocuklarin pesinde dolasip duruyorum. Oglana tuvalet egitimine basladim. Gunum tuvalette geciyor kiz tam bir cadi oldu kucaktada durmuyor yerde de. Yere goge sigamiyor seninde yavruya asi yapmislar. Gecmis olsun.
Yayla soğuktu kız.bura sıcak ora soğuk olunca hava değişimi çarptı galiba.orda bütün gece soba ya dusun.ates dusurucu peditus verdim ise yaramadı.atesi dusuyor ama hiç gitmiyor mecbur antibiyotiğe başladım.antibiyotik verincede kafami duvara vurasim geliyor ama mecbur kaldimKiz Mazef gecmis olsun nesi var minnosun? Bizimkiler de yeni atlatti hastaligi. Mevsim degisikligi herkesi vuruyo.
Allah acil sifalar versin. Bebeler hasta olmasin da gerisi dert degil. Atlatir indallah hemencecik.Yayla soğuktu kız.bura sıcak ora soğuk olunca hava değişimi çarptı galiba.orda bütün gece soba ya dusun.ates dusurucu peditus verdim ise yaramadı.atesi dusuyor ama hiç gitmiyor mecbur antibiyotiğe başladım.antibiyotik verincede kafami duvara vurasim geliyor ama mecbur kaldim