- 21 Aralık 2015
- 7.428
- 5.390
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.421
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bensiz kalma emi. Noldu yana yakila ariyon beni.zey-mur nerdesin deli kari
Yok benim öküze sinirlendim beraber arkasından atacağım kimseyi bulamadımBensiz kalma emi. Noldu yana yakila ariyon beni.
Napti yine.Yok benim öküze sinirlendim beraber arkasından atacağım kimseyi bulamadım
Aleyna aleyküm selam, siz Nasılsıniz?Selamın aleyküm arkadaşlar Nasılsıniz
Dün kız iyiydi.dedimki çok bunaldim akşam çıkalım dedim.cikmazsak bile kızı parka goturelim kaç gundur evdekizda bunaldim dedim tamam dedi .arka balkonu temizledi diye beli koptu yoruldu.b ildim öyle diceni yanilmadim ben çok yorgunum bir yere gidemem dedi tahmin etmiştim dedim.aksam çıktı arabaya gaz aldı yikatti dokuz gibi geldi.ne dedi tahmin etNapti yine.
Ay cok farkli seyler geldi aklimaDün kız iyiydi.dedimki çok bunaldim akşam çıkalım dedim.cikmazsak bile kızı parka goturelim kaç gundur evdekizda bunaldim dedim tamam dedi .arka balkonu temizledi diye beli koptu yoruldu.b ildim öyle diceni yanilmadim ben çok yorgunum bir yere gidemem dedi tahmin etmiştim dedim.aksam çıktı arabaya gaz aldı yikatti dokuz gibi geldi.ne dedi tahmin et
kıyamam kii biz kadınların ortak sorunu bu ama işler bitince bi keyif kahvesini hak etmiştim bak yardıma gelem çabucak bitirip keyf çatalımBenim de haftaya 16 kisilik sofra hazirlamam lazim. Görümceyle bölüsüyorduk. Onun da bu kez isi cikti. :'( napcam bilmiyorum. Kiz da evi bir dagitiyor hic sormayin yani. Bir kac kisi de yatili kalacak.
Benim de var
A a 10 yil mi ? Giderek kolaylasiyor mu annelik zorlasiyor mu ?
Benim icin de yap nolur. Ühü ühü. Cok isim var .
Pehh fesat.kizi parka götürüp sallayalimmi dediAy cok farkli seyler geldi aklima
İyiyim bende çok sukurSelamın aleyküm arkadaşlar Nasılsıniz
bana sordun demi canım iyiyim bende sukur:))Ve aleykumselam.ben iyiyim. Sen masilsin?
Allah iyilik versinbana sordun demi canım iyiyim bende sukur:))
Goturseydin gicikligina.Pehh fesat.kizi parka götürüp sallayalimmi dedi
kizlar bi muddet cosuyorlar , bi muddet susuyorlar.
sen nasilsin fallenangel? ben calisiyorum ,
gecmis olsun , onemli bi hasar yok insallah ...VALLA hamd olsun canım şükür olsun kötü demek ne haddimize
git gel iş ev işte değiş,ik bişiy yok
tataildeydim kaza yaptık