⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Mazef nasil oldun canim?
yasamak__guzeldir zey-mur sallayarak uyutmayi denicem insallah ikincide Patsi53 bebis nasil ? OriginalNIKITA senden naber? Hollanda isindi mi?
Bayramdan dolayı pek gıremıom ev kalabalık bız oraya buraya gıduoz esım bayramda ızınlı ıate aıle fln taklıoz bebeısım suan ıyı b ayın 11 2 taramaya gırcem ama bebıs benı yoruo buzamana kadr mıde bulantım yoktu 1 haftdr saolsun hıc drmuoz bıde grıp oldum oda var ılacda ocemıom baklm sen nasılsın tatlm kocaman opdum be. Sımdı az erken uyucam yanj erken sayılmaz ama bana gore bugun erken bauram ıcınde fln ramazanda sahıra kadr otryodum yoruldu esım oruc tutjodu ona sofra hazrlyodum bu sene bebısten be tutamadım baklm seneye emmesek bu aylar turcam yoksa so rakı sene nasıp opuldunuz tekrrdan ıyı bayramlar dılerım nıce nıdce bayramlara hep bırlkte ıns TopraKahveBob cim canım benım canım benım senı ben operım operım muah

Sallamak en son caren olsun TopraKahveBob sonra birakmalari zor oluyor. Ben oglumu 1 yasina kadar salladim. Sonra biraktirdim. Sallamadan uyutmanin rahatligini gorunce hic sallamasam iyimis dedim. Ama tabi insan mecbur kaliyor bazen.

Alistir canim kendi uyusun. Hic sallama. Karni doyunca cek memeden. Aglarsa da verme meme falan. Birak uyusun oyle. 1 2 kez aglar. Ana yuregi dayanmaz. O zaman oksa op sakinlestir.

Dün gece dönüp durdu. Emdi biraz. Sonra isigi kapatip yanina uzandim. Uyudu. Temmelli kesmeyi düsünüyorum aslinda.
Bayram nasil gidiyor? Kk pek bi sakin sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…