- 31 Ağustos 2015
- 751
- 900
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.321
Naber miladre ?Merhaba arkadaşlar
Valla bazen öyle hissediyorum kimse samimi gelmiyo çevremde. Teşekkür ederim zaman ayırıp konularıma baktığın icin canım
Kusura bakma yeni gördüm. Ben iyiyim sen nasilsin?Naber miladre ?
Kusura bakma yeni gördüm. Ben iyiyim sen nasilsin?
Bu ara herkese huzur dolu ve hayirli bir Kandil gecesi dilerim.
Selam canim. Konakta ki.secikler kalmadi. Ev sahibi terki diyar edince.Kızlar nasılsınız?Nerelerdesiniz?
Doğrudur kuzumSelam canim. Konakta ki.secikler kalmadi. Ev sahibi terki diyar edince.
Bebeleri uyutmaya calisiyorum canim napiim. Sen naptin. Bitti mi islerin?Doğrudur kuzum
Sen nasılsın napiyorsun.
Nerelerdesin sen kacak. Nasi oldunNaparsiniz
Biraz daha var canım ama toparlandim baya.Bende birini uyuttum diğerini salliyorum.uyuyamayayazdi küçük hanım.Bebeleri uyutmaya calisiyorum canim napiim. Sen naptin. Bitti mi islerin?
İlaç kullandığım surece iyiyim.kizla uğraşıyorum herif evde.dun gece hiç emmedi.az önce kkda bakım benim hastalığa dedim hiç memnun olmadım.sen yapıyorsun nasilsin
Du bakalim daha kesin bi teshis yok ki ortada. Bende napiyim cok mutluyum o kadar mutluyumki anlatamamİlaç kullandığım surece iyiyim.kizla uğraşıyorum herif evde.dun gece hiç emmedi.az önce kkda bakım benim hastalığa dedim hiç memnun olmadım.sen yapıyorsun nasilsin
Benim oglan kendi uyuyo da kiz sallamak istiyo. Ama henuz ikiside uyumadiBiraz daha var canım ama toparlandim baya.Bende birini uyuttum diğerini salliyorum.uyuyamayayazdi küçük hanım.
Hani benim sayfa sayfa anlattığım hastalığın varya eğer sen denk gelmediyse sanad anlatirimMazef neyin var canım geçmiş olsun.