⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Kızlar ben hakimlik savcılık sınavına çalışmaya baslayacagim beni burdan silin yer işgal etmeyeyim, inşallah bir gün tekrar gelirim kendinize iyi bakın canlar :KK24:

Allah zihin açıklığı versin :) Sınavında başarılar..

Onun baslangiciyla karsi karsiyayim aslinda :-)

Basarilar canim. Sinavi kazaninca haber ver. Allah yardimcin olsun :KK66:

Minnoş degil :KK70: cadi. :KK69::KK36:sevgiler

Cadı olsun :) az bilmiş olmuyo kızlarda yaa :) bir de zamane çocukları daha bi başka sanki .)

Arkadaslar içim sıkılıyo aynı durumda olan var mi

Evet ben sıkılıyooorum:kızgın: hayırlara vesile olur inşallah..:super:

Evet o da var kendimi yapayalnız hissediyorum bazen bi işe ihtiyacım var sanırım gereksiz görüyorum bazen kendimi

O düsünceyi hemen yok ediver :-)
Ben de olmustu cikana kadar yillarim gitti. :KK66: isin yoksa dil ögren evde. Yeni yemekler yapmayi dene. Kek vs. Örgü ya da el isi. En güzeli de hergün disari cik ve kitap oku :KK66: :KK200:

O düsünceyi hemen yok ediver :-)
Ben de olmustu cikana kadar yillarim gitti. :KK66: isin yoksa dil ögren evde. Yeni yemekler yapmayi dene. Kek vs. Örgü ya da el isi. En güzeli de hergün disari cik ve kitap oku :KK66: :KK200:
Oğlum var ondan bişey yapmaya vakit kalmiyo oyun oynuyoruz arada çıkıyoruz dışarı ama sıkılıyo insan yine

Valla bazen öyle hissediyorum kimse samimi gelmiyo çevremde. Teşekkür ederim zaman ayırıp konularıma baktığın icin canım

Evet zor iş çocuk bakmak büyütmek ama maddi olarak ta kazanmak istiyorum düzenli bi isim de olsun istiyorum. Her istediğimi almak istiyorum.:KK66:

Oglunuz kac yasinda? Ben de senlerdir issizim. Yapacak bir sey yok. Zamani gelince sartlar da degisiyor. Insan issiz de kaliyor calisiyor da. Siz insanlari bosverin. Allah size oglunuza ailemize saglik versin.

Oglunuz kac yasinda? Ben de senlerdir issizim. Yapacak bir sey yok. Zamani gelince sartlar da degisiyor. Insan issiz de kaliyor calisiyor da. Siz insanlari bosverin. Allah size oglunuza ailemize saglik versin.
Oğlum 22 aylik evet sağlık olsun tabi inşallah yavrularımız iyi olsun sağ olsun seninki kaç yaşında? İnsan çocuğuna her şeyin en iyisini almak istiyo ben bide alıştığım için istediğimi almaya kimseden bi yardım istemiyorum kendi kendimize yemek istiyorum Alah yardım etsin inşallah

Oğlum 22 aylik evet sağlık olsun tabi inşallah yavrularımız iyi olsun sağ olsun seninki kaç yaşında? İnsan çocuğuna her şeyin en iyisini almak istiyo ben bide alıştığım için istediğimi almaya kimseden bi yardım istemiyorum kendi kendimize yemek istiyorum Alah yardım etsin inşallah

Amin
16 aylik benimki de :)

X