- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.281
Ultrason bebegin olculerini falan kullaniyor. Bura verdigin tarihi o yuzden farklilik olmasi normalAy bu havalar benı boguyor bıdey dıcem ben bugun ultrason gırdım 9+5 burda farklı nıe son reglmı yazdım buraya
Tabikide ultrasonu diikate alacaksin. Cunku zaten simdiki haliyle ilerdeki hali degosecegi 8con tarihlerde degisiyor. Ultrason lagidinda tarih yazar. Ona bak. Ne yaziyor? 30lu haftalarda o tarihte degisecek.Yanı ultradona goremı bu takvıme goremı dogum suan 9+5 boyu 2.93 cmgayet saglıklymıs doktorum ole dddı
Yaziyosa bakarim. Okunur insallah. Yakindan bile zor okunuyo cunkuDu bak benım 2 ulrtsanm bılmıo. Resm attm da bı bk olrmu ılk bebıs bılmıom
Topikce gelmeyelim zor olur sanafirinda köfte kurtarici zaten. Pilav corba tamamdir. Ev isi de mutfak da cok zor ya. .
Bence yemek yapmanin en zor tarafi ne yapacagini bulmak. Adi belli oldu mu 1saatte halloluyo. Dusunmesi 1gun yapmasi 1 saat:))))
Yok yaa zor olmaz diye düşünüyorum canım korkutma beniii ayyy katılıyorum sanaa gerçekten zorr .. hele ki çalışıyorsan hepten zor bekarken iyiydi işten eve gidiyorum oh mis herşey hazırdı senle tanışmamıştık sanırım :)
ahahahah kesinliklee canımişteyken arkadaşlarla menü belirme yapıyoruz akşama napsak diye
Tanismamistik canim :)
Cocuktan önce kolayfi da cocuk olunca hepten zorlasiyorgözünü korkutmak gibi olamsin da
Tamam onemli degil ama kafana takacak bisey yok.Baktım oknmuo atmadım onadn canm
:))) Tanışalım ozaman canım ben Füsun :)
yaa öyle deme korkuyorum inan kiiiNe kadarlık bebişin
Tehlikeli zamanlar yaklasm8s. Allah simdiden yardim etsin.Bir bucuk yasinda.memnun oldum
Tehlikeli zamanlar yaklasm8s. Allah simdiden yardim etsin.
2yas sendromunu gorunce anlarsindaha fazla zorlasacak öyle mi
Bir bucuk yasinda.memnun oldum
Onun baslangiciyla karsi karsiyayim aslinda2yas sendromunu gorunce anlarsin
Kızlar ben hakimlik savcılık sınavına çalışmaya baslayacagim beni burdan silin yer işgal etmeyeyim, inşallah bir gün tekrar gelirim kendinize iyi bakın canlar
oyyyy ne minnoştur şimdi tam ısırmalııık :))) maşallah canım :) Bende memun oldum tanıştığımıza
Sen daha giristesin. Gelismesi cok daH zevkli inankiOnun baslangiciyla karsi karsiyayim aslinda
Basarilar canim. Sinavi kazaninca haber ver. Allah yardimcin olsun
Minnoş degilcadi. sevgiler