- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.261
neydi mubarek yaa ... subhanAllah
aynen, gozlerim yaniyor uykusuzluktan...Gunaydin. Ya da iyi uykular:) ayakta uyuyorum ben ya.
3 gecedir benim sipalar uyutmuyo. Kizi uyuttum bu seferde oglan uyanik.aynen, gozlerim yaniyor uykusuzluktan...
gunaydin
Oglum aglayarak uyandi. Sakinlestirmek yarim saatimi aldi. Abisisnin aglamasini duyan kizim da uyandi. Bi yarim saatte onu uyutmaya ugrastim. Superim yani.
varya, tam iftar vakti illaki benim kucukte uyanir, bide yat yanima diye tutturur.3 gecedir benim sipalar uyutmuyo. Kizi uyuttum bu seferde oglan uyanik.
Ikisinin uykusunu denk getirecem de uyicam. Hayaller ve hayatlar:)varya, tam iftar vakti illaki benim kucukte uyanir, bide yat yanima diye tutturur.
veletler ya.
varya, tam iftar vakti illaki benim kucukte uyanir, bide yat yanima diye tutturur.
veletler ya.
Ikisinin uykusunu denk getirecem de uyicam. Hayaller ve hayatlar:)
Valla oyle ya sorma cok fenayim. Azcik uyudum ama gece bize ne getirecek bakalimBenimki de iftar vakti süt istiyor.
Zey-mur zey-mur isin benden zor zeymurböyleyim.ben de. . Benimki artik gece uyanmiyor cünkü hic uykuya dalmiyor seninkiler iki dane bir de.
Valla oyle ya sorma cok fenayim. Azcik uyudum ama gece bize ne getirecek bakalim
Ya tabi tabi. Cok eglenceli. Dansimiz pis pis muzigimiz cocuk agidi:)))Basina gelmeyince anlamiyor insan. Simdi annemi anladim vallah. Gecelere akiyoruz sabahlara kadar uyumadan egleniyoruz gibi düsün
Yaz türlüsü. Baska da bir sey yapamicam sanirim
cok fenayim asprn icmeyi düsünüyorum.
FusRam siz de ne var?
Mercimek Çorbası, Fırında patatesli köfte, Pilav, Salata, Börek, Baklava çeşitleri, olmazsa olmaz meyvee :) ve içecek türleri :)
Eşimin arkadaşları geldi eşleriyle topiğe yazdığımda aklımda bi menü yoktu :) bi sorayım bakalım dedim :)
Eline saglik canim. Ya en zoru menü bulmak.
:) buyrun topikçek gelin ağırlayayım sizleriii :) ayyy evet yaa yemek yapmak kolayda.. Menüye karar vermek zor dediğiniz gibii((
Bence yemek yapmanin en zor tarafi ne yapacagini bulmak. Adi belli oldu mu 1saatte halloluyo. Dusunmesi 1gun yapmasi 1 saat:)))):) buyrun topikçek gelin ağırlayayım sizleriii :) ayyy evet yaa yemek yapmak kolayda.. Menüye karar vermek zor dediğiniz gibii((