- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.780
- 60
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.181
Hayirli olsun Allah mesut etsin. Insallah icinize sinen güzel bir tören olur
Çok teşekkürler sağol,inşallah güzel bir düğün olsun yeterki..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli olsun Allah mesut etsin. Insallah icinize sinen güzel bir tören olur
Ohh mis. Dugun ne zaman abla?Aynen rahatım şimdi nasılsa,düğünü bekliyoruz bakalım işi en stresli yanını hallettik,kıyafetimide aldım ayakkabım ve takılar kaldı sadece..
Ohh mis. Dugun ne zaman abla?
Himm. Du bi dusuniyim... benim oglan 11 aylikken iki kere uyuyordu ya. Ama senin kiz dogdugundan beri zor uyuyo be bacim. Bence sicaktan falan degil. Seninkinin huyu boyle. Bi kac gun tek uyut bakalim napacak?zey-mur kız benim kız şimdi günde iki kere uyuyor ya çok or uyutuyorum.uyuyuncada uyuyor ama.acaba sicaktanmi uyumuyor yoksa günde bir kere uyuma vaktimi geldi.bu arada 11 aylık olduk
Anam gelm8s catmis. Sıkıntisiz guzel bir dugun olur insallah. Allah kolaylik versin sana. Kizinda omur boyu mutlu mesut olsun insallah?Düğün temmuzda olacak azda kaldı yani
Psikolojim bun hazır değilHimm. Du bi dusuniyim... benim oglan 11 aylikken iki kere uyuyordu ya. Ama senin kiz dogdugundan beri zor uyuyo be bacim. Bence sicaktan falan degil. Seninkinin huyu boyle. Bi kac gun tek uyut bakalim napacak?
Valla banada öyle geldiNasil oldun canim. Benim kizda mahvetti beni. Vallah bir gidim uyumadim. Hastayim da. Bir de insanin morali bozuk olunca sadece cocuga yetisse yetiyor. Bugün daha neselisin sankim
Gece onikde anca uyuyor sabah dokuz on gibi kalkıyor gündemde iki kere uyuyor onlarda da toplam uç saat uyuyorBence normal yine de günde 14-12 saat uyuyor mu? En az o kadar uyumasi lazim. Benim ki benden az uyuyor. Emziknyerine meme emiyoruykusuzlukta rekor kirmaktayim.
Anam gelm8s catmis. Sıkıntisiz guzel bir dugun olur insallah. Allah kolaylik versin sana. Kizinda omur boyu mutlu mesut olsun insallah?
O zaman bir ara yapıp foto paylaş da öğrenelim biz de nasıl oluyor diye... Kahvenin her çeşidini ayrı keyif:))Oda turk kahvesi de sadece ogutulme sekli farkli.
Hoşgeldin Hayırlı Ramazanlar...:))Merhaba arkadaşlar ben geldim bi hafta aradan sonra internetsizlik de ne kötü ya hayırlı iftarlar herkese
Niye kiz tek uyuyo ama 3 saat uyuyor.Psikolojim bun hazır değil
Valla benim dedigim kahve diilmis onun dedigi:) ben kahve pek icmem. Cok duskun degilimdir. Ama bigun yaparsam paylasirimO zaman bir ara yapıp foto paylaş da öğrenelim biz de nasıl oluyor diye... Kahvenin her çeşidini ayrı keyif:))
Tamam:) Şimdi saatleri denk getiremiyorum malum iftardan sonra biraz rahatlama oluyor vede hareketlilik:))) Bir ara ben klasik türk kahvelerimi paylaşırım:))Valla benim dedigim kahve diilmis onun dedigi:) ben kahve pek icmem. Cok duskun degilimdir. Ama bigun yaparsam paylasirim
BeklerizTamam:) Şimdi saatleri denk getiremiyorum malum iftardan sonra biraz rahatlama oluyor vede hareketlilik:))) Bir ara ben klasik türk kahvelerimi paylaşırım:))
Valla banada öyle geldi
Şanda geçmiş olsun canım.annrm der çocuklar annelerinin hastalığını bilir diye.biliyorlar ektra huysuzluk yapiyorlar
Gece onikde anca uyuyor sabah dokuz on gibi kalkıyor gündemde iki kere uyuyor onlarda da toplam uç saat uyuyor
Kac aylik senin bebe canim. 10 ayi gectiyse gece beslenmesini kes. Deliksiz uyur o zamanNormal o zaman canim. Seninki yaramaz olacak demek ki. Benimki de öyle uyuyordu. Simdi gündüz 1 saat gece 1 de uyuyor sabah 10 da uyaniyor ama gece boyu emmek istiyor. Gündüz de hic durmuyor. Görümceminkiler 16-18 saat uyuyordu
, sen nasılsın?selam kızlar nasılsınız?