- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #3.221
Gelip bakacaksaniz yapım de
Bakarim der bakmazlar . 26 yas tek cocuk icin gec demeye basladim ben de. Aklima giriyorlar yok yere
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gelip bakacaksaniz yapım de
Ben 27de birinciyi 28de ikinciyi dogurdum gec diye dusunme.Bakarim der bakmazlar . 26 yas tek cocuk icin gec demeye basladim ben de. Aklima giriyorlar yok yere
35 'e kadar yolu var bence .Ben 27de birinciyi 28de ikinciyi dogurdum gec diye dusunme.
Ben o zaman 3. Dogurucam35 'e kadar yolu var bence .
Ek : Gaza gelmicim gelmicim.
Selam hosgeldin. Nasilsin?Selam arkadaslar
Sagol hosbulduk, uyku avliyoruz.. yorgunluk var üzerimde. Sen?Selam hosgeldin. Nasilsin?
Oglum aglayarak uyandi. Sakinlestirmek yarim saatimi aldi. Abisisnin aglamasini duyan kizim da uyandi. Bi yarim saatte onu uyutmaya ugrastim. Superim yani.Sagol hosbulduk, uyku avliyoruz.. yorgunluk var üzerimde. Sen?
Sezon fınalı bole bıtmemelıyduBen netten takip ediyorumm. Kafa dagitiyor.
Banada diyorlar ama ben aldırmıyorum.Bakarim der bakmazlar . 26 yas tek cocuk icin gec demeye basladim ben de. Aklima giriyorlar yok yere
Sana demeleri normal. Seneye menopoza girecen tek cocukla kalacan ortada:)))))))Banada diyorlar ama ben aldırmıyorum.
Dur söyleme daha izlemedimSezon fınalı bole bıtmemelıydu
Sana demeleri normal. Seneye menopoza girecen tek cocukla kalacan ortada:)))))))
Burda cok resmi konusiyoruz canim biz. Kendi topigimizde gorsen bizi....
Yorgun uykulu ve sonuc gergin. Sen naptin gece. Kizi memeden kesme calismalarina basladin mi?Kizlar nasilsiniz ?
Yorgun uykulu ve sonuc gergin. Sen naptin gece. Kizi memeden kesme calismalarina basladin mi?
Oglum 2yasinda. Bogazini usutmus tum gece uyumadi. Kizim 8aylik tam bir cadi. Hrr gece kararli oldugunu goster. Cok degil 1haftaya gece deliksiz uyur insallah.Benim kiz emerken uyuyor. Ve bazen saatlarce uykuya direniyor. Süt istiyor emzik aliyor yatakta oynuyor sonra tekrar süt istiyor. Kolikti bu sekilde rahatliyordu öyle alisti. Dün uykudan önce emzirdim. Sonra yatakta oyun oynadi tektar süt istedi. Kararli ol lafina uydum emzirmedim. Agladi 5 dakika dolmadan uyudu. Ama gece cok yorgundum iki kere falan emzirdim. Dedigini yapmasam vallah daha yatalta dönüp duracakti. Sag ol zeymur can.
Seninkiler de uyutmadi gece sanirim Kac yasindalar?
Hahayt benim kızım bana yeterSana demeleri normal. Seneye menopoza girecen tek cocukla kalacan ortada:)))))))
Zeymur doğru diyor biz burda birbirimize iyi davranıyoruz bile denebilir