⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Kiz lingen lingen al bak bitirdim ciftligi Screenshot_2016-06-23-16-24-36.png

TopraKahveBob TopraKahveBob annene gecmis olsun canim.

Naptın da yoruldun len bu saate kadar selam bile çakmadın üstelik:sinirli:

Sabahin 7sinden beri ayaktayim. Issizlik parasi ile evraklari halletmeye gittim sonrasinda dilekce kursuna gectim. Üc saat kapali alanda bunaldim, kurtuldum diye haykiracak oldugumda disari adim atarkende resmen asfalt a yapisacak oldum, eridim resmen :KK43:
Bu gün hava :ruh::ruh::ruh: böyle

Aynen vallah, asiri bunaltici 30 derece ne demek kos koca doycland icin -.-

Sabahin 7sinden beri ayaktayim. Issizlik parasi ile evraklari halletmeye gittim sonrasinda dilekce kursuna gectim. Üc saat kapali alanda bunaldim, kurtuldum diye haykiracak oldugumda disari adim atarkende resmen asfalt a yapisacak oldum, eridim resmen :KK43:

Miladre kuzum dilekce kursu is bulamayanlar icin mi?? Ben de issizlikten biktim :KK43: . Bir de alamancilar siz sarma yapragini nerden aliyonuz?

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:Ay havalr cok sıcak pıstım bıde hamıs hamıs hıc cekılmıo butun gun ıstfra edıom ayes basıo cok beterım bunalıom artık.
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Gene bı halde bas edersınde ıcınde bısey olunca daha desık oluyomus sımdı 2 bucuk 3 ay fln ıste ayh

Gitmis daha önce. Ilacla gecmemis sanirim. Benden de sakliyor kardesimden duydum :KK12::KK12:. Korkuyor doktora gitmiyor tekrar dedi:işsiz:. :işsiz:
Hadi yaaa, Ama ihmal edilmez ki sağlık bu.. Belki sen zorlasan gider
Bu gün hava :ruh::ruh::ruh: böyle
Aynen o dediğinden bayılcam sıcaktan:ruh:
Kız ne kadar guzel bir şey olmuş bu yaaaa, ben niye beceremiyom böyle şeyleri:işsiz: Güle güle oynayın:)

AYYY nasıl dolaştım kız bu sıcakta kıyamammmm:eek:
Miladre kuzum dilekce kursu is bulamayanlar icin mi?? Ben de issizlikten biktim :KK43: . Bir de alamancilar siz sarma yapragini nerden aliyonuz?
Ben komşunun bahçesinden topluyom :)
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:Ay havalr cok sıcak pıstım bıde hamıs hamıs hıc cekılmıo butun gun ıstfra edıom ayes basıo cok beterım bunalıom artık.
:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:
senin işin duble zor valla:)

Hadi yaaa, Ama ihmal edilmez ki sağlık bu.. Belki sen zorlasan gider

Aynen o dediğinden bayılcam sıcaktan:ruh:

Kız ne kadar guzel bir şey olmuş bu yaaaa, ben niye beceremiyom böyle şeyleri:işsiz: Güle güle oynayın:)

AYYY nasıl dolaştım kız bu sıcakta kıyamammmm:eek:

Ben komşunun bahçesinden topluyom :)
senin işin duble zor valla:)
Vala zor bıde evde temızlık yapım dıom bı odayı yapıom dıgerını yapamıom gunde kackez souk dus alıom anlatamamm

X