⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Böyle şeyler hep ilgimi çekmiştir, o yüzden merak ettim :) Mesela ben de bu sene bizim burda bir Bioenerji uzmanı buldum , arkadaşımla oraya gittik.
Filmin o bir karesini anlatsan Lucky cim

Bacım en son kacaklardaydin noldu :) döndü nmu:))

Hanımlar anne olanlara soruyorum. Çocuklarınız 11 aylik iken günluk nasıl yemek saatlerini duzenliyordunuz?
Ben mesela sabah kalkınca önce sut veriyorum.zaten gecede emiyor iki kez. 11 12 gibi kahvaltı veriyorum örneğin 1 yumurta haslama, bi kac zeytin, biraz peynir yerse azıcık ekmek
Saat 5 6 gibi ise artık sebze yemeği yada balık köftesi gibi
Yatmadan evvel tekrar biberonda sut veriyorum sizleri merak ediyorum.

Benim kız gece çok emer iligimi somurur.sabah kalkincada emer.bir iki saat sonra kahvaltı yaparken ama az yer.ogle uykusuna yatmadan önce emer.uyandiktan bir saat sonra falan bir kase çorba yada yemek yer.aksam uykusuna yatmadan emer.uyandiktan sonra bir kase yemek yer yine.gece uykusuna yatar önde gene emer.

Senin ufaklık kac aylik ? Birde gündüz eklemedim benimkide uyutmadan emdiririm :) onda sorun yok ne zaman isterse emiyor zaten :) ben corba pek vermem sadece arpa sehriye corbasi sever :) benim bucur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…