- 23 Mayıs 2010
- 281
- 131
- 37
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.901
Evlenme teklifimi olamayacağına gore ekşi duyuru ya yaz onlar büyük ihtimal bulurNe teklifi anlamadım?
Kız onlar bilmez üye olmak istemiyorum oraya.Evlenme teklifimi olamayacağına gore ekşi duyuru ya yaz onlar büyük ihtimal bulur
Ben bilemediğim filmleri oraya sorarım ki kardeşimde öyle ama sen bilirsin.tip.Kız onlar bilmez üye olmak istemiyorum oraya.
Oda Numarasi
Sultanlarimiz Burcu
1 A AklinYolu1 Aslan
2 ? ?
3lingen Aslan
4 @Ahter-i Dunbaledar Terazi
5 @HanimKelesimiGetir Terazi
6 @Pinkhouselife61 Boga
7 @beratti Terazi
8 @AKovser Akrep
9miladre Koc
10 @Denas14__ Kova
11 @arnavut_biberi Akrep
12 @zey-mur Kova
13Mazef Ikizler
14 @yasamak__guzeldir Terazi
15 @FallenAngel Aslan
16 @manzana_verde Aslan
17rodase Terazi
18 @hayal114 Akrep
19 @Patsi53 Aslan
20 @Jelesec Yengec
21Feraceli Terazi
22 @hilos_lalis Yay
23 @MrsHunter Balik
24 @nimesay35 Yay
25 @eternal quiteness Kova
26 @FusRam Akrep
27 @herames Kova
28 @calamityjane Aslan
29 @NIKITA Oglak
30 @yildiz63 Oglak
31 @BOASK ?
32ku_zu_cuk_la_rim Boga
33 @toprakkahve Yay
34 @kivircik rapunzel Balik
35Hasatvakti Basak
36 @-MinikAnnecik- Yengec
Siz de sohbete katilmayanlardan misiniz?
Arkadaslar sohbete katilmiyorsaniz. Iki hafta sonra silinebilirsiniz. Haberiniz olsun.
Camları kapatsak ölürük klima yokCok sicak olunca ben kapatiyorum pencereleri. Disardan sicak geliyor cogu zaman. Perdeleri kapatip odayi karartiyorum. Vantilatörde acinca serinliyordum tr'deyken
Döndü döndü bir hava alıp gelmisBacım en son kacaklardaydin noldu :) döndü nmu:))
Benim kız gece çok emer iligimi somurur.sabah kalkincada emer.bir iki saat sonra kahvaltı yaparken ama az yer.ogle uykusuna yatmadan önce emer.uyandiktan bir saat sonra falan bir kase çorba yada yemek yer.aksam uykusuna yatmadan emer.uyandiktan sonra bir kase yemek yer yine.gece uykusuna yatar önde gene emer.Hanımlar anne olanlara soruyorum. Çocuklarınız 11 aylik iken günluk nasıl yemek saatlerini duzenliyordunuz?
Ben mesela sabah kalkınca önce sut veriyorum.zaten gecede emiyor iki kez. 11 12 gibi kahvaltı veriyorum örneğin 1 yumurta haslama, bi kac zeytin, biraz peynir yerse azıcık ekmek
Saat 5 6 gibi ise artık sebze yemeği yada balık köftesi gibi
Yatmadan evvel tekrar biberonda sut veriyorum sizleri merak ediyorum.
Döndü döndü bir hava alıp gelmis
İyidir valla ne olsun nisanlımla ev tasımaya baslıyoruz artık, telasım var birazIyi iyi :) sen nasılsın tatlım?
Benim kız gece çok emer iligimi somurur.sabah kalkincada emer.bir iki saat sonra kahvaltı yaparken ama az yer.ogle uykusuna yatmadan önce emer.uyandiktan bir saat sonra falan bir kase çorba yada yemek yer.aksam uykusuna yatmadan emer.uyandiktan sonra bir kase yemek yer yine.gece uykusuna yatar önde gene emer.
İyidir valla ne olsun nisanlımla ev tasımaya baslıyoruz artık, telasım var biraz
Sen neler yapıyorsun, bebisinle mi ugrasıyorsun
ben de boya badana yapcam saçlaraŞuan saç ve kas boyama aşamasındayim. Küçük Hüsamettin gibi oldum. :)
Sagol canım, dügün 20 agustosta, bebisin adı ne annesi benim icin de öp onu.Hayirli olsun. Düğün ne zaman ? Bende bebisle ugrasiyorum ne olsun birde ilk bebek ya aman eksikmi oldu aman yanlış mi aman aman :))) öyle iste