- 22 Haziran 2013
- 6.767
- 10.572
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.921
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Halası cinsiyet ne zaman belli oluyorSagol canım, dügün 20 agustosta, bebisin adı ne annesi benim icin de öp onu.
Sagol canım, dügün 20 agustosta, bebisin adı ne annesi benim icin de öp onu.
Bugün tam onbir aylik ben ekmek doğrayıp veriyorum.yemeklerden pek hoslanmiyor mantı hariç tabiSenin ufaklık kac aylik ? Birde gündüz eklemedim benimkide uyutmadan emdiririm :) onda sorun yok ne zaman isterse emiyor zaten :) ben corba pek vermem sadece arpa sehriye corbasi sever :) benim bucur.
Yarın belli olacak lingen cok heyecanlıyızHalası cinsiyet ne zaman belli oluyor
Bugün tam onbir aylik ben ekmek doğrayıp veriyorum.yemeklerden pek hoslanmiyor mantı hariç tabi
Bende elinde yemeye alistirdim.biseyi eline hic korkmadan verebiliyorumAllah bağışlasın bizimkilerin arasında iki gün varmış :) bizimkide iki gün evvel tam 11 aylik oldu:))
Ben sebze ağırlıklı vermeye çalışıyorum. Köfte tarzı şeyleri çok sever ve onu kendi yesin alistirdim :)) ben versem yemez:)
Hayırlısı olsun:)Yarın belli olacak lingen cok heyecanlıyız
Yengem daha önce bir düsük yapmıstı, bu bebek icin cok titizleniyorlar insallah saglıkla gelir halasının gülü .
Yarın belli olacak lingen cok heyecanlıyız
Yengem daha önce bir düsük yapmıstı, bu bebek icin cok titizleniyorlar insallah saglıkla gelir halasının gülü .
O kasciyi da kacirma bu sefer..Şuan saç ve kas boyama aşamasındayim. Küçük Hüsamettin gibi oldum. :)
Ne yapayim, nefes alip veriyorum iste.. sen?miladre napıyon gııızzz
Bende elinde yemeye alistirdim.biseyi eline hic korkmadan verebiliyorum
Kız olsa ben ona neler alırım nelerHayırlısı olsun:)
Ay kız olsa ne güzel olur, minnoş minnoş tokalar balon etekler fırfırlı elbiseler
Ekşi yedirirseniz erkekse bile kıza dönerKız olsa ben ona neler alırım neler
Canı tursu cekiyor zaten annemden lahana ile salatalık tursusu istemisti hadi insallah
Kız olsa ben ona neler alırım neler
Canı tursu cekiyor zaten annemden lahana ile salatalık tursusu istemisti hadi insallah
Ummuuugulsummummn