⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

onu bilemedim iste , ben biraz daha neseli filmleri tercih ediyorum ama ... dramda sevmiyor degilim, fekat bunu hatirliyamadim canim ya... havali havali BENEM dedim ama, kusura bakma

BDV ye konu acabilirim belki bunu.

A AklinYolu1 gene sallanmiyorum bu sefer ne oldu

Ben gidince topige hic girmemissin ustune bi de bana trip yapmissin madem gidecektin topigi niye actin diye. Sanki kotu bi sey yapmisim gibi.

Neyse muhim degil...

A AklinYolu1 ekşi duyruya yazsana onlar kesin bulur

Eksi duyuru ne? Eksiye takilmiyorum. Tek takildigim yer burasi.

Trip mi ? Ne alaka.. fikrimi yazdim sadece topik acip aradan 4-5 gun gecince elveda yazmana anlam veremedim okadar.

Evet ugramadim. Kendi sorunlarim vardi geyik yapacak durumda degildim. Kendi topigimdeki arkadaslarimla profilde ve topikte dertlestim o.

Orda trip degil de sevdigi insana karsi serzenis gibi gormeni yeglerdim.

Ora takılacak bir yer değil.uye oluyorsun kfna takılan birşey olduğunda soruyorsan onlar cevapliyor.eksi sözlüğe bağlı gibi ama ayrı bir site

Saglik sorunlarimi en iyi sen biliyorsun. Gidiyorsam bi sebebi vardir. Beni kontrol edemeyecegini artik ogrenmen gerek.

Topige gelirsin gelmezsin senin bilecegin is, ben kimseyi burada yazmasi icin zorlamam. Gitmek isteyen gider. Bi kisi kalirim topik kapanir belki ama benim ardimdan gitmen tuhafima gitti. Demek ki bu topikte sap sap konusmusuz , hic bi paylasim yapmamisiz.

Asil serzenis budur.

Artik kalacagini soyledigin icin tekrar elveda demene sasirdim ben. Seni kontrol etmeye calistigim falan yok nasil bir itham bu. Hayatimda kimseye yapmadim ben bunu.

Senin ardindan gitmedim. Keyfim olsa gene yazardim. Ama berbat bir zamandaydim hala oyleyim de bastiriyorum okadar. Sen bana gonul koyacak kadar deger vermis olsaydin her durumda senin yaninda olmus,seni merak etmis bir insana boyle konusmak yerine mesaj atip sorardin..cevap vermemezlik etmezdin ki ben sana guzel bir mesaj atmisken... seninki sadece kibir. Bana nasil boyle soyler diye..

Neyse luc daha fazla birsey demeyecegim.

Sorma benim de aklima takildi. Konu mu acsak film bölümüne kac yilina ait hangi ülke yapimi ?? Belki bunlari bilsek buluruz

Baska hatirladigim bi sey yok ki . Insan bi oyuncusunu hatirlar bi sey hatirlar. O kareden ne bulunur ki.

Cok arastirdim , google a yazdim. Gecmis filmlere baktim yok yokkkkk.
Silam mirhabaaaahavalar çok sıcak ya dilimde habire esmiiii

Burada kalorifer yaniyor halinize sukredin.

Alindigimi kirildigimi bildigin halde surekli baska yone cekilecek mesajlar yazdin bana.. en sonuncu deger verdik de neyini gorduk tarzi cok kaba bir mesajdi.

Ki profiline giren gorur sen yokken ben senin ardindan gelecegin gune safak saydim surekli seni merak ettim.. argo espri sevmiyorum dedigin icin ozenle konustum.ama sen benim alingan oldugumu bile bile cok baska yerlere cekilecek mesajlar yazmaya devam ettin..

Herkesi kontrol etmeye calisan sensin..burasi geyik topigi yok zeymurla mazef neden oyle konusuyormus bi ustten yazmalar falan.. yahu isteyen istedigi sekilde konusur sen buraya yazan herkesi goz kirpma sari kafasiyla buyuklenerek konustun.. ki o insanlar aktif olarak senin topiginde muhabbet ediyor...

Bu egonu bu ustten bakma havalarini birakmalisin..buda benden kucuk bir tavsiye olsun..

Daha fazla yazmayacagim sana . Asil senin cumlen benim icin gecerli.

"Deger verdik de neyini gorduk.".

Selametle.

Ben sana seni kiracak hic bi mesaj yazmadim. Sen uzerine alindin. Ustu kapali isleri sevmem acik acik soylerim bugun oldugu gibi.

Sennn bennnn, bennn sennn ... Yazacak seyler var da , uzatmayi sevmem.

Sana hayatinda basarilar diler ve iyi bir hamilelik gecirmeni dilerim denas.

Son yazdigim cumle senin cumlendir.. hemde nedensiz yere. Gecmisten bulur alintilardim da neyse.

Sagol. Sanada hayatta basarilar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…