- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.881
Allah allah neler oluyor böyle. 2 gün bakamadım topik birbirine girmiş.
Son yazdigim cumle senin cumlendir.. hemde nedensiz yere. Gecmisten bulur alintilardim da neyse.
Sagol. Sanada hayatta basarilar.
bence kesinlikle yanlis anlama var.Ben de iki gün bakamadim sayilir. Kizimdan dolayi okuyamiyorum direkt daliyorum. Sanirim karsilikli yanlis anlama var
Hoşgeldin canım, evet sıcaklık hissini yaşadığımız gibi yine kayıplara büründü bizim buralarda. Yine bulut yine karamsar bir hava.. :/
Evet sen her zaman yazarsin ve hep ben yanlis anlarim..Bak ben seni bugun izlemeyi biraktim. Bunu neden ne amacla yazdim hatirlamiyorum ama kesin o gecen gunku gibi bi seydir ve sen yineeee yanlis anlamissindir.
Eger ki senin arkandan konussaydim ya da espri amacli yazmasaydim coktan seni izlemeyi birakmistim. Bugun degil.
Ben bazilari gibi kapali calismam. Sen beni hic taniyamamissin boyle de tanimamaya devam et lutfen.
Bu da sana yazdigim son mesajdir.
Ne gözel işte ben yazı severim ama şu terlemek olmasaBaska hatirladigim bi sey yok ki . Insan bi oyuncusunu hatirlar bi sey hatirlar. O kareden ne bulunur ki.
Cok arastirdim , google a yazdim. Gecmis filmlere baktim yok yokkkkk.
Burada kalorifer yaniyor halinize sukredin.
Hep yanlis anlayan benim ya burda bir suru arkadasim var. Biriyle boyle bisi yasamadim..bence kesinlikle yanlis anlama var.
Bende yattım camın kenarına perdenin açılmasını bekliyorum birazcıcık esiiSilam. Cok cok sicak. Ama bizim ev serin. Almanyada daha yeni basladi sicaklar
Öyle mi. Bir basladi mi haftalarca karanlikta yasiyoruz. Ama bizim burda bugün resmen yaz var . Inanilmaz ama gercek
Lucky astroloğa gidince bize de sonucu söyler misin? Merak ettim bak şimdi
Aralarina almislar seni daha ne istiyorsun.
--------------------------------
Kizlar bi astrolog buldum ilk defa bir ingiliz e baktiricam. Yalniz degisik bakiyormus. Umarim deger.
Aranızda yanlış anlama vardır canım, eğer geçmişiniz varsa , ben öyle düşünüyorum. Bakarım tabi , yazan olsaHep yanlis anlayan benim ya burda bir suru arkadasim var. Biriyle boyle bisi yasamadim..
İtinayla alingan oldugumu bile bile ustume geliyor.
Diger topikte gorusuruz canim..
Nem oranından ve sıcaklık yönünden yaz gibi ama arada bir hava kararıp öyle kalıyor.
Bende yattım camın kenarına perdenin açılmasını bekliyorum birazcıcık esii
Aynen sorma, bir iki saat günes gördük ve saatlerdir hava kapali, ama sicaklik tavan yapmis haldeBen hep depresyona griyordum ilk seneler. Aylarca hep karanlikti.
Ne teklifi anlamadım?Benim teklifimi begenmedin