⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Böyle şeyler hep ilgimi çekmiştir, o yüzden merak ettim :) Mesela ben de bu sene bizim burda bir Bioenerji uzmanı buldum , arkadaşımla oraya gittik.
Filmin o bir karesini anlatsan Lucky cim
:KK51:

Oda Numarasi

Sultanlarimiz Burcu
1 A AklinYolu1 Aslan
2 ? ?
3 lingen lingen Aslan
4 @Ahter-i Dunbaledar Terazi
5 @HanimKelesimiGetir Terazi
6 @Pinkhouselife61 Boga
7 @beratti Terazi
8 @AKovser Akrep
9 miladre miladre Koc
10 @Denas14__ Kova
11 @arnavut_biberi Akrep
12 @zey-mur Kova
13 Mazef Mazef Ikizler
14 @yasamak__guzeldir Terazi
15 @FallenAngel Aslan
16 @manzana_verde Aslan
17 rodase rodase Terazi
18 @hayal114 Akrep
19 @Patsi53 Aslan
20 @Jelesec Yengec
21 Feraceli Feraceli Terazi
22 @hilos_lalis Yay
23 @MrsHunter Balik
24 @nimesay35 Yay
25 @eternal quiteness Kova
26 @FusRam Akrep
27 @herames Kova
28 @calamityjane Aslan
29 @NIKITA Oglak
30 @yildiz63 Oglak
31 @BOASK ?
32 ku_zu_cuk_la_rim ku_zu_cuk_la_rim Boga
33 @toprakkahve Yay
34 @kivircik rapunzel Balik
35 Hasatvakti Hasatvakti Basak
36 @-MinikAnnecik- Yengec

Siz de sohbete katilmayanlardan misiniz?

Arkadaslar sohbete katilmiyorsaniz. Iki hafta sonra silinebilirsiniz. Haberiniz olsun. :KK19:

Bacım en son kacaklardaydin noldu :) döndü nmu:))

Hanımlar anne olanlara soruyorum. Çocuklarınız 11 aylik iken günluk nasıl yemek saatlerini duzenliyordunuz?
Ben mesela sabah kalkınca önce sut veriyorum.zaten gecede emiyor iki kez. 11 12 gibi kahvaltı veriyorum örneğin 1 yumurta haslama, bi kac zeytin, biraz peynir yerse azıcık ekmek
Saat 5 6 gibi ise artık sebze yemeği yada balık köftesi gibi
Yatmadan evvel tekrar biberonda sut veriyorum sizleri merak ediyorum.

Hanımlar anne olanlara soruyorum. Çocuklarınız 11 aylik iken günluk nasıl yemek saatlerini duzenliyordunuz?
Ben mesela sabah kalkınca önce sut veriyorum.zaten gecede emiyor iki kez. 11 12 gibi kahvaltı veriyorum örneğin 1 yumurta haslama, bi kac zeytin, biraz peynir yerse azıcık ekmek
Saat 5 6 gibi ise artık sebze yemeği yada balık köftesi gibi
Yatmadan evvel tekrar biberonda sut veriyorum sizleri merak ediyorum.
Benim kız gece çok emer iligimi somurur.sabah kalkincada emer.bir iki saat sonra kahvaltı yaparken ama az yer.ogle uykusuna yatmadan önce emer.uyandiktan bir saat sonra falan bir kase çorba yada yemek yer.aksam uykusuna yatmadan emer.uyandiktan sonra bir kase yemek yer yine.gece uykusuna yatar önde gene emer.

Benim kız gece çok emer iligimi somurur.sabah kalkincada emer.bir iki saat sonra kahvaltı yaparken ama az yer.ogle uykusuna yatmadan önce emer.uyandiktan bir saat sonra falan bir kase çorba yada yemek yer.aksam uykusuna yatmadan emer.uyandiktan sonra bir kase yemek yer yine.gece uykusuna yatar önde gene emer.

Senin ufaklık kac aylik ? Birde gündüz eklemedim benimkide uyutmadan emdiririm :) onda sorun yok ne zaman isterse emiyor zaten :) ben corba pek vermem sadece arpa sehriye corbasi sever :) benim bucur.

X