- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.841
Sende beni atmaya bahane ariyonBirinci atilacak sensin.
Mazeret bildirenleri silmiyoruz. Listede bi kac mazaretli var. Baska topiklerde yazip buraya katilmayanlar siliniyor mesela.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende beni atmaya bahane ariyonBirinci atilacak sensin.
Mazeret bildirenleri silmiyoruz. Listede bi kac mazaretli var. Baska topiklerde yazip buraya katilmayanlar siliniyor mesela.
Birinci atilacak sensin.
Sende beni atmaya bahane ariyon
Ene hos geldin Lucky
İyiyim canim sen nasilsin?aa denas gelmis , naber baci Denas14__
Hanım hanım diktatörmu oldun basimiza
Silme sebebi topik sahabi beni istemiyor nomeromda 13Topik yardimcimiz kabul ederse lingen dir.
Aaa silme sebebi. Kac numaraydin.
Hosbulduk toprak ben o filmi hala hatirlamadim iyi mi? Iyi bi film izleyicisi lazim bana
ayni beya, sagolasin. isteyim ..birazdan gidecegim eve , yarim saatim var. ay bi bitse de gitsemİyiyim canim sen nasilsin?
13un benim numaram olduğunu ağır sultan bile biliyor doğru düzgün yalanlar uydur.gem zaten seni kovalarsa bende giderimkiiSilme sebebi topik sahabi beni istemiyor nomeromda 13
onu bilemedim iste , ben biraz daha neseli filmleri tercih ediyorum ama ... dramda sevmiyor degilim, fekat bunu hatirliyamadim canim ya... havali havali BENEM dedim ama, kusura bakmaTek hatirladigim bi kadin. Guzel alimli sonunda evli ama mutsuz bir arabanin icinde kamyon carpsin diye durup intihar ediyor. Bu filmi bulamadim ya. Oyuncularini da hatirlamiyorum. Arattirdim bulamadim.
Age of Adaline e benziyor biraz.
Gittim canım kan sonucu bekliyorumDoktora gittin mi canim?? Git acile gitmediysen
Luki seni gözardı etmişA AklinYolu1 gene sallanmiyorum bu sefer ne oldu
Kolay gelsin canim az kalmis az daha sabret.ayni beya, sagolasin. isteyim ..birazdan gidecegim eve , yarim saatim var. ay bi bitse de gitsem
Senin noyu yazdim ki beni grrcekten kovacak mi bakiim diye ay ben seni yirim. Tompikim13un benim numaram olduğunu ağır sultan bile biliyor doğru düzgün yalanlar uydur.gem zaten seni kovalarsa bende giderimkii
OlabilirLuki seni gözardı etmiş