- 10 Aralık 2015
- 8.596
- 5.646
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.621
Bi yerlerini kaldirma sunun. Havalarda geziyo zatenKarakterin ve laflarin ile farklilik yaratan birisin, gizleyecek degilim hele su dondurma kuduzlugun yok mu.. ah ah
Aman aman, karsinda olsam sacimi basimi yolardin sen kesinBen seni napiim be. Bi kere sen @mazefi seviyon. Bastan kaybettin.
Teşekkür ederim.dondurma konusunda vdede oyleyim.herif paket paket alıp buzluga istifliyor bende yiyorumKarakterin ve laflarin ile farklilik yaratan birisin, gizleyecek degilim hele su dondurma kuduzlugun yok mu.. ah ah
Bal afiyet seker olsun.. yiyeceksin tabi. Bir kez geliyoruz su yüzü gülmeyen dünyayaTeşekkür ederim.dondurma konusunda vdede oyleyim.herif paket paket alıp buzluga istifliyor bende yiyorum
Yok sacini basini yolmadan once bir iki tartaklardim. Herkes 2. Bi sansi hakeder. Baktim dogru yolu bulacak gibisin ileri gitmezdimAman aman, karsinda olsam sacimi basimi yolardin sen kesin
Ondan kocaman o arkandaki demekki:)Teşekkür ederim.dondurma konusunda vdede oyleyim.herif paket paket alıp buzluga istifliyor bende yiyorum
Anaaa suna bak birde ikinci sans diyor, kovulan benimiyim sen misin hiiiiiiYok sacini basini yolmadan once bir iki tartaklardim. Herkes 2. Bi sansi hakeder. Baktim dogru yolu bulacak gibisin ileri gitmezdim
Ben seni kovmadim. SadeceAnaaa suna bak birde ikinci sans diyor, kovulan benimiyim sen misin hiiiiii
Bana pek iyi gelmiyor ama.Hep üzücü şeyler.Dizi falan izlemek lazım:)öyle deme simdi, simaririmisteyim canim, takip etmeye calisiyorum, isim aksiyor , evdende tam odaklanamiyorum, yemekti, cocuklardi, cüz dü, sonra yorulunca biraz kafam dagilsin diyorum tv yi aciyorum , bana iyi geliyor tv nedense . Sen neler yaptin?
He he tamam dememHerkez prenses olabilir ama herkes senin prensesin olamaz tamammi deme herkese prensesim diye
bende zaten dizi/film kastettim ablam, yoksa haberler ves. sadece moral bozuyor, hatta izdirap veriyorBana pek iyi gelmiyor ama.Hep üzücü şeyler.Dizi falan izlemek lazım:)
Yok:)tv ile aram yok pek.Haber kanalı açık oluyor genelde.Oda kapatıyorum olup bitiyorbende zaten dizi/film kastettim ablam, yoksa haberler ves. sadece moral bozuyor, hatta izdirap veriyor
sen yabanci dizi izliyormusun?
benimde firsatim olunca anca ablacim, (ki o firsatta artik minimumda ) seviyorum benYok:)tv ile aram yok pek.Haber kanalı açık oluyor genelde.Oda kapatıyorum olup bitiyor
Sen göbeğinden assasini gorebiliyotmusun da benim totomu gordunOndan kocaman o arkandaki demekki:)
2 cocuk cikardim ben kizim o gobekten.Sen göbeğinden assasini gorebiliyotmusun da benim totomu gordun
Bundan önce totem yaptıysan bi zahmet yapma zira 0 golle dönüyolarTr maci saat kacta kizlar ? Gerci ben izlemicem. Totem yapacigim. Belki yenerler