⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Bi tane komşum var.cok meraklıdır sağolsun.torunu var bide gelini sürüm yetmiyor diye bir aylıkken emzirmeyi bıraktı mamaya başladı.i ki yaşına girecek hala mama içer.b en bazen evde yapacak bisy bulamayınca yada benim kız yemeyi reddedince kavanoz maması alırım.ac kalmasindansa onu yesin diye.bu bi kere gördü.direk bozdum.butun mamalarda var.senin içildiğinde yokmu saniyosun ki ben en fazla haftada bir veririm dedim.bir müddet sonra gene gordu.gene bit bit.arda veriyorum dedim sustum.o hiç vermemiş o kvanoz mamasindan.falanca çok vermiş ama.bugun marketten toz mama aldım evde dursun diye.market posetime bakmış hatun.sanki bu yaptığı çok doğruymuş gibi diyoki mama veriyonusunuz çocuğa.n normalde vermiyorum ama bazen evdekilerin yemek istemeyince veriyorum dedim.bitbitlayarak çıktı.git bi işine bak ya.uzun oldu kusura bakmayın içimde kalmasın dedim.

Herkes bi kendine baksinda sonra millete laf etsin ya. Kim 4 4lukki? Sende azcik kusirlu oluver. Kadinin agzina yapistiracan lafi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…