⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Ayy dogru bende asıl simdi uyu sabaha kadar dicektim hoş bi saat fark sagolasinn.. Bundan sonra gireriz inş bakalim bi aksilik cikmazsa uyuttum simdi sukur biraz daha takılayım da bende yatarım 7de ayaktayiz malum

Doğru ve duzenli emziremediginiz zamanlarda sut birikir buda kanallari tikar şişlik yapar.. bende emzirmeyi kestiniz sandim. Benim kesmem gerekiyorda fikir alacaktim,tüh
Coook arastırmıstım nette ama duzen hıc yok bi gece sutum dolu oluyo öglene kadar anca tam boşalıyo gögüs o da olabilir nette cok vardır yazılar bi oralardan bakmak gerek

Okumasam ne diye biriktirmeyin diyiim. Ogretmen hastaligi. Illa her yazilani okicam. Ya arada degerli bi bilgi varsa?

Teşekkürler iyi sohbet ler

Hıııı aldın Kayseri sucuğunun kokusunu çağırırsın tabi
Bu arada hadi çıkaralım kazandıkları parayı, Johnny Depp 2017de gösterime girecek olan Karayip korsanlarının son filmi için 75 milyon dolar alarak şimdiye kadar ki en yüksek film ücretini alan aktör olarak Guinness rekorlar kitabına girdi... Naaaabbbeeerrr
Benim kirpikler icin , marka soylemeyeyim

Yasak olabilir ,
Reklam satış yapmadıkça yazabilirsin
Şimdi kafam tam karıştı
Rapidlash revitalash hangisi?
Bi de senin kullandığının resmini bana özelden atar mısın canım
Bugün sana fazla kiymak istememisler bak

bu ara gecmis olsun umarim migde agrisi biraz dinmistir.
Ay bayıldım ben saç rengineeeee
Bulamiyorsa da yollarim Ben ona
Canımm Sağol söylemen yeter almanyadayım ben var burda çok sağol
İçim kaldırmaz yazıyı okumadım direk imzaladım
Hem yeşilçam hem Hollywood olsun bence
Sevilen ve sevilmeyen artistler ve neden sevilip sevilmedikleri
Geçmiş olsun canım
lingen ha gayret son 3 sayfa

Gunaydin
Öffff çeneniz çıksın anca bitti yahu
Günaydın

Hadi ben neyse de seni hiç düşünmüyolar,ben çoğu zaman okumuyom, garibim sen örtmen hastalığınla tek tek bütün mesajları okuyon ya ona üzülüyorum
Sorma ya. Bi tane bile kacirsam huzursuz oluyorum. Illaki okunacak tum mesajlar. Yoksa ogrencimin yazili kagidini eksik okumusum da puanini kiriyomusum gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…