⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Oda vermiyolar diimedim alttan üste terfi edildim hatta hahay burda epeyy bir konustuyduk unuttun mu beniiii evliyim cocugum var demistim sen geldin kuruttun gitti herkes demistin vay be

Hiiiii,.. peki romana baglayip destan yazanlar nasil degerlendiriliyor?

Cok fazla getirisi olmuyor.

Yarin icin herkes en gicik oldugu Hollywood aktoru , aktristi yazsin. Bakalim neler cikacak.

Ben Steven Seagal. Bu adamin filmlerini es gecerim hep.

Bi si olmadi sorun da oydu.

Oda vermiyolar diimedim alttan üste terfi edildim hatta hahay burda epeyy bir konustuyduk unuttun mu beniiii evliyim cocugum var demistim sen geldin kuruttun gitti herkes demistin vay be

Balik hafizasi var bende.

Kuruttun kismini hatirliyorum seni sohbete dahil etmeye calisiyorum.

--------------------------------------
Sarj bitmeden, toplu iyi geceler.

Zorunlu cikis.

Neyse luc . İyi geceler.

İyi geceler o zaman

Guzele hersey yakisir salla

aynen ya birde nisan planlari oldugundan - ki elbiseyi kizilda siyah düsünmüstüm, satanistmisin dediler - saclari da usulca bir kivama getirdik, gecen rengini tutturmustuk bu sefer bir temize gecireyim derken bayagi koyu oldu, rengi acmaya korkuyorum, zamaninda cok kestirmek zorunda kaldim ve saclarda lazim, omuza kadar anca uzamaya basladilar. Iste saclar sirf analarimizin kayinpederin anneanne dedenin gönlü olsun diye de bu hale getirdik, oysa benim gibi inatci, mizmiz cekilmez biri kendi kafasinin bildigini yapan nasil olduda bu degisimi yapti diye de kendi kendime sordum vallah.

Ne yapam ben Hollywoodun tröllerini, bana Kemal Sunal de, Cem Yilmaz de, Izzet altinmese de ama Hollywood deme

Olsun ilerde tekrar canin istediginde gecis yaparsin simdi gonulleri olsun ses etme:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…