- 26 Şubat 2016
- 843
- 739
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.161
Oo hosgeldin komşucum evli misin bekar mi memleket nere coluk cocuk iş neleee neleeSelamlar komşum:) tanisalim kaynasalim sevelim sevilelim:-D
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oo hosgeldin komşucum evli misin bekar mi memleket nere coluk cocuk iş neleee neleeSelamlar komşum:) tanisalim kaynasalim sevelim sevilelim:-D
Türk aktörlere kıran mı girdi,niye hollywood?
Olsun ilerde tekrar canin istediginde gecis yaparsin simdi gonulleri olsun ses etme:))
Denas miladre anahtar kelimeler gıcık olmak, sevmemek, filmine tahammul edememek...Bizimkileri kotulemeyelim dedim . Yani siz geliyorken ben dönüyordum.
Hadi iyi geceler.
Hosbuldum bitanem benden habersiz.son anda gördüm burayi :)))
Turk aktorleri kotulemeyelim diye holywood demis kiz nesini anlamadinfull destek!
Kizila gecmemde belki mor balyaj falan yaptirarim. Tek renkte olmuyor hep ya. Kizili kivamina getirmek kolaydir fakat akitmasi da el ister. Ve de monoton kaldigindan eskisi gibi balyaj tarzina geceyim diyorum :)
Birsey anladiysam natasha olayim hemi
Kotulemek degilki bu yahu..kiminin ben sevmem dedigini digeri ben bayiliyorum diyebilir. Zevk,tarz meselesi. El birligiyle yerecek halimiz yok ya..Denas miladre anahtar kelimeler gıcık olmak, sevmemek, filmine tahammul edememek...Bizimkileri kotulemeyelim dedim . Yani siz geliyorken ben dönüyordum.
Hadi iyi geceler.
Velle melle billa tillah misal, o dönek cümle gibi birsey olmus.Turk aktorleri kotulemeyelim diye holywood demis kiz nesini anlamadin
Ay boya islerinden hic anlamam
Simdi ben birsey anladiysam arap olayim.fazla uykudan sanirim:) hadi iyi geceler gozlerim kapali yaziyorum tatli ruyalar..Velle melle billa tillah misal, o dönek cümle gibi birsey olmus.
Bende iste senin simdiki durumu Lucky nin cümlesinde hissediyorum. Tamam sana yaradan rahatlik versin, bende kendimi türkü moduna baglayip uykumun gelmesini bekliyimSimdi ben birsey anladiysam arap olayim.fazla uykudan sanirim:) hadi iyi geceler gozlerim kapali yaziyorum tatli ruyalar..
Ben senin yerine okuyorum. Benim de tutar bazen iki gun surer. Berbat bi si. Gecmis olsun.
Dahlia_ canimcim naber napiyosunn
Hangi geceden bahsediyosun bugun mu yoksa bende dun giremedim ateslendim süt atesi mi ne deniyosa iste mastit yani okuyamadim cok konusulmus iyiyydim canim taaki oglan uyanana kadar halbuki hic uykum yoktu oglan da ilk defa gece kalktı o kalkınca bir uyku bastıNapayımmm migren sağolsun sayesinde günler belki haftalar sonra ilk kez gece uyudum bugünkü sohbetleri kaçırdım okuya-okuya bitirdim çok şükürrr :)))
Sen nasılsın gece kuşuuuu ?
Emzirmeyi mi kestiniz neden oldu?Hangi geceden bahsediyosun bugun mu yoksa bende dun giremedim ateslendim süt atesi mi ne deniyosa iste mastit yani okuyamadim cok konusulmus iyiyydim canim taaki oglan uyanana kadar halbuki hic uykum yoktu oglan da ilk defa gece kalktı o kalkınca bir uyku bastı
Gündüz bir kısmımız gece bir kısmımız 7/24aktif olmaya calisiyoruzHatunlar maşallahiniz var uyku nedir bilmezmisiniz:)gelcem bi ara sohbete :)
Ninni ac ninniBende iste senin simdiki durumu Lucky nin cümlesinde hissediyorum. Tamam sana yaradan rahatlik versin, bende kendimi türkü moduna baglayip uykumun gelmesini bekliyim
Kesmedim de 4.5aylık oglan vu 5.mastit.Emzirmeyi mi kestiniz neden oldu?
Ninni ac ninni
Hangi geceden bahsediyosun bugun mu yoksa bende dun giremedim ateslendim süt atesi mi ne deniyosa iste mastit yani okuyamadim cok konusulmus iyiyydim canim taaki oglan uyanana kadar halbuki hic uykum yoktu oglan da ilk defa gece kalktı o kalkınca bir uyku bastı
Doğru ve duzenli emziremediginiz zamanlarda sut birikir buda kanallari tikar şişlik yapar.. bende emzirmeyi kestiniz sandim. Benim kesmem gerekiyorda fikir alacaktim,tühKesmedim de 4.5aylık oglan vu 5.mastit.
Hadi 4ü ilk 2ay oldu cok fazla yaralarım vardı ondan enfeksiyon kapiyodu hemen bu sefer bende hicc anlamadim yorgunlukla vs alakasi var mi bilmiyorm cok halsiz dustum üc gündür belkide ondan