⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Evet canım bugün :)) bizde saat 5 oldu güneş doğuyor artık :))))

Geçmiş olsun canım.. Farkettim yokluğunu, hatta soracaktım bugün nerelerdesin diye, bugün de ben yoktum :))
Uyku zaten hiç doğru zamanda gelmedi kii :KK70: Ne zaman uyumaman gerek o anda gelirr :KK70::KK70:
Ayy dogru bende asıl simdi uyu sabaha kadar dicektim hoş bi saat fark :işsiz: sagolasinn.. Bundan sonra gireriz inş bakalim bi aksilik cikmazsa :halay: uyuttum simdi sukur biraz daha takılayım da bende yatarım 7de ayaktayiz malum:bicak:

Doğru ve duzenli emziremediginiz zamanlarda sut birikir buda kanallari tikar şişlik yapar.. bende emzirmeyi kestiniz sandim. Benim kesmem gerekiyorda fikir alacaktim,tüh :KK70:
Coook arastırmıstım nette ama duzen hıc yok bi gece sutum dolu oluyo öglene kadar anca tam boşalıyo gögüs o da olabilir:işsiz: nette cok vardır yazılar bi oralardan bakmak gerek :KK70:

Ben de revital diye kalmis. Ahh yaslandim iyice. :kahve:

Sagol. Hep koladan oldu bu hafta. Midemin durumu ayni bu sekil :temizlik:
Pek dinmedi ben hala ne yerim ne yiyebilirim diye dusunuyorum. :deli:

Formumda degilim ancak 20 sayfa filan olur aman sanki okuyorsun. :KK70:

Iyi geceler. :KK66:
Okumasam ne diye biriktirmeyin diyiim. Ogretmen hastaligi. Illa her yazilani okicam. Ya arada degerli bi bilgi varsa?

Gunaydin arkadaslar ;

Su odevler isi askiya alinsin bir sure kimin yazdigini kimin yazmadigini gorelim.:kahve:

Selam yazan numara aliyor.Hastahane de kan aldirma numarasi degil ki bu. :KK53:

Aranizda isindigim arkadaslarim var ama gitmek isteyene kal kalmak isteyene git demeyiz. Sohbet kapimiz hep acik. Yalniz modu dusurmemeye dikkat edelim.

Neysesakinim Neysesakinim kendi isteginle silindin canim. Hayatinda basarilar. :cool:

Teşekkürler iyi sohbet ler

Kim ragbet gormuyor. Cikartma bana simdi senede kazandiklari parayi. :KK70:

lingen lingen seninle iyi anlasicaz. Sucuk tarifi de almissin bir ara Londraya ugra. :KK45:

Bu daha iyi. :KK50:

Senin komsu MrsHunter.

@BOASK hosgeldin. 31 numero senin.

Hosgeldin ki. :rapci: 32 numero.

Bi de ustune nutella surersen double mutluluk. :KK53:

Hosgeldin. Seni de 33 numaraya aliyoruz.

Ben senin yerine okuyorum. Benim de tutar bazen iki gun surer. Berbat bi si. Gecmis olsun. :nazar:

Iyi degilim ama iyi diyelim. Uzerine gidiyorum bi de buzlu kahve yaptim. Cok yaradi. :KK45:

Lucky insallah kolayi ve kahveyi birakacak. :KK53:
Hıııı aldın Kayseri sucuğunun kokusunu çağırırsın tabi:deli:
Bu arada hadi çıkaralım kazandıkları parayı, Johnny Depp 2017de gösterime girecek olan Karayip korsanlarının son filmi için 75 milyon dolar alarak şimdiye kadar ki en yüksek film ücretini alan aktör olarak Guinness rekorlar kitabına girdi... Naaaabbbeeerrr:KK70::KK70:
Benim kirpikler icin , marka soylemeyeyim

Yasak olabilir ,
Reklam satış yapmadıkça yazabilirsin
Şimdi kafam tam karıştı
Rapidlash revitalash hangisi?
Bi de senin kullandığının resmini bana özelden atar mısın canım
Bugün sana fazla kiymak istememisler bak :KK70:

bu ara gecmis olsun umarim migde agrisi biraz dinmistir. :anne:
Ay bayıldım ben saç rengineeeee:KK49:
Bulamiyorsa da yollarim Ben ona
Canımm Sağol söylemen yeter almanyadayım ben var burda çok sağol:KK19:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...ler-bir-bakar-misiniz-bir-imza-sadece.934995/

Arkadaslar su konuya bakip imza atmak isterseniz atar misiniz. Mecburi degil ama rica ediyorum. Belki bi ise de yaramayacak sadece bi imzayla kalacaksiniz ama yine de kucuk bi umut.
İçim kaldırmaz yazıyı okumadım direk imzaladım:KK43:
Cok fazla getirisi olmuyor. :KK53:

Yarin icin herkes en gicik oldugu Hollywood aktoru , aktristi yazsin. Bakalim neler cikacak.

Ben Steven Seagal. Bu adamin filmlerini es gecerim hep.

Bi si olmadi sorun da oydu. :işsiz:

Balik hafizasi var bende. :KK45:

Kuruttun kismini hatirliyorum seni sohbete dahil etmeye calisiyorum.

--------------------------------------
Sarj bitmeden, toplu iyi geceler. :rapci:

Zorunlu cikis.
Hem yeşilçam hem Hollywood olsun bence:süslü:
Sevilen ve sevilmeyen artistler ve neden sevilip sevilmedikleri:süslü:
Kesmedim de 4.5aylık oglan vu 5.mastit.
Hadi 4ü ilk 2ay oldu cok fazla yaralarım vardı ondan enfeksiyon kapiyodu hemen bu sefer bende hicc anlamadim yorgunlukla vs alakasi var mi bilmiyorm cok halsiz dustum üc gündür belkide ondan
Geçmiş olsun canım
lingen lingen ha gayret son 3 sayfa:KK70:

Gunaydin:KK52:
Öffff çeneniz çıksın anca bitti yahu:ukala::ukala:
Günaydın :KK60:

Hadi ben neyse de seni hiç düşünmüyolar,ben çoğu zaman okumuyom, garibim sen örtmen hastalığınla tek tek bütün mesajları okuyon ya ona üzülüyorum :KK70:
Sorma ya. Bi tane bile kacirsam huzursuz oluyorum. Illaki okunacak tum mesajlar. Yoksa ogrencimin yazili kagidini eksik okumusum da puanini kiriyomusum gibi geliyor:rapci::KK3:

X