- 7 Eylül 2015
- 12.206
- 31.230
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.181
Ay bi gidemedim ya. Sonra sabah yorgun olunca cok pisman oluyorum,manyak miyim neyim.Iyi fikir, anami sahura kaldirayim da sonra "goca bebelere" göre bir ninni acarim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay bi gidemedim ya. Sonra sabah yorgun olunca cok pisman oluyorum,manyak miyim neyim.Iyi fikir, anami sahura kaldirayim da sonra "goca bebelere" göre bir ninni acarim
Ay bi gidemedim ya. Sonra sabah yorgun olunca cok pisman oluyorum,manyak miyim neyim.
Ayy dogru bende asıl simdi uyu sabaha kadar dicektim hoş bi saat fark sagolasinn.. Bundan sonra gireriz inş bakalim bi aksilik cikmazsa uyuttum simdi sukur biraz daha takılayım da bende yatarım 7de ayaktayiz malumEvet canım bugün :)) bizde saat 5 oldu güneş doğuyor artık :))))
Geçmiş olsun canım.. Farkettim yokluğunu, hatta soracaktım bugün nerelerdesin diye, bugün de ben yoktum :))
Uyku zaten hiç doğru zamanda gelmedi kii Ne zaman uyumaman gerek o anda gelirr
Uyu uyuu haydi görüşürük yarin gece veya gunduz denk gelirsekGidin uyuyun, dinlenin, gözlerinize yazıkk :))
Ben kaçtım, migren ufaktan uyumamı söylüyor
Coook arastırmıstım nette ama duzen hıc yok bi gece sutum dolu oluyo öglene kadar anca tam boşalıyo gögüs o da olabilir nette cok vardır yazılar bi oralardan bakmak gerekDoğru ve duzenli emziremediginiz zamanlarda sut birikir buda kanallari tikar şişlik yapar.. bende emzirmeyi kestiniz sandim. Benim kesmem gerekiyorda fikir alacaktim,tüh
Okumasam ne diye biriktirmeyin diyiim. Ogretmen hastaligi. Illa her yazilani okicam. Ya arada degerli bi bilgi varsa?Ben de revital diye kalmis. Ahh yaslandim iyice.
Sagol. Hep koladan oldu bu hafta. Midemin durumu ayni bu sekil
Pek dinmedi ben hala ne yerim ne yiyebilirim diye dusunuyorum.
Formumda degilim ancak 20 sayfa filan olur aman sanki okuyorsun.
Iyi geceler.
Aman canim uzun ve karisik mevzu. Ama hallettim cok sükür.
Uyumusum gormemisim hos bebe 5 bucuk da uyandi hala uyuyacak.Hadi hadi benden vazgecemiyorsun degil mi? Yat dinlen, vucutuna iyi olani yap. Burasi kacamak yapacak degil. :)
Teşekkürler iyi sohbet lerGunaydin arkadaslar ;
Su odevler isi askiya alinsin bir sure kimin yazdigini kimin yazmadigini gorelim.
Selam yazan numara aliyor.Hastahane de kan aldirma numarasi degil ki bu.
Aranizda isindigim arkadaslarim var ama gitmek isteyene kal kalmak isteyene git demeyiz. Sohbet kapimiz hep acik. Yalniz modu dusurmemeye dikkat edelim.
Neysesakinim kendi isteginle silindin canim. Hayatinda basarilar.
Hıııı aldın Kayseri sucuğunun kokusunu çağırırsın tabiKim ragbet gormuyor. Cikartma bana simdi senede kazandiklari parayi.
lingen seninle iyi anlasicaz. Sucuk tarifi de almissin bir ara Londraya ugra.
Bu daha iyi.
Senin komsu MrsHunter.
@BOASK hosgeldin. 31 numero senin.
Hosgeldin ki. 32 numero.
Bi de ustune nutella surersen double mutluluk.
Hosgeldin. Seni de 33 numaraya aliyoruz.
Ben senin yerine okuyorum. Benim de tutar bazen iki gun surer. Berbat bi si. Gecmis olsun.
Iyi degilim ama iyi diyelim. Uzerine gidiyorum bi de buzlu kahve yaptim. Cok yaradi.
Lucky insallah kolayi ve kahveyi birakacak.
Reklam satış yapmadıkça yazabilirsinBenim kirpikler icin , marka soylemeyeyim
Yasak olabilir ,
Şimdi kafam tam karıştırapidlash ismi
Ay bayıldım ben saç rengineeeeeBugün sana fazla kiymak istememisler bak
bu ara gecmis olsun umarim migde agrisi biraz dinmistir.
Canımm Sağol söylemen yeter almanyadayım ben var burda çok sağolBulamiyorsa da yollarim Ben ona
İçim kaldırmaz yazıyı okumadım direk imzaladımhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...ler-bir-bakar-misiniz-bir-imza-sadece.934995/
Arkadaslar su konuya bakip imza atmak isterseniz atar misiniz. Mecburi degil ama rica ediyorum. Belki bi ise de yaramayacak sadece bi imzayla kalacaksiniz ama yine de kucuk bi umut.
Hem yeşilçam hem Hollywood olsun benceCok fazla getirisi olmuyor.
Yarin icin herkes en gicik oldugu Hollywood aktoru , aktristi yazsin. Bakalim neler cikacak.
Ben Steven Seagal. Bu adamin filmlerini es gecerim hep.
Bi si olmadi sorun da oydu.
Balik hafizasi var bende.
Kuruttun kismini hatirliyorum seni sohbete dahil etmeye calisiyorum.
--------------------------------------
Sarj bitmeden, toplu iyi geceler.
Zorunlu cikis.
Geçmiş olsun canımKesmedim de 4.5aylık oglan vu 5.mastit.
Hadi 4ü ilk 2ay oldu cok fazla yaralarım vardı ondan enfeksiyon kapiyodu hemen bu sefer bende hicc anlamadim yorgunlukla vs alakasi var mi bilmiyorm cok halsiz dustum üc gündür belkide ondan
Öffff çeneniz çıksın anca bitti yahu
Günaydınnnn:)Gunaydin hatunlar... nasilsiniz bakalim.
Ay o kadar da tembih ettim cok konusmayin diye hic dinlememisler yaGünaydınnnn:)
Ben iyiyim ama gözlerim yoruldu amma konuşmuşsunuz gece, okuyasım tuttu bu sefer, sıtkım sıyrıldı bitirene kadar
Hadi ben neyse de seni hiç düşünmüyolar,ben çoğu zaman okumuyom, garibim sen örtmen hastalığınla tek tek bütün mesajları okuyon ya ona üzülüyorumAy o kadar da tembih ettim cok konusmayin diye hic dinlememisler ya
Sorma ya. Bi tane bile kacirsam huzursuz oluyorum. Illaki okunacak tum mesajlar. Yoksa ogrencimin yazili kagidini eksik okumusum da puanini kiriyomusum gibi geliyorHadi ben neyse de seni hiç düşünmüyolar,ben çoğu zaman okumuyom, garibim sen örtmen hastalığınla tek tek bütün mesajları okuyon ya ona üzülüyorum
Süpersin ne diyim:)Sorma ya. Bi tane bile kacirsam huzursuz oluyorum. Illaki okunacak tum mesajlar. Yoksa ogrencimin yazili kagidini eksik okumusum da puanini kiriyomusum gibi geliyor
Azcik catlaklik var sanirim kafada. Yoksa o kadar mesaj okunurmu her defasinda ama naparsin.Süpersin ne diyim:)
Ya aslında ben genel reklam yapıp hepinizi buraya toplamak istedim ama sonra vazgeçtim :))) neden bilmiyorum tam :))))
Ama çookk güzel olduu hoşgeldinizz tekrar