- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.141
Oldu gidiyim ben ozaman cok muhabbetcisin
Muhabbetine muhabbet diyelim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oldu gidiyim ben ozaman cok muhabbetcisin
Muhabbetine muhabbet diyelim.
Yoek ya napcam 2 numeroyu tapulu malim mi olacak sankim
Ne haber napiyorsun gecelerin kadini? Uyumaya calisiyorum..kiz yatakta takla atmadigi kaldigi icin uyuyamiyorum
Bilemeycuuuuuh artikin
Bayiliyorum bu kadinin karsisindaki umursamayasina. SoguklugunaCevreci hatun ama hakli.
Benim sarj bitiyor. Bekleyemem simdi dolmasini. Aniden cikabilirim.
2 numara en degerli odamiz. Kim daha cok aktif ise topikte o gecsin ama toplu kararla.
Aaa sen kirmizi sacli misin aaa cok marjinalBilemeycuuuuuh artikin
Bayiliyorum bu kadinin karsisindaki umursamayasina. Sogukluguna
Hiiiii,.. peki romana baglayip destan yazanlar nasil degerlendiriliyor?Cevreci hatun ama hakli.
Benim sarj bitiyor. Bekleyemem simdi dolmasini. Aniden cikabilirim.
2 numara en degerli odamiz. Kim daha cok aktif ise topikte o gecsin ama toplu kararla.
Aman zamaninda umursadikta ne oldu.
Bir iki ay evvele kadar öyleydi. 3 Yil kizildan sonra kara koyuna dönüstük, ha alistim mi? Hayir. Ama simdi uslasmanin vakti geldi gibime geliyor.. ancak icim bebe gibi kalacakAaa sen kirmizi sacli misin aaa cok marjinal
Guzele hersey yakisir sallaBir iki ay evvele kadar öyleydi. 3 Yil kizildan sonra kara koyuna dönüstük, ha alistim mi? Hayir. Ama simdi uslasmanin vakti geldi gibime geliyor.. ancak icim bebe gibi kalacak
Oda vermiyolar diimedim alttan üste terfi edildim hatta hahay burda epeyy bir konustuyduk unuttun mu beniiii evliyim cocugum var demistim sen geldin kuruttun gitti herkes demistin vay beOnemli olan onlari bu duruma getirmemek ama insanlar hep bencil.
FatElephant selam. Bana oda vermiyorlar diye isyan cikartiyormussun. Ilk sayfaya baktin mi komsularin kim? Bakmissin, nimesay bi sure giremiyor paketi bitmis. Kendini tanittin mi sen bize ben mi unuttum?
Sana da selam denas.
Hiiiii,.. peki romana baglayip destan yazanlar nasil degerlendiriliyor?
Bi si olmadi sorun da oydu.Ne oldu?
Oda vermiyolar diimedim alttan üste terfi edildim hatta hahay burda epeyy bir konustuyduk unuttun mu beniiii evliyim cocugum var demistim sen geldin kuruttun gitti herkes demistin vay be
Neyse luc . İyi geceler.Cok fazla getirisi olmuyor.
Yarin icin herkes en gicik oldugu Hollywood aktoru , aktristi yazsin. Bakalim neler cikacak.
Ben Steven Seagal. Bu adamin filmlerini es gecerim hep.
Bi si olmadi sorun da oydu.
Balik hafizasi var bende.
Kuruttun kismini hatirliyorum seni sohbete dahil etmeye calisiyorum.
--------------------------------------
Sarj bitmeden, toplu iyi geceler.
Zorunlu cikis.
İyi geceler o zamanCok fazla getirisi olmuyor.
Yarin icin herkes en gicik oldugu Hollywood aktoru , aktristi yazsin. Bakalim neler cikacak.
Zorunlu cikis.
Guzele hersey yakisir salla
Cok fazla getirisi olmuyor.
Zorunlu cikis.
Türk aktörlere kıran mı girdi,niye hollywood?Yarin icin herkes en gicik oldugu Hollywood aktoru , aktristi yazsin. Bakalim neler cikacak
Olsun ilerde tekrar canin istediginde gecis yaparsin simdi gonulleri olsun ses etme:))aynen ya birde nisan planlari oldugundan - ki elbiseyi kizilda siyah düsünmüstüm, satanistmisin dediler - saclari da usulca bir kivama getirdik, gecen rengini tutturmustuk bu sefer bir temize gecireyim derken bayagi koyu oldu, rengi acmaya korkuyorum, zamaninda cok kestirmek zorunda kaldim ve saclarda lazim, omuza kadar anca uzamaya basladilar. Iste saclar sirf analarimizin kayinpederin anneanne dedenin gönlü olsun diye de bu hale getirdik, oysa benim gibi inatci, mizmiz cekilmez biri kendi kafasinin bildigini yapan nasil olduda bu degisimi yapti diye de kendi kendime sordum vallah.
Ne yapam ben Hollywoodun tröllerini, bana Kemal Sunal de, Cem Yilmaz de, Izzet altinmese de ama Hollywood deme
nese-li_hilos ve @nimesay35 konnnnnşularım sizmişsiniz iki yay arasindayim. @lingen şakaydı dıslanmak falan ama komsu olayını bilmiyodum tesekkurlerr