- 16 Ekim 2012
- 32.410
- 95.804
-
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.121
Bence Kalk kendine Guzel bi corba yap
Hahaha ilk basta bende öyle derdim ama cok basit birsey aslinda. Ama sen girme mutfaga, birde Ocagin migdesi agrimaya baslar
Vallah yemek ile benimde pek aram yoktur. Gecen yil ilk kez benim sipa etli nohut istedi yaptim ve becermisim öyle dedi hahaha. Bugünde Bobby-Fasulyesi ile 2-3 Patates katip onu pisirdim.
Yavastan pratik yemekleri tez pisirmeyi kavramam gerek, Kayinpeder ilk tanismada yemekle aran nasil diye sordu dedim eh yag salca tuz al sebseyi vur tencereye artik ne cikarsa dedim
Adanali oldugundan adam icli köfte hastasi, onu da sordu anam da; ah anasi bile bilmiyor o nereden bilsin demez mi gülmeye basladik cümlece
Balik dedin de, yemesini biliyorum vallahi. Kayinpeder ama tutmayi ögretecekmis fakat sonra avi kime ayiklatacam ben?Kizim yok mu tanidiginiz bir ahci..Bana balik tutmayi ogretmeyin bana balik verin.
Balik dedin de, yemesini biliyorum vallahi. Kayinpeder ama tutmayi ögretecekmis fakat sonra avi kime ayiklatacam ben?
Yok baliga kiyarim, yanina da bir Raki oh mis. Meze konusunda yogurt canavariyiz vallah ama balikla pek gitmezIste o yuzden evleniyorsun.
.... ama sen tutamazsin hayvanseversin cunku kiyamazsin gibime geliyor.
Cok aktif olmak gerek kacırmamak içinYohh bizi beqenmiyiLerr
Ne demek, imza o canlara köle olsun, sosyal agda bile paylastim hemen, ki oranin duyarliligi onlarin vicdanlarina bagli.. flört ve herif gaci bulmaktan hassas durumlari görmezden gelirler...püüühhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum...ler-bir-bakar-misiniz-bir-imza-sadece.934995/
Arkadaslar su konuya bakip imza atmak isterseniz atar misiniz. Mecburi degil ama rica ediyorum. Belki bi ise de yaramayacak sadece bi imzayla kalacaksiniz ama yine de kucuk bi umut.
Ne demek, imza o canlara köle olsun, sosyal agda bile paylastim hemen, ki oranin duyarliligi onlarin vicdanlarina bagli.. flört ve herif gaci bulmaktan hassas durumlari görmezden gelirler...püüüh
Daha iyiyim kuzum saol
gecti mi iftardan sonra peki?
Ne yapsinlar gariplerim, isteyerek den öte mecburi bir durum. Ilk basta nasil gaddar olabilirler diye düsünenimizde vardir. Ama hayvanlarini yapisi bu, nasil ucagin bir dengesiz duruma geldiginde ilk bizim önlem alip sonra cocuklarimizla ilgilenmek ise, onlarda hayat mücadeli ile karsi karsiya kaliyorlar.Sagol canim.
Bunlar acliktan yavrularini yiyorlarmis. Ne kadar aci.
Ona neden özelde bize siradan hiii???? 2 numerooooya diktin sen gözü galiba
@hilos_lalis ve @nimesay35 konnnnnşularım sizmişsinizNe demek dışlamak beğenmemek olur mu hiç öyle şey
Herkesin bir numarası var, ilk sayfaya bakın sizin de vardır o numaraların alt ve üstü komşu oluyo A AklinYolu1 bizleri fişliyo
Ne yapsinlar gariplerim, isteyerek den öte mecburi bir durum. Ilk basta nasil gaddar olabilirler diye düsünenimizde vardir. Ama hayvanlarini yapisi bu, nasil ucagin bir dengesiz duruma geldiginde ilk bizim önlem alip sonra cocuklarimizla ilgilenmek ise, onlarda hayat mücadeli ile karsi karsiya kaliyorlar.
Bazen diyorum ki, bu dünya onlarin biz misafir, fakat onlarin degerlerine kiymetleri ile bakamiyoruz. Icim gitti suan, aclikta kalan cocuklarimiz, varliklarimiz,.. yaradan yardimcilari olsun.
Aslinda, hakiki HAYVANLAR biziz de kabullenmek istemiyoruz.Onemli olan onlari bu duruma getirmemek ama insanlar hep bencil.
FatElephant selam. Bana oda vermiyorlar diye isyan cikartiyormussun. Ilk sayfaya baktin mi komsularin kim? Bakmissin, nimesay bi sure giremiyor paketi bitmis. Kendini tanittin mi sen bize ben mi unuttum?
Sana da selam denas.
Aslinda, hakiki HAYVANLAR biziz de kabullenmek istemiyoruz.
Yoek ya napcam 2 numeroyu tapulu malim mi olacak sankimOna neden özelde bize siradan hiii???? 2 numerooooya diktin sen gözü galiba
Oldu gidiyim ben ozaman cok muhabbetcisinOnemli olan onlari bu duruma getirmemek ama insanlar hep bencil.
FatElephant selam. Bana oda vermiyorlar diye isyan cikartiyormussun. Ilk sayfaya baktin mi komsularin kim? Bakmissin, nimesay bi sure giremiyor paketi bitmis. Kendini tanittin mi sen bize ben mi unuttum?
Sana da selam denas.