⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Bence Kalk kendine Guzel bi corba yap

Kizim yok mu tanidiginiz bir ahci.. Bana balik tutmayi ogretmeyin bana balik verin.

Iste o yuzden evleniyorsun.

.... ama sen tutamazsin hayvanseversin cunku kiyamazsin gibime geliyor.
Yok baliga kiyarim, yanina da bir Raki oh mis. Meze konusunda yogurt canavariyiz vallah ama balikla pek gitmez
Ey yarepppimmmm aklim nelere gidiyore. Gelelim asil mevzuya,.. hazir krema tarzinda corba vardir sende.. onu pisir, anca becerirsin galiba

Ne demek, imza o canlara köle olsun, sosyal agda bile paylastim hemen, ki oranin duyarliligi onlarin vicdanlarina bagli.. flört ve herif gaci bulmaktan hassas durumlari görmezden gelirler...püüüh

Sagol canim.
Bunlar acliktan yavrularini yiyorlarmis. Ne kadar aci.
Ne yapsinlar gariplerim, isteyerek den öte mecburi bir durum. Ilk basta nasil gaddar olabilirler diye düsünenimizde vardir. Ama hayvanlarini yapisi bu, nasil ucagin bir dengesiz duruma geldiginde ilk bizim önlem alip sonra cocuklarimizla ilgilenmek ise, onlarda hayat mücadeli ile karsi karsiya kaliyorlar.
Bazen diyorum ki, bu dünya onlarin biz misafir, fakat onlarin degerlerine kiymetleri ile bakamiyoruz. Icim gitti suan, aclikta kalan cocuklarimiz, varliklarimiz,.. yaradan yardimcilari olsun.

Onemli olan onlari bu duruma getirmemek ama insanlar hep bencil.

FatElephant selam. Bana oda vermiyorlar diye isyan cikartiyormussun. Ilk sayfaya baktin mi komsularin kim? Bakmissin, nimesay bi sure giremiyor paketi bitmis. Kendini tanittin mi sen bize ben mi unuttum?

Selam ne habersiniz?

A AklinYolu1 sana ayri selam

Sana da selam denas.

Aslinda, hakiki HAYVANLAR biziz de kabullenmek istemiyoruz.

Aslinda, hakiki HAYVANLAR biziz de kabullenmek istemiyoruz.

Hayvan demek zaten bir kufur degil . Insanlarin bunu yanlis algilamasi.

Insan dusunen hayvandir diye bosuna denilmemis. Neticede hepimiz hayvaniz.

Bizi hayvanlardan ayiran ozellik merhametli ve yardimsever olusumuzdur ama bunun yerine bencillik bencillik yine bencillik.

Oldu gidiyim ben ozaman cok muhabbetcisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…