⤷➫➫ ♛ ƐFSΛИƐ SƱĿƬΛИĿΛŔ Ҡ♡ИΛğı ♕

Beddua bakis acina gore olabilir. Yoksa gayet guzel bir dua aslinda:KK66:

Nasil dua be o. Senin bakis bi tuhafta. :KK48:

Kuzumun ilk yan azi disci gitti , ama cok cesur oglum , gikini cikarmadi :)

Anasina cekmis. :nazar:

Ozet gecelim. Yeni arkadaslar gelmis. Sucuk tarifi ortalarda dolasiyor. lingen lingen yapip bize getiricekmis.

Senin kirpik icin markayi sordular ben de revitalash dedim. Dogru mu?

Tamam gidebilirsin. Iyi geceler. :KK14:

Sadece insallah tez vakitte bi evladin olurda zararli tum aliskanliklarini birakirsin dicektim. Tabi cocuk istemiyorsan bu beddua gibi olur. O yuzden dedim oyle.

Once evlenmem lazim. :dondurma:

Benim kirpikler icin , marka soylemeyeyim

Yasak olabilir ,

Ortada ne markalar donuyor. Biz reklam yapmiyoruz ki sonucta. Yasaklar reklam yapanlar icin gecerli. Ben oyle biliyorum.

Ben de revital diye kalmis. Ahh yaslandim iyice. :kahve:

Bugün sana fazla kiymak istememisler bak :KK70:

bu ara gecmis olsun umarim migde agrisi biraz dinmistir. :anne:

Sagol. Hep koladan oldu bu hafta. Midemin durumu ayni bu sekil :temizlik:
Pek dinmedi ben hala ne yerim ne yiyebilirim diye dusunuyorum. :deli:

Iyi geceler haninlar size ben kaxar. Cok muhabbet edip sayfalari cogaltmayin. Oku oku bitniyor sonra:KK70:

Formumda degilim ancak 20 sayfa filan olur aman sanki okuyorsun. :KK70:

Iyi geceler. :KK66:

Kimse nin daha fazla uzun kirkiplerinin olmasin Istemiyorum

Bende alerji yapiyor zaten. Revital mi rapid mi kesin r ile basliyordu almistim. Baktim gozlerimde alerji yapti. Kullanamiyorum yani.

Sen kullan hih. :63:

A AklinYolu1 mecburen migdeni yormayacak seyleri yiyeceksin. un corbasini bilir misin bilmem, anam ve heleki bir yengem var süper yapar, rahatsizlandigimda onu yaparlar bana.

Yemek yapmayla aram iyi degil sen bana un corbasi diyorsun. :KK45:

Bu durumda bi ahciyla evlenmem gerek benim. :ıslık:

Bende alerji yapiyor zaten. Revital mi rapid mi kesin r ile basliyordu almistim. Baktim gozlerimde alerji yapti. Kullanamiyorum yani.

Sen kullan hih. :63:

Yemek yapmayla aram iyi degil sen bana un corbasi diyorsun. :KK45:

Bu durumda bi ahciyla evlenmem gerek benim. :ıslık:
Hahaha ilk basta bende öyle derdim ama cok basit birsey aslinda. Ama sen girme mutfaga, birde Ocagin migdesi agrimaya baslar :p

Vallah yemek ile benimde pek aram yoktur. Gecen yil ilk kez benim sipa etli nohut istedi yaptim ve becermisim öyle dedi hahaha. Bugünde Bobby-Fasulyesi ile 2-3 Patates katip onu pisirdim.
Yavastan pratik yemekleri tez pisirmeyi kavramam gerek, Kayinpeder ilk tanismada yemekle aran nasil diye sordu dedim eh yag salca tuz al sebseyi vur tencereye artik ne cikarsa dedim :KK70:

Adanali oldugundan adam icli köfte hastasi, onu da sordu anam da; ah anasi bile bilmiyor o nereden bilsin demez mi gülmeye basladik cümlece :KK70:

X