- 27 Ağustos 2015
- 6.347
- 19.883
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #2.101
yayBurcunu soyle oyle git.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yayBurcunu soyle oyle git.
Beddua bakis acina gore olabilir. Yoksa gayet guzel bir dua aslinda
Kuzumun ilk yan azi disci gitti , ama cok cesur oglum , gikini cikarmadi :)
Benim kirpikler icin , marka soylemeyeyimNasil dua be o. Senin bakis bi tuhafta.
Anasina cekmis.
Ozet gecelim. Yeni arkadaslar gelmis. Sucuk tarifi ortalarda dolasiyor. lingen yapip bize getiricekmis.
Senin kirpik icin markayi sordular ben de revitalash dedim. Dogru mu?
Tamam gidebilirsin. Iyi geceler.
Sadece insallah tez vakitte bi evladin olurda zararli tum aliskanliklarini birakirsin dicektim. Tabi cocuk istemiyorsan bu beddua gibi olur. O yuzden dedim oyle.
Benim kirpikler icin , marka soylemeyeyim
Yasak olabilir ,
O zaman once hayirli bi koca bul insallah.Once evlenmem lazim.
Ortada ne markalar donuyor. Biz reklam yapmiyoruz ki sonucta. Yasaklar reklam yapanlar icin gecerli. Ben oyle biliyorum.
Haklisin , ama tr de satilmadigi icin isim vermiyeyimOnce evlenmem lazim.
Ortada ne markalar donuyor. Biz reklam yapmiyoruz ki sonucta. Yasaklar reklam yapanlar icin gecerli. Ben oyle biliyorum.
O zaman once hayirli bi koca bul insallah.
Haklisin , ama tr de satilmadigi icin isim vermiyeyim
Ama arkadaslara kirkipleri icin hint ve Badem Yagi oneriyorum :Haklisin , ama tr de satilmadigi icin isim vermiyeyim
rapidlash ismiO konuda pek umudum yok.
Guzellik sirrini kendine saklamak istiyorsun anladim.
Iyi de lingen Almanya da bulabilir . Neyse ozeldeashn halledin.
Iyi geceler. Bugun hic bi si yapmadim yapamadim. Bir mide agrisi ile ugrastim durdum.
Neyse ki sayfalar fazla degil.
Yeni gelen arkadaslar hosgeldiniz. Numerolariniz birazdan.
Bulamiyorsa da yollarim Ben onarapidlash ismi
rapidlash ismi
Bugün sana fazla kiymak istememisler bak
bu ara gecmis olsun umarim migde agrisi biraz dinmistir.
Iyi geceler haninlar size ben kaxar. Cok muhabbet edip sayfalari cogaltmayin. Oku oku bitniyor sonra
Bulamiyorsa da yollarim Ben ona
Kimse nin daha fazla uzun kirkiplerinin olmasin IstemiyorumBen de bulamiyorum.
Kimse nin daha fazla uzun kirkiplerinin olmasin Istemiyorum
A AklinYolu1 mecburen migdeni yormayacak seyleri yiyeceksin. un corbasini bilir misin bilmem, anam ve heleki bir yengem var süper yapar, rahatsizlandigimda onu yaparlar bana.
Bence Kalk kendine Guzel bi corba yapBende alerji yapiyor zaten. Revital mi rapid mi kesin r ile basliyordu almistim. Baktim gozlerimde alerji yapti. Kullanamiyorum yani.
Sen kullan hih.
Yemek yapmayla aram iyi degil sen bana un corbasi diyorsun.
Bu durumda bi ahciyla evlenmem gerek benim.
Hahaha ilk basta bende öyle derdim ama cok basit birsey aslinda. Ama sen girme mutfaga, birde Ocagin migdesi agrimaya baslarBende alerji yapiyor zaten. Revital mi rapid mi kesin r ile basliyordu almistim. Baktim gozlerimde alerji yapti. Kullanamiyorum yani.
Sen kullan hih.
Yemek yapmayla aram iyi degil sen bana un corbasi diyorsun.
Bu durumda bi ahciyla evlenmem gerek benim.