FSH KAÇ SENİNdüşürmek için bitkisel falan kullanmıyormusun benim en son 9,9 du yarın tekrar bakılacak
35SEVı CANIM SEN NASIL ıÇıYORSUN HAYITI.benimde fsh 70 lerde hiç düşüremiyorum.sen adet olabiliyor musun.bende içiyorum hayıt.ama civanperçemi yeşilçy beraber demliyorum sabah.sen nasıl yaptığını ne zamanlar içtiğini yazabilir misin canım.başka neler yaptın bende yapayım bari. iyi düşmüş seninkiinş. benimkide düşer.bakalım
35SEVİ canım ben 33 yaşındayım bebeğim yok.hiç korunmadık zaten.2 yıllık evliyim.ama bebek yok.bir kere aşılama yaptırdım oda negatif.şimdi tüp bebek istiyorum.ama fsh 70le tedaviye bile almıyorlar.düşüremedim gitti fsh.çok üzülüyorum eşim üzülüyor.bilmiyorum artık ne yapacağımı
benim de fsh 13 olmuş geçen 9,9 du doğum kontrol hapı kullandım acaba o mu yükseltti ki
benim de fsh 13 olmuş geçen 9,9 du doğum kontrol hapı kullandım acaba o mu yükseltti ki
birde farlutalla da adet görebiliyorsan oda iyiymiş.incir kürü yap sende canım.adete yakın soğan suyu iç.15 gün adet olmadan 15 gün önce sonra incir yap hep öyle devam et 3-4 ay bence gelişecek yumurtaların hayıt a devam et tabii.yürüyüş yap bol bol hızlı yürü.hormonlu şeyler yeme.az yağlı az tuzsuz yap yemekleri diyet yap işte sebze meyve baklagil ye bol bol olacak inş.35 sevicim göreceksin
ben her ay düzenli adet oluyorum yaşım 28 dr. ultrasonda yumurtada görüyor her seferin de ama dr. bana dediği erken menepoz gibi bir durum söz konusu değil diyor beyinden yumurtalıklara az sinyal gidiyormuş biz bu ay başlayacaktık tüp bebeğe dr. um izine çıktığı için 1 ay erteledik inşallah ağustosta başlıcaz ben de 1 ay boş durmayayım diyorum çörekotu bal tarçın karışımı yaptım aslanpençesi ve civanperçemi çayı içiyorum birde incir kürüne başlasammı karar veremedim
a.s.a.s.YaŞınıda dÜŞÜnme dert etme.yeterkı sen aızmlı ol ısteklı allah verır.pes etmk yılmak yok tamammı
SEVİCİM canım safran yumurtaları geliştiriyormuş.ben öyle duydum yapıyorum.bazı akşamalr unutuyorum bende canım.ama yumurta gelişimi olgunlaşması içinmiş.ben yapıyorum işte aklıma geldikçe.bende dün akşam hepimiz için kuran okudum dua ettim.senin ve burdaki tüm arkadaşların kandili mübarek olsun.allah tez zamanda bebeişlerimize hayırlısıyla sağlıkla kavuştursun.yazmadıysa kaderde yazsın.yazdıysa tez vakitte kavuştrsun inşallah tüm kalbimle diliyorum hepimiz için bunları amin