Fsh Yüzünden Anne Olamayanlar

FSH KAÇ SENİNdüşürmek için bitkisel falan kullanmıyormusun benim en son 9,9 du yarın tekrar bakılacak

canım benim fsh 37 idi hayıt tohumu kullandım 16 lra düştü sona bıraktım şimdi 28 lerde yine içmeye başladım bakalım şimdi yine düşecekmi duyduğumu yapıyorum seninde bildiğin bitki varmı senin çok yüksek dğil canım keşke benimd okadar olsaydı hayıt tohumu çok iyi istrsn snd onu iç günde 2 kez faydası oluyor ben aslında soğan suyunuda içcembakalım oda iyi gelecekmi allah hepimizin yardımcısı olsun

35SEVı CANIM SEN NASIL ıÇıYORSUN HAYITI.benimde fsh 70 lerde hiç düşüremiyorum.sen adet olabiliyor musun.bende içiyorum hayıt.ama civanperçemi yeşilçy beraber demliyorum sabah.sen nasıl yaptığını ne zamanlar içtiğini yazabilir misin canım.başka neler yaptın bende yapayım bari. iyi düşmüş seninkiinş. benimkide düşer.bakalım

selam canım ben hayıtı öğlen ve akşam aç karnına içiyorum 1 su bardağı suyu kaynatıp içine yarım tatlı kaşığı hayıt tohumu koyuyorum 4 yada 5 dk demlensin sonrada süzüp içiyorum bunu 3 ay devamlı içeceksin etkisi 3 ayda belli oluyor canım inşallah faydasını görürsün yeşil çay civanperçemini hepsini ayrı ayrı iç bence önce haıtı dene 3 ay iç baalm düşecekmi bide kesinlikle stres yapılmayacakmış o çok önemlimiş stresde yükseltiyormu senin yaş kaç? bebeğin varmı?burada birbirimize yardımcı olalım

Son düzenleme:
35SEVı canım ben 33 yaşındayım bebeğim yok.hiç korunmadık zaten.2 yıllık evliyim.ama bebek yok.bir kere aşılama yaptırdım oda negatif.şimdi tüp bebek istiyorum.ama fsh 70le tedaviye bile almıyorlar.düşüremedim gitti fsh.çok üzülüyorum eşim üzülüyor.bilmiyorum artık ne yapacağımı

benim de fsh 13 olmuş geçen 9,9 du doğum kontrol hapı kullandım acaba o mu yükseltti ki

canım ya üzülme bende 1 yıllık evliyim yaşım 40 bizde korunmadık benime olmadı d lar şans oranınımın % 2o dediler tüp bebkle bende yaptırmadım daha doğrusu yaptıramadık maddi imkansızlık yaşımda tutmuyor rapor için 6000 lira istiyorlar bizde yaptıramıyoruz tabiki allahıma yalvarıyorum bir mucize olsada kendiliğimden hamile kalsam diye duyduğum herşeyi yapıyorum ama çok üzülüyorum eşimde çok üzülüyor yaptıramıyoruz diye ama napalım paranın gözü kör olsun işte hergün dua ediyorum allahım bana ve bebek isteyen herkesi bebeklerine kavuştursun diye bende sıkıntıdan panik atak oldum galiba eşime demedim ama içim çok sıkılıyor bazen nefes alamıyorum ağlamak geliyor içimden ama eşim üzülüyor çok diye ağlayamıyorum oda beni sıkıyor allah hepimizin yardımcısı olsun canım benim adet düzensizliğimde var senine varmı?sters çok önemlimiş ama stres yapmayayaım dyorum insanın elinde değil işte burada duyduklarımız herşeyi paylaşalım olurmu canım kendine iyi bak

benim de fsh 13 olmuş geçen 9,9 du doğum kontrol hapı kullandım acaba o mu yükseltti ki

merhaba akman.evet doğum kontrol hapı yükseltmiş.rezervin düştüğü için doğum kontrol hapı fsh yi yükseltiyor.13 ün üstüne tüp bebek tedavisi yapılmıyor.doğum kontrol hapını bıraktıktan sonra düşüyor.ben d.k. hapını bıraktığımda 12.96 idi.yavaş yavaş düştü geçen
ay 5,6 ya kadar indi.mükemmel seviye yani.ben hiç birşey kullanmadım.sonuçta her kadın
belli bir yumurtalık rezervi ile doğuyor.yumurtayı sonradan üretmiyoruz yani.erkeğin spermini ürettiği gibi...bu nedenle yediğin içtiğin bişeyle tekrar yumurta üretme ihtimalin bana göre yok.fakat tabi çıkmadık candan ümit kesilmez fsh düşünce tedaviye başlıyo doktorlar bu nedenle bir ümittir diye herkes bişeyler yapıyor haklı olarak.

birde farlutalla da adet görebiliyorsan oda iyiymiş.incir kürü yap sende canım.adete yakın soğan suyu iç.15 gün adet olmadan 15 gün önce sonra incir yap hep öyle devam et 3-4 ay bence gelişecek yumurtaların hayıt a devam et tabii.yürüyüş yap bol bol hızlı yürü.hormonlu şeyler yeme.az yağlı az tuzsuz yap yemekleri diyet yap işte sebze meyve baklagil ye bol bol olacak inş.35 sevicim göreceksin

ben her ay düzenli adet oluyorum yaşım 28 dr. ultrasonda yumurtada görüyor her seferin de ama dr. bana dediği erken menepoz gibi bir durum söz konusu değil diyor beyinden yumurtalıklara az sinyal gidiyormuş biz bu ay başlayacaktık tüp bebeğe dr. um izine çıktığı için 1 ay erteledik inşallah ağustosta başlıcaz ben de 1 ay boş durmayayım diyorum çörekotu bal tarçın karışımı yaptım aslanpençesi ve civanperçemi çayı içiyorum birde incir kürüne başlasammı karar veremedim

canım ben zaten tuz hiç yemiyorum hormonlu şeylerde yemiyorum yürüyü her zamn olmasada yapıyorum incir kürünü yaptım soğan suyunu içtim ama devam edemedim mieme dokundu benim reflüm var yumurtam varmış dr dedi ama kalitelimi dğilmi belli değilmiş bende tarçın çörek otu bal karışımınıda yapıyorum bakalım ne lacak canm benim yaş sorunumda var sen daha gençsin ben geç evlendim canım malesef atık allah izin verirse olacal vermezse olmuyacak canım çok şükürki adetim 2 aydır düzenli bakalım bundan sonra nasıl olacak sağol verdiğin bilgiler için

bence incir kürünede yap canım faydasını görürsün allah inşallah n kısa zamnda bebeğine kavuşturur canım hepimizide bugün hepimiz için dua edeceğim

SEVı35 canım olacak bak göreceksin sen yeterki inan hep olumlu düşün.kendini kasma.ben hep dua ediyorum hepimiz için.sen uyguladıklarını yapmaya devam et.çok az kaldı bebeiş gelecek SEVıCıM

YaŞınıda dÜŞÜnme dert etme.yeterkı sen aızmlı ol ısteklı allah verır.pes etmk yılmak yok tamammı

YaŞınıda dÜŞÜnme dert etme.yeterkı sen aızmlı ol ısteklı allah verır.pes etmk yılmak yok tamammı
a.s.a.s.
sağol canım benim yaa bu siteye iyiki üye olmuşum insanın morali düzeliyor böyle dertleşince bende bugün öğle vakti dua ettim hepimiz için allah inşallah kabul eder bizlerede annelik duygusunu tattırır tek duam bu önce sağlık sonra bebek hayırlıysa pes etmicem yılmıcam duyduğum herşeyide yapacağım burada hep birlikte paylaşalım olurmu canım duyduklarımızı öpüyorum seni çok çok kendine iyi bak:1hug::1hug:

ben birde canım safran aldım aktardan.gerçek safran dikiş iğnesi kutusu gibi oluyor üzerinde arapça yazıyor.sonra akşam çay bardağın sıcak su katıyorum ve bu safrandan 1-2 tane koyuyorum sabah kalkar kalkmaz içiyorum saç teli gibi birşey bu.bakalım faydası olursa ağustosta muayeneye gidicem egl olmam lazım bakalım yumurtalara ne diyecek doktor.sen de yapabilirsin safran ı sevicim

canım safranı ne için içeceksin adetimi düzenliyormuş sen iç bakalım bizede tarifini ver bende içerim yeterki faydası olsun ben herşeyi içerim canım içime doğuyor bu yıl hepimizde anne olacağız allahım inşallah yaa yarın akşam hepimiz için dua edeceğim kandil yrın mirac kandili kandilin mubarek olsun canım hepimizin bütün arkadaşların dualarını kabul olsun

SEVıCıM canım safran yumurtaları geliştiriyormuş.ben öyle duydum yapıyorum.bazı akşamalr unutuyorum bende canım.ama yumurta gelişimi olgunlaşması içinmiş.ben yapıyorum işte aklıma geldikçe.bende dün akşam hepimiz için kuran okudum dua ettim.senin ve burdaki tüm arkadaşların kandili mübarek olsun.allah tez zamanda bebeişlerimize hayırlısıyla sağlıkla kavuştursun.yazmadıysa kaderde yazsın.yazdıysa tez vakitte kavuştrsun inşallah tüm kalbimle diliyorum hepimiz için bunları amin

sağol canım seninde kandilin kutlu olsun.bende akşam çok dua ettim hepimiz için allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah. canım safranı nasıl yapıyorsun bende yapayım bana tarif edermisin?günde kaç kez içilecek? sağol canım şimdiden kendine iyi bak tez günde :CüvCüv:kalmak niyetiyle inşallah

Canım safranı ben akŞam Çay bardaĞına sıcak su koyuyorum 1-2 tane de safran atıyorum.sabah kalkar kalkmaz aÇ karna ıÇıyorum.ama ultrasonda anlaŞılacak ıŞe yarayıp yaramadıĞı.henÜz doktora gıtmedım .Şu anda brde
ıncır ıÇıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…