Fsh Yüzünden Anne Olamayanlar

selam canım hayıtı aktardan alacaksın hergün günde 2 veya 3 kez içeceksin 1 su bardağı kaynamış suya yarım tatlı kaşığı koyacaksın 5 dk beklicn demlensin diye sonra içeceksin inşallah hepimizde faydasını görürüz ve hamile kalırız canım

ben öyle kullanmamıştım canım senin yazdığın gibi değilde ben tohumunu ezip sonrda suda kaynatıp içiyodum aktar öyle söylemişti
bence iyice araştırın sen ne kadar kullandın hayıtı
mevlam şifanı bol bol versin inşşşşşşş

benim fsh yüksek 80 di en son birkaç ay adet olmayınca doktora gittim ama ben salaklık ettim ve devlet hastanesine gittim bu kadar önemli olduğunu bilmediğimden neyse tahlil yaptı dr ve bana dediki hormonlar normal yumurtalıklarda sorun var dedi ben de özele gittim ve dr um tahlil sonuçlarını inceledi normal olan hormon testinde ne gibi anormal sonuçlar olduğunu anlattı fsh yi açıkladı ancak bu şekilde öğrendim insan bazı şeyleri başına gelmeden bilmiyor farlutall kullandım adet olmayı bekliycem 10 adet olunca tahlılıler yenılenıcek sonrası ondan sonra belli olacak FAKELOVE senin kaçtı fsh ......

ben öyle kullanmamıştım canım senin yazdığın gibi değilde ben tohumunu ezip sonrda suda kaynatıp içiyodum aktar öyle söylemişti
bence iyice araştırın sen ne kadar kullandın hayıtı
mevlam şifanı bol bol versin inşşşşşşş

canım bende ibrahim saraçoğlunun sitesinden buldum aktarada sordum kaynatmayın kaynayınca etkisi gidiyor dedi kayanamış suyun içinde 5 dk bekletip sonra için dedi ben faydasını gördüm araştırmadan asla bişeyiçmem ben 3 ay içtim faydasını gördüm 38 lerde oaln fsh 16 lara düştü bıraktım 2 ay yine yükseldi şimdi yine içiyorum iyic düşüresiye kadarda içmeye devam edeceğim fazlası zararlımış diye bırakmıştım

benim fsh yüksek 80 di en son birkaç ay adet olmayınca doktora gittim ama ben salaklık ettim ve devlet hastanesine gittim bu kadar önemli olduğunu bilmediğimden neyse tahlil yaptı dr ve bana dediki hormonlar normal yumurtalıklarda sorun var dedi ben de özele gittim ve dr um tahlil sonuçlarını inceledi normal olan hormon testinde ne gibi anormal sonuçlar olduğunu anlattı fsh yi açıkladı ancak bu şekilde öğrendim insan bazı şeyleri başına gelmeden bilmiyor farlutall kullandım adet olmayı bekliycem 10 adet olunca tahlılıler yenılenıcek sonrası ondan sonra belli olacak FAKELOVE senin kaçtı fsh ......

geçmiş olsun canımm bağzı dr lar bu durumun ne kadar önemli olduğunu açıklamıyolar bile hatta fsh yüksekse söylemiyolar da FSH benim kabusumdu ama şimdi iyiyim biraz daha
bu durumda olanlar çok iyi dra gitsinler araştırın çok iyi
benim fsh 12,13,14 belli olmuyo yani kaç yaşındasın bu arada sen
hayırlı tedavi olursun inşşşş mevlam yardımcın olsun canımmmm

canım bende ibrahim saraçoğlunun sitesinden buldum aktarada sordum kaynatmayın kaynayınca etkisi gidiyor dedi kayanamış suyun içinde 5 dk bekletip sonra için dedi ben faydasını gördüm araştırmadan asla bişeyiçmem ben 3 ay içtim faydasını gördüm 38 lerde oaln fsh 16 lara düştü bıraktım 2 ay yine yükseldi şimdi yine içiyorum iyic düşüresiye kadarda içmeye devam edeceğim fazlası zararlımış diye bırakmıştım

demeki her aktar farklı farklı söylüyo bana da tam tersini söylemişlerdi
bende 3 ay içtim gerçektende faydası oldu sonra bıraktımm bi dahada içmedim içsem iyi olucak aslında ama içesim yok hiç
mevlam şifanı bol bol versin inşşşşşşşşş

geçmiş olsun canımm bağzı dr lar bu durumun ne kadar önemli olduğunu açıklamıyolar bile hatta fsh yüksekse söylemiyolar da FSH benim kabusumdu ama şimdi iyiyim biraz daha
bu durumda olanlar çok iyi dra gitsinler araştırın çok iyi
benim fsh 12,13,14 belli olmuyo yani kaç yaşındasın bu arada sen
hayırlı tedavi olursun inşşşş mevlam yardımcın olsun canımmmm

bakalım inşallah bir tedavi olur. yaşım 29 doktoruma göre bir dönem yaşadığım psikolojik sorunlar etkilemiş olabilirmiş. yarın fsh tekrar tahlil yaptıracam bakalım sonuç ne olacak

selam arkadaşlar dün test yaptıdım 70 çıktı öncekinden 12 değer düşük doktorum bunun iyi olabileceğini söyledi yani düşmesinin bana yeni bir doktor ismi verdi bu alandda iyiymiş o sana her şeyi anlatır eğer bir şey yapılacaksa o yapar dedi umarım işe yarar bu arada hayıt tohumuna başladım bu işe yaramıştı değil mi sizlerden duymuştum umarım bende de işe yarar. hepimiz için istediğimiz şeye ulaşırız umarım

ASı -19 canım benimde fsh 70 çıktı adet olabiliyor musun sen.ben olamıyorum hangi doktor ismini verdi sana doktorun.ben cyclo kullanıyorum.bahçeciye gidiyorum bende.hayıtı kaynamış suyun içinemi atmak gerekiyor

kızlar benim de fsh 11,9 dan 9,9 a düşmüş tüp bebeğe başladık bizde dr.um bana erken menepoz gibi bir durumun yok ama beyinden yumurtalıklara az sinyal gidiyor dedi yaşım 28 yaşına göre yüksek dedi ultrason görüntüsü de gayet iyi diyor bakalım nolcak şu anda vitamin falan kullanıyorum allah hepimizin yardımcısı olsun.

Fsh zedeler nerelerdesınız .buraya alalım sızı.neler yapıyorsunuz.fsh dÜŞÜrmeyı baŞarabıldınızmı neler yaptınız.gelın burda toplanalım

kızlar sıkmayın canınızı benim amcanım karısı fsh hastasıydı ve şuan hamile iş tamamen sitresle alakalı babannemle oturuyodu babannem yazlık aldı artık her sene 6 ay yazlıkta yeminediyorum kadının bütün sitersi cadı babannemmiş daha ilk seneden hamile kaldı en iyi tedavi morel

ve kuzenimin eşi de hamile kalamıyodu baya yüksekti onun derecesi şuan 2 yaşında bi oğlu var o kadar kasıyoduki olmuyo olmuyo diye en sonunda aman olmazsa olmasın napim dedi ve hamile kaldı

buarada amcamın sperm kalitesi falan çok düşüktü hayatta olmaz falan dedikleri halde doktorlar çünkü düşünsenize hem yengemin baya yüksek değerleri hem amcamın bu durumu ama yengem hep inanırdı inanmak kasmamak bişeyleri akışına bırakmak lazım
ayrıca kuzeniminde amcamında aynı oldu tam tüp bebek tedavilerinden vazgeçtiler akışına bıraktılar 1 er ay sonra hamile kaldılar allahın mucizelerine inanmak lazım yeterki o OL DESıN..

Bi örnek daha vereyim size morel olsun benim eltimde kansermiş üstümüzden uzak ..
belinde tümör çıkıyo kemoterapi falan görüyo dolayısya ışınlar bel bölgesinde ne var ne yok etkiliyo bağırsaklarını bozuyo işte yumurtalıklara hasar veriyo vs..adetten kesiliyo zaten kistti falanda varmış
yani hayatta olmaz demişler sen umudunu kes 2 cihan bi araya gelse mümkün değil falan demişler
ama eltim o kadar güçlüki bu konularda hiiç ne kanseri kondurmuş ne bişeyi hem kanseri yeniyo maşallah diyeyim...
hemde 9 ay adet görmüyo ama bu okadar adet olacağına inanıyoki işte markette orkd falan alıyo sürekli yanında çantasında taşıyo heran olabilirim diye doktorlar artık adet falan olmazsın diye dursunlar
bigün bi bakıyo adet olmuş 3 ay sonrada hamile yaaa neler var..

EVET hiçbir zaman allahtan ümit kesilmez bizde moralimizi yüksek tutalım ki gelsin bebişler

EVET hiçbir zaman allahtan ümit kesilmez bizde moralimizi yüksek tutalım ki gelsin bebişler

ne güzel yaaaa allah bizde nasip eder inşallah benimde fsh yüksek drlar tüp bebekte bile ümit vermediler ama ben bazen diyrum ben eninde sonunda anne olacağım diye ama bazende umudumu yitiriyorum yaaaa bunları duyunca çok mutlu oluyorum allah bizlerede gösteririr inşalah canım herkese bigün bizde anne olacağız allahın izniyle canım herşeyin başı stres yaaa ah bu stres yokmu neler açıyor insanın başına

bende muanemi oldum bebek istediğim için bi problem yok allah şükür bazen adetlerim düzeni şaşar ama bi problem yok dedi doktor ama evham yapmamak takmamak insanın elinde değil.
hele bi gelsin o yaramazlar bu kadar beklettikleri için ısırmamıyız biz onları kızlar hıı CADIARZU

ne güzel yaaaa allah bizde nasip eder inşallah benimde fsh yüksek drlar tüp bebekte bile ümit vermediler ama ben bazen diyrum ben eninde sonunda anne olacağım diye ama bazende umudumu yitiriyorum yaaaa bunları duyunca çok mutlu oluyorum allah bizlerede gösteririr inşalah canım herkese bigün bizde anne olacağız allahın izniyle canım herşeyin başı stres yaaa ah bu stres yokmu neler açıyor insanın başına

FSH KAÇ SENİNdüşürmek için bitkisel falan kullanmıyormusun benim en son 9,9 du yarın tekrar bakılacak

X