selam canım hayıtı aktardan alacaksın hergün günde 2 veya 3 kez içeceksin 1 su bardağı kaynamış suya yarım tatlı kaşığı koyacaksın 5 dk beklicn demlensin diye sonra içeceksin inşallah hepimizde faydasını görürüz ve hamile kalırız canım
ben öyle kullanmamıştım canım senin yazdığın gibi değilde ben tohumunu ezip sonrda suda kaynatıp içiyodum aktar öyle söylemişti
bence iyice araştırın sen ne kadar kullandın hayıtı
mevlam şifanı bol bol versin inşşşşşşş
benim fsh yüksek 80 di en son birkaç ay adet olmayınca doktora gittim ama ben salaklık ettim ve devlet hastanesine gittim bu kadar önemli olduğunu bilmediğimden neyse tahlil yaptı dr ve bana dediki hormonlar normal yumurtalıklarda sorun var dedi ben de özele gittim ve dr um tahlil sonuçlarını inceledi normal olan hormon testinde ne gibi anormal sonuçlar olduğunu anlattı fsh yi açıkladı ancak bu şekilde öğrendim insan bazı şeyleri başına gelmeden bilmiyor farlutall kullandım adet olmayı bekliycem 10 adet olunca tahlılıler yenılenıcek sonrası ondan sonra belli olacak FAKELOVE senin kaçtı fsh ......
canım bende ibrahim saraçoğlunun sitesinden buldum aktarada sordum kaynatmayın kaynayınca etkisi gidiyor dedi kayanamış suyun içinde 5 dk bekletip sonra için dedi ben faydasını gördüm araştırmadan asla bişeyiçmem ben 3 ay içtim faydasını gördüm 38 lerde oaln fsh 16 lara düştü bıraktım 2 ay yine yükseldi şimdi yine içiyorum iyic düşüresiye kadarda içmeye devam edeceğim fazlası zararlımış diye bırakmıştım
geçmiş olsun canımm bağzı dr lar bu durumun ne kadar önemli olduğunu açıklamıyolar bile hatta fsh yüksekse söylemiyolar da FSH benim kabusumdu ama şimdi iyiyim biraz daha
bu durumda olanlar çok iyi dra gitsinler araştırın çok iyi
benim fsh 12,13,14 belli olmuyo yani kaç yaşındasın bu arada sen
hayırlı tedavi olursun inşşşş mevlam yardımcın olsun canımmmm
bakalım inşallah bir tedavi olur. yaşım 29 doktoruma göre bir dönem yaşadığım psikolojik sorunlar etkilemiş olabilirmiş. yarın fsh tekrar tahlil yaptıracam bakalım sonuç ne olacak
EVET hiçbir zaman allahtan ümit kesilmez bizde moralimizi yüksek tutalım ki gelsin bebişler
ne güzel yaaaa allah bizde nasip eder inşallah benimde fsh yüksek drlar tüp bebekte bile ümit vermediler ama ben bazen diyrum ben eninde sonunda anne olacağım diye ama bazende umudumu yitiriyorum yaaaa bunları duyunca çok mutlu oluyorum allah bizlerede gösteririr inşalah canım herkese bigün bizde anne olacağız allahın izniyle canım herşeyin başı stres yaaa ah bu stres yokmu neler açıyor insanın başına