- 20 Ekim 2015
- 7.304
- 7.673
- 30
bende bır aya yakın kullandım uc gun once bırakmak zorunda kaldm sogan kürü uyguluorm onu uygularken baska bısey ıcılmemesı gerekıyomusBen 5 dakka kaynatıp içtim ise yaradı bende
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bır aya yakın kullandım uc gun once bırakmak zorunda kaldm sogan kürü uyguluorm onu uygularken baska bısey ıcılmemesı gerekıyomusBen 5 dakka kaynatıp içtim ise yaradı bende
Keşke en başta soğan kuru sonra hayit yapsaydin:)bende bır aya yakın kullandım uc gun once bırakmak zorunda kaldm sogan kürü uyguluorm onu uygularken baska bısey ıcılmemesı gerekıyomus
aklımada geldıde yönlendırıldım ama olsun napalım bugun üçüncü gün soganda p.tesıye kadar soganı devam ettrcemKeşke en başta soğan kuru sonra hayit yapsaydin:)
merhaba bende fsh maduru..yeni katıldım siteye neler yapıyorsunuz bilgi almak istiyorum
Ses burda mısın sormamASı -19 canım benimde fsh 70 çıktı adet olabiliyor musun sen.ben olamıyorum hangi doktor ismini verdi sana doktorun.ben cyclo kullanıyorum.bahçeciye gidiyorum bende.hayıtı kaynamış suyun içinemi atmak gerekiyor
Semos aktifsenASı -19 canım benimde fsh 70 çıktı adet olabiliyor musun sen.ben olamıyorum hangi doktor ismini verdi sana doktorun.ben cyclo kullanıyorum.bahçeciye gidiyorum bende.hayıtı kaynamış suyun içinemi atmak gerekiyor
Arkadaslar merhaba,
Ben de yilbasinda ögrendim Fsh im 17 falandi, sonra o ay testere disli aslanpencesi ve bol su ictim 2. testim de 4.2 olmustu öbür aylar icmedim gene yükseldi hatta bi ay moralim asiri derecede bozuktu o ay 34 falan cikti. Bu ay da Biösteron ve t. Aslanpencesine devam ettim bugün ki sonucuma göre fsh im 13 e düsmüs. Valla arkadaslar ben Ibrahim Saracoglu na ve kürlerine güveniyorum, yarinda nasip olursa incir kürüne baslayacagim, Amh yani yumurta rezervimde oldukca düsük cünkü. Insallah hayirli gelismeler olursa sizinle paylasirim. Doktorlarin moral bozmasina bakmayin, onlar olmasa tabiki olmaz ama onlarin da bilmedigi cok sey var. Hersey sayisal istatislik degil, siz kendinize iyi bakil ve mücadeleyi birakmayin elden
Burdayım şu an canımSes burda mısın sormam
Semos aktifsen
Semos fsh yeni öğrendim. 23 den kurle 19 oldu 1 ay içinde 70 geçti bitkisel kur den olabilirmi yada stresmi anlam veremedimBurdayım şu an canım
merhaba yaşınız kac ?
Fsh dusuren gidalar yokmu
stresten de olabilir yükselmesiSemos fsh yeni öğrendim. 23 den kurle 19 oldu 1 ay içinde 70 geçti bitkisel kur den olabilirmi yada stresmi anlam veremedim
Doğa hayit ictinmi başta düştü sonrası birden yükseldi kullanip yükselen varmimerhaba yaşınız kac ?
Doğa hayit ictinmi başta düştü sonrası birden yükseldi kullanip yükselen varmi
stresten de olabilir yükselmesi