Fsh Yüzünden Anne Olamayanlar

Allahım herkese nasip etsin bu duyguyu insallahhhh sizde deneyin bana II gelirse herkese duyurcam dedim ve duyurmak istyrum bu yaptıklarımı herkese faydam olsusnn. Bnde başkalarından duydum hep acaba bu mucize bende olur mu dedim hep allah nasip etti. Doktorlar tüp bebeğe bile şans vermediler 12nin üstünde diee

Allahım herkese nasip etsin bu duyguyu insallahhhh sizde deneyin bana II gelirse herkese duyurcam dedim ve duyurmak istyrum bu yaptıklarımı herkese faydam olsusnn. Bnde başkalarından duydum hep acaba bu mucize bende olur mu dedim hep allah nasip etti. Doktorlar tüp bebeğe bile şans vermediler 12nin üstünde diee
Hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin..benimde yüksek Fsh hayırlısı bakalım.bende hayıt suyu içiyorum.bal polen arı sütü ginseng kullanıyorum rabbim banada şifa verir inş..çok sevindim :):)

Hayırlı olsun rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin..benimde yüksek Fsh hayırlısı bakalım.bende hayıt suyu içiyorum.bal polen arı sütü ginseng kullanıyorum rabbim banada şifa verir inş..çok sevindim :):)
İnş canm bn bu yasadaklrmi elimden geldiğince paylaştı inş faydası olur herseke. Amin cumlemzn kucağı dolsun inşaa cnmm.

Cok sevindim canimm . Fsh düşse de kaliteli yumurta olmaz dyor lar ama bak oluyor işte inşallah darısı bizlere

Bn ümidini kaybetmiştir artk tüp bebek bile zor derlerken normal yoldan kalmak mucize resmen. Allahm çok büyük hepnz yaşayın inş bu güzel duyguyuuu Rabbim buyukk
Bence de sonuçta verecek olan rabbim o yüzden hiç bişi imkansız değil.rahmeti öyle büyük ki akıl sır ermiyor işte..bana da imkansız dediler hiç yumurta yok dediler.hatta yumurta naklini deneyin yada evlatlık edinin dediler..ama ben hiç umutsuz olmamaya çalıştım.bu ay kurler sayesinde yumurtalarım oluştu FSH düşmeye başladı.Allah ın izniyle bide bebiş gelirse ne mutlu :):):)

Bn ümidini kaybetmiştir artk tüp bebek bile zor derlerken normal yoldan kalmak mucize resmen. Allahm çok büyük hepnz yaşayın inş bu güzel duyguyuuu Rabbim buyukk
AYNEN bende o durumdyaım. tüp bebekle bile olmaz gibi geliyor artık bana inşallahallahım bzılere de yasatır bu güzel duyguyu canım

KizlarrKizlarrr çok mutluyum FSH 19 amh 041di ve şuan bi aylık hamileyken şükürler olsun. Doktorlar bize 12ye dusurun FSH desi bz yıkıldıktan tedaviye başlamasıyla tüp bebeğe başlamadilar. Sonra bnde istikrarlı şekilde bu ay içinde bitkilerini demedim. Hemen acikliyorum. Sabah AC karnına hayıt suyu ictim, kestane balı corek otu tarçın karstrdim yedim her sabah taze, arkasına 2ser kayısı incir ceviz kuru uUm yedim. Akşamda aynı. AC karnına hayıt suyu ve ballı karışım yedim veee şükürler olsun bugün mutluluktan ağladım çok mutluym beta HCG 260 ckti hamileymmm
yine adet olup hamile kalamadığım bu günde mesajını gördüm ve umutlandım.inşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin bizede nasip etsin inşallah

yine adet olup hamile kalamadığım bu günde mesajını gördüm ve umutlandım.inşallah rabbim kucağına almayı nasip etsin bizede nasip etsin inşallah
Rabbim hayırlısı ile sağ salim kucağına almayıda nasip eder inşallah..benimde çok yüksek fsh allah hepimizin yardımcısı olsun ve en kısa zamanda senin gibi mutluluktan ağlamayı nasip etsin inşallah :)

İnş canm bn bu yasadaklrmi elimden geldiğince paylaştı inş faydası olur herseke. Amin cumlemzn kucağı dolsun inşaa cnmm.[/QUOTE
Amin canım inşallah..benim fsh 19lara düşmüştü ama yine bişi olmadı.bütün kürleri uyguladım hatta incir suyu bal polen karışımı felan yemekten tosun gibi oldum :KK43: inşallah çabalarımızın karşılığını verir rabbim.şuan bıraktım hiç bir şey yapmıyorum 16 sında özel Bi hastanede randevum var yine olumsuz birşeyler söyleyecekler alt-üst olacağız diye içim ürperiyor :KK43::KK43:

Amin canım inşallah..benim fsh 19lara düşmüştü ama yine bişi olmadı.bütün kürleri uyguladım hatta incir suyu bal polen karışımı felan yemekten tosun gibi oldum :KK43: inşallah çabalarımızın karşılığını verir rabbim.şuan bıraktım hiç bir şey yapmıyorum 16 sında özel Bi hastanede randevum var yine olumsuz birşeyler söyleyecekler alt-üst olacağız diye içim ürperiyor :KK43::KK43:

Benim fsh 12 yi geçiyordu hergün öğlen yemeğinden 1 saat sonra fln bi bardak kaynayan suya 1 tatlı kaşığı hayit tohumu atıp 5 dakka kaynatıp ılıktan biraz sıcak 20 gün boyunca içtim fsh Olcturdum 7 ye düşmüştü zaten 1 ay sonrasında hamile kaldim

Benim fsh 12 yi geçiyordu hergün öğlen yemeğinden 1 saat sonra fln bi bardak kaynayan suya 1 tatlı kaşığı hayit tohumu atıp 5 dakka kaynatıp ılıktan biraz sıcak 20 gün boyunca içtim fsh Olcturdum 7 ye düşmüştü zaten 1 ay sonrasında hamile kaldim
hamile kalmak için başka bir şey yapmadın mı,doğal yolla mı kaldın

Arkadaşlar amh hormonunu ölçtürdünüz mü hiç? Benim çok düşük malesef yumurta rezervim bitmiş doktorum bir sürü vitamin felan verdi inşallah bir tane bile iyi bir yumurta gelişrse umudumuz olacak..

hamile kalmak için başka bir şey yapmadın mı,doğal yolla mı kaldın
Benm tek sorunum fsh di onu düşürünce yumurtanın kalitesi arttı ve hamile kaldım önemli olan doğru zamanda ilişkiye girip bunu takıntı haline getirmeden yapmak. Tuttumu oldumu sperm dışarı çıktı mı belirtim varmi dersen yandın.

kafandan atmıcaksın tabı ama hep bebekte düşünüp takıntı haline getirme. bunu mecbur yapıcaksın

ben hayıt tohumu bır cay kasıgı tohumu bır bardak suda 15 dk ocakta kaynatıorm nette öyle gördm ama yanlısmı yapmsm

X