Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar benim fsh ım 18 di aşılamaya bile geerek duymadılar tüplede zor dediler ama şu an 1 aylık hamileyim hiç bir şeyde yapmadım umutlarınızı tüketip kendinizi üzmeyin herşeye kadir olana bırakın
kızlar merhaba. 11 aylık evliyim 4 aydır korunmuyoruz. bebek düşündüğümüz için dokktora gittim. hormon testi istedi
sonuçlarım:
fsh 10.83
tsh 1,28
lh 4,27
prolaktin 15,44
doktor fsh ın sınırda olduğunu tedaviye başlasak iyi olur dedi ama ben kararsız kaldım . sizce değerlerim nasıl? tedaviye hemen başlamalı mıyım biraz daha beklesem çok mu geç kalmış sayılırım. bu arada hayıt içmeye başladım bugün. ne yapmalıym bi fikir verin kızlar noluuuur (
bana ankarada iyi bi dr önerir misiniz
Hakan Şatıroğlu kendi özel muayenesi var internet bakabilirsin. Daha önce medicana hastanesinde çalışmıştı. Ben onun bir öğrencisi sayesinde hamile kaldım. Tüp bebek ücreti 4000 TL imiş
merhaba. ben de aranıza yeni katıldım.
tüp bebeği nerde yaptırdığını öğrenebilir miyim? benimde fshım yüksek. tüp bebek dedi doktorum. Ankara dışında oturuyorum ve kafam o kadar karışık ki.
hep okurdum yazılanları ve şimdi herkesi çok iyi anlıyorum.
aynı ben apartmanımda her kes hamile abartısız 5 kişi ben kafayı yemek üzereyim ve her gün bii tanıddığımdan hamileyim haberi almaktan yoruldum bende hamile kalmak istiyorum (( üzüntüden grip oluyorum habire ...
Ben seni çok ii anlıyorum. Aynı durumdayım. Allah yardımız olsun
Merhaba arkadaşlarrrr çok zor günler geçirdimmm ve bende sizin gibi yüksek fsh nedir benim gibi olan varmı diyerekkk bütün yazılanları okudumm günlerce gecelerce ...siZe hikayemi anlatayımmm benim 13 yaşında bir kızım var ve eşim asla ikinci bebek istemedi ama benn çok istedim ve kızımda kardeşşş istiyodu benim adetim düzensizleşmeye başlamıştı iki ayda bazen üç ayda bir az az adet görüyordum ve doktora gittim iyi bir özel hastane .. Tabiki hormon testi istedi dr ve yaptırdım sonra sonucunu almaya gittim dr bana fsh 49 olduğunu menopoza girmeye başladığımı ve çocuğumun olmayacağını söyledi ben o anda ne diyeceğimi şaşırdım ve bir çocuk daha istediğimi söyledim doktor bayan bana olmaz dedi hatta buu değerlerle tüp bebek dahi olmayacağını söyledi ama istiyorum ben dedim bana yapabiliyosan yap dedi alaycı bir şekilde kızımla hastaneden çıkıp anneme giderken ağlamamı hiçç unutmuyorummm sinir krizleri geçirdimm daha sonra memorıal hastanesinde doktor banu hanım gittim oda aynı testi istedi yine fsh 49 çıktı bana adet düzenleyici ilaç. cyclo progynova verdi bunu iç ve tekrar testi yaptır dedi bu arada aynı şeyleri söyledi menopoza girdiğimi ve muayene de bir yumurtamın dahi olmadığını söyledi bu değerleri düşürebilirsek 25 in altına belki tüp bebek olur dedi kabus dolu günlerdi benim yaşım 40 bu arada ve iki ay içtim ilacı ve testi yaptırdın inanmazsınız ama 6 ya düşmüştü ve bir ay sonra ben hamile kaldım ben her ay adetim gecikince hamilelik testi yapardım bu seferde umutsuzca yaptım ve çift çizgiyi görünce aklımı kaçırıyodum banu hanıma tekrar gittim muayene oldum ve 6haftalık hamile olduğumu söyledi hani olmazdı dediğimde çok küçükte bir ihtimalde olsa böyle şeyler olabilir dedi çok şükür bebeğimi kucağıma aldım ben bu süreçte hep bu yazılanları okuyordum ve fsh ı benim kadar yüksek olan ve yaşı 40 olan yoktu diyordumki benim kesin olmaz ama oldu ve dedimki bebeğim doğunca bu yaşadıklarımı buraya yazıcam okuyanlar ümitsizliğe kapılmasın tıp a inancım kalmadı bu sayılarrr falan çokta önemli değil allahtan isteyinn çok dua edinnn inşallah allah hepinize bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
MerhabaUmut herşeyin ilacıdır. Bizim gibi fsh ı yükse ve yumurta rezervi azaldığı için erken menopoza girdin denilen kadınlar için önerilen Min(Doğal) Tüp Bebek tedavisi sanırım.En azından doktorum bana bu yöntem ancak uygulanabilir ama şahsın çok za diğer tüp bebek yöntemine göre dedi. Diğer tüp bebek tedavisini fsh değerimiz yüksek olduğu için yaptıramadığımızdan, hormon ilaçları kullanılmadan (zaten fsh yüksek olduğu için hormon ilaçları işe yaramıyor bizlerde ve kullanılamıyor)az yumurta rezervi ile mini tüp bebek deneniyor.Ben de yüksek fsh ve az ysni 1 tane yumurta olduğundan gittiğim tüp bebek merkezi bu yöntemi önerdi. Ama bu tek yumurtanın belirli bir büyüklüğe ulaşması mı gerekiyor yoksa bir yumurtanın olması yeterli mi onu araştırıyorum. İlaçla yumurtalar büyütülüyor diye anladım ben ama bakalım ben doktora gittiğimde sorucam.Siz de umudunuzu kaybetmeyin, vardır başka yöntemler bulucaz ve biz de bebeğimizi kucağımıza alıcaz inşallah.:)))
Bende suan kurlerden uyguluyorum ama dr lar düşse de farketmez önemli olan en yüksek değer diyir o zaman neden düşürmeye çalışıyoruz anlamıyorum kislm kızlar...Kürlerin faydasına hiç inanmıyordum ben. çünkü ciddi anlamda fsh problemim vardı. çok yükseklerde geziyor. en düşüğü 64 ((( ama hiçbir şansım kalmadığını düşündüğümde kür yapayım en azından adetim düzelsin dedim. çok çok faydalarını gördüm. özellikle aslanpençesinin. LÜTFEN KÜRLERİ DENEYİN.MUTLAKA YARARI OLUCAKTIR!!!