Allah şifa göndersin bende ilk klomen kullanımından sonra kist oluşmuştu biraz araştırdım soğan kürü kiste ii geliyormuş hemen uyguladım ve kistim olduğu ay doktorum bir tedavi uygulamadı o ay bekledim senin ne kisti?bendeki yumurtalık kistiymiş doktorum
bir adetle kisti eritirsin demişti bnmde fsh yüksek ama çok şükür düzenli adet oluyrm fsh için ben ayrı bir kür uyguluyorum ama sen kist için soğan kürünü araştır ve dene derim..
amin arkadaşım sağolsın,
doktorum ne kisti olduğunu söylemedi. zararlı mı dedim hayır dedi, kendiliğinden geçebilecek bişi dedi ama yumurtlamaya engel olur bu ay için bir ümit veremem dedi. bir hafta sonraki muayenede yumurta tetikleyici ilaç vermesini anlayamadım o yüzden, o zaman niye verdi ilacı kist varsa bilmiyorum, benim değerlerim menopoz olduğu için ve adetten de kesildiğim için adetle beraber kisti vücudumun atması gibi bir durum söz konusu değil zannedersemAMH da düşük, giderek zaman aleyhime işliyor gibi.
merhaba
ben 33 yaşındayım.. senin durumun yine iyi çünkü benim fsh 136 ya kadar çıktı.. şu aralar da dhea kullanmama rağmen ateş basıyor... ama doktor fsh ımı 9 a kadar düşürüp yumurta elde etti.. bence de umudu kesme.. kararlı olmak gerek sanırım...
ebru_hh hangi ialcı kullanarak fsh 9 düşürdün merak ettim canım yazar mısın inşşş rabbim bebeğini tez vakitte gönderir.
bizimde fsh bir düşse yumoşlar ortaya çıkacak. allahın izniyle. kaç yumurta elde etti doktorun peki.
ve hangi doktora gidiyorsun ?
50 60 larde benim fsh ve hiç düşüremiyorum maalesefcyclo içiyorum adet olmak için yine düşmüyor fsh
gidiyorum semos gitmediğim doktor kalmadı artık yoruldum tükendim 27 yaşındayım fsh yüksekkken çocuğun olmaz diolar otomatiğe bağlamış gibiler hepsi öyle dio rezervin az dio önce fsh inecek sonra bebek tedavin başlar diolar sana iyi geliyormu ilaçlar başka ne kullanıyorsunaminnn inşşş depresif doktora gidiyor musun ne diyor doktorlar kaç yaşındasın sen peki
bende aynı şeyleri yaşıyorum canım fsh inmiyor o yüzden tüp bebek tedaviside yapılamıyor maalesef
Evet insanın kafası karışıyor resmen ticarete çevirmişler sağlık sektörünü de
haklısın artık insanlara hasta gözüyle deil müşteri gözüyle bakıyorlar ne yazıkkisen daha önce tüp bebek denemn oldumu yazmışsındır belki ama unuttum
günaydın canım birazdan tahlile gitcem merak ettğin ne ise sana elimden geldince yardımcı olmaya çalışırım cevaplarımla ilaçlarımıda elden çıkarmayı düşünüyorum yeniden deneme düşüncemde yok geldiğimde ilaçlarla ilgilide konuşuruz sevgiyle kal <3 bu arada özelden msj atmayı denedim fakat olmadı ^_^
cnm günaydın sanada... inş. zaten başka tedaviye gerek kalmazda pozitifi görürsün cnm ya bu ilk denemenmiydi fsh problemin varmıydı kaçtı fsh.belki yazmışsındır ama ben unutuyorum. bende birazdan tüp bebek merkezine gidicem randevu almıştım tahlillerin hepsini yaptırmak istiyorum hangi tahliller yapılıo başlangıçta adetin 3.günündeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?