- 24 Mart 2012
- 17.165
- 3.506
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar, benm adetin 3. günü yaptırdğm tahlilde fsh değerim 11,5 çıktı, ertesi günse 7,5 tu. bldiğim kadaryla normali 8 miş. tüp ebbek ded bana dr
bu derece ciddi bi değerde mi benm sonuçlarım
ben de ondan cok korkuyorum.kemik erimesi riski çok yüksekmiş.kalp rahatsızlıkları.çok sükür kalple ilgili hiçbir sıkıntım olmadı.ama kemikler ne durumda baktrmak lazım.rabbim karnımda bir can hissetmeyi nasip etsin.şuan beklemedeyim inşallah 10 gün sonra hayırlı haberler alırım.hepimize nasip etsin allahım.
şuan umutluyum.yumurtam ilaçla 18 mm oldu.sonrada çatlatma iğnesi oldum.şimdi beklyrum.allaha dua editorum hayal kırıklığına uğramamak için
ınsaallah hakkında hayırlısı olsun ınsaallah bebısın olur bu kez.
kızlar nasılsınız ?
ben hıc ıyı degılım. gece cok agladım. esıme duygularımı uzun uzun anlattım uzuldu ama bırkac cumleden baska bırsey soylemedı ona kızdım benı anlamadıgı ıcın bana destek olmadıgı ıcın. aglayacak omuz arıyorum resmen. yoruldum guclu gorunmekten. ıcımdekı uzuntuyu saklamaktan, herkesın bebegıne hedıyeler almaktan, etrafımdakı tek cocuksuz kadın ve cıft olmaktan...... cok agladım. aglamaktan grıp olmusum sanırım.
bende çok yoruldum nezamn hamile birini veya çocuklardan bahsedılse kendimi çok ama çok kotu hısedıyorum hele seni anlamayan insanlarla beraber olmak çok ağır ben kaynana ve eltilerle bır aprtmanda oturuyorum hersene çocukların doğum gunlerini kutlarlar ve nekadar bir araya gelsek sürekli çocuk konusu kendı çocuklarından bahsederle bazı insanların senın mutsuzluklarından kendıne mutluluk payı çıkartmaları çok acı AMA BEN HEP YÜCE RABBIME DUACIYIM HERŞEYİN HAYIRLISI RABBİMİ muradımızı versin inşlh
kızlar nasılsınız ?
Ben hıc ıyı degılım. Gece cok agladım. Esıme duygularımı uzun uzun anlattım uzuldu ama bırkac cumleden baska bırsey soylemedı ona kızdım benı anlamadıgı ıcın bana destek olmadıgı ıcın. Aglayacak omuz arıyorum resmen. Yoruldum guclu gorunmekten. ıcımdekı uzuntuyu saklamaktan, herkesın bebegıne hedıyeler almaktan, etrafımdakı tek cocuksuz kadın ve cıft olmaktan...... Cok agladım. Aglamaktan grıp olmusum sanırım.