merhaba arkadaşlar ben yeniyim burada :) bu değerlerin ölçüm zamanı edindiğim bilgiye göre adetin 3.günü.Ben testi adet kanamamın gecikmesinden 4 gün sonra yaptırdım.Sonuç ya hamileydim yada gecikme vardı. Doktor annemin erken menopoza girmesine ve fazla terlemelere dayanarak bir aylık gecikmeyi baz alıp direk erken menopoz dedi ve tüp bebekte şanslısınız dedi. Bende koşarak Ankaraya Tüp bebek merkezine gittim. O doktor bana hiç şansımın olmadığını söyledi.Berbat bir hafta geçirdim. Sonrasında bir doktora daha gittim.Bu arada climen kullanmaya başladım. Son doktorum bana bu teşhisi koymak için doğru zamanda testin yapılmasını ve benim normal yolla bile hamile kalabileceğimi söyledi.Doğrusu bunu duyunca rahatladım ama keşke ilaca başlamasaydın dedi.Bende doktorun tavsiyesi ve araştırmalarıma dayanarak bitkisel tedaviye başladım.Ayrıca doktor soya ürünleri kullanırsanda iyi olur dedi.Evimiz bitkilerle doldu.Son olarak hayıt tohumu ve tavşancıl otu gibi birşey okudum faydası varmı yada ne olur bilmiyorum ama alıp denemeyi düşünüyorum. Benimle tecrubelerinizi paylaşırsanız sevinirim. Şu anda adaçayı ile civaperçemi, çoban çantası, aslan pençesini dönüşümlü kullanıyorum. Daha bir yığın bitki var sırada doğrusu :)) Allah hepimize yardımcı olur inşallah