27 yaşındayım.düzensiz adet görüyordum ilaç kullanmaya başladım ve öyle geçti yıllar
ne zamandır kullanıyosunuz ilaçları ? Çok uzun süre alınca zararı oluyomuş ben artık almak istemiyorum bıktım ya düzelmezse çocuğum da olmayacak çok üzülüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
27 yaşındayım.düzensiz adet görüyordum ilaç kullanmaya başladım ve öyle geçti yıllar
ne zamandır kullanıyosunuz ilaçları ? Çok uzun süre alınca zararı oluyomuş ben artık almak istemiyorum bıktım ya düzelmezse çocuğum da olmayacak çok üzülüyorum
bence o kadar kafaya takma.en az 5 yıldır kullanıyorum ama aralıklı olarak
bıraktıgımda adetim de kesiliyodu.tekrar başlıyordum evlendim bu arada doktor çok moral bozucu şeyler söyledi.ama bunada şükür yaklaşık iki aydır ilaç almıyorum ve adet oldum .ilaçsız adet olmayalı yıllar geçmişti.hayırlısı inşallah
sa kızlar nedir bu fsh den çektiğimiz.130 dan 68 e düşürdüm o kadar yüksek ki doktor erken menopoz dedi.ilaçsız adet olamıyorum.55 gün önce ilacı bıraktım ramazanda adet görmemek için ama ALLAHın işi adet oldum.sizce bu kanama ne olabilir şaşırdım.ALLAH büyük dra gitmeyi düşünüyorum dua edin kızlar kötü bişey çıkmasın aeo
şimdiden üzme kendini çok küçüksün emin ol sen evlenip çocuk yapmaya karar verdiinde tıp çokkkkk gelişicek sen buraları takip et belki umut veren birileri olur rabbimin izniyle...ne zamandır kullanıyosunuz ilaçları ? Çok uzun süre alınca zararı oluyomuş ben artık almak istemiyorum bıktım ya düzelmezse çocuğum da olmayacak çok üzülüyorum
canım geç oldu ama cevap vereyim bende kendiliğimden adet oldum ve doktora gittimmm... ilacın etkisiyle olmuştur dedi yani ilacı bıraktığımızda bir süre sonra adet görebiliyoruz arada.. ilaçtan oluyor .. kaygı etme ne çok ii nede çok kötü bir durumdur... çok geçmi,ş olsun rabbim hepimize şifa vers,n.....
şimdiden üzme kendini çok küçüksün emin ol sen evlenip çocuk yapmaya karar verdiinde tıp çokkkkk gelişicek sen buraları takip et belki umut veren birileri olur rabbimin izniyle...
inşallah düzelir.bana erken menopoz dendi.yaşayan biri olarak çok zor bir durum.hiç kimse anlamıyor.psikolojim çok bozulmuştu çok kötü şeyler geliyodu aklıma
ama allaha şükür bu dert beni manevi yönden çok geliştirdi
hayır ve şer allahtandır.allah yükümüzü hafifletsin.bizi çocukla imtihan etmesin inşallah
bende ümitlenmiştim ama herşeyin hayırlısı
sen ilacı bıraktıktan ne kadar sonra adet oldun
hormonlarımız ilaçla düşüyor kullanmayınca vücut kendini adet olmaya zorlayıp olamadıından zirve yapıyor canım sakın ilacını bırakma ben sana hep yazdım üzme sıkma kendini çok küçüksün düzelicek ilaçlarını kullan mutlu ol yeter...burda yazılanları okudukça umutlanıyorum aslında.fshı 50-60 olanlar kendiliğinden adet olup çocuk sahibi olabiliyor.umarım hepimiz bi şekilde düzeliriz benim üste yazdığıma da cevap verirseniz sevinirim çünkü kararsız kaldım bu hormon dengesizliğinde
amin arkadaşımmm... bende bu dert sayesinde belkide duamı eksik etmez oldum Rabbim büyük buda bizim sınavımız demekkiii...
ben ilacı bırakınca en geç 40 gün içinde olabiliyorum benim fsh 40larda ama ben 2 test daa yaptırdım biras daa umut vaadetti biri AMH diğeri INHIBIN B bunlarada mutlaka baktır ikiside yumurtalık rezervinle ilgili..
hormonlarımız ilaçla düşüyor kullanmayınca vücut kendini adet olmaya zorlayıp olamadıından zirve yapıyor canım sakın ilacını bırakma ben sana hep yazdım üzme sıkma kendini çok küçüksün düzelicek ilaçlarını kullan mutlu ol yeter...
amin arkadaşımmm... bende bu dert sayesinde belkide duamı eksik etmez oldum Rabbim büyük buda bizim sınavımız demekkiii...
ben ilacı bırakınca en geç 40 gün içinde olabiliyorum benim fsh 40larda ama ben 2 test daa yaptırdım biras daa umut vaadetti biri AMH diğeri INHIBIN B bunlarada mutlaka baktır ikiside yumurtalık rezervinle ilgili..
hormonlarımız ilaçla düşüyor kullanmayınca vücut kendini adet olmaya zorlayıp olamadıından zirve yapıyor canım sakın ilacını bırakma ben sana hep yazdım üzme sıkma kendini çok küçüksün düzelicek ilaçlarını kullan mutlu ol yeter...
bendede fsh yüksek ama çok ciddi değil yüksekliği en son 13 çıkmıştı ancak ultrasonda ciddi bir rezerv azlığından bahsediliyor her seferinde 9 yıldır denemediğimiz halt kalmadı 4 tüp bebek defalarca aşılama ama banamısın demedi hamile kalamadım eşimdede varikosel vardı ameliyat oldu hareket az ama oda ciddi boyutta değil ancak ben bir türlü hamile kalamıyorum artık taş doğurur ben doğuramam diyorum oderece umudum kalmadı