Fsh Yüzünden Anne Olamayanlar

geçmiş olsun arkadaşım allah umduğuna tez zamanda kavuştursun ama sana tavsiyem biran evvel bir tüp bebek merkezine baş vurman belki henüz geç değildir fsh bazen çok yüksek bazen düşük çıkabiliyo ama senin avantajın geçte olsa adet olman hiç vakit geçirmeden doktora değil tüp bebek merkezine git belki daha herşey bitmemiştir korkunun sana faydası yok malesef ::KK50:

aro canım benm.bahçeciye başvurduk o da amh testi istedi.şimdi hayıt hapı ve ekstesi kullanıyorum ben amh yi adet olunca yaptırmak istiyorum.kötü sonuçlara tahammülüm yok belki düzgün çıkar.inş...
bir de branca içiyorum ama değil günde 3 defa 1 defa zor içiyorum dehşet başımı ağrıtıyorlar.rabbim her isteyene tez zamanda versin.amiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn

Ben 20 yaşındayım ve bu fsh olayıyla 5 senedir uğraşıyorum :KK43: benim de ilk gittiğimde 80 çıkmıştı 15 yaşımda düşün yani.ve nasıl düzelicek bilmiyorum :KK43: ilaçla adet oluyorum ama ilaçla bile en fazla 30'a kadar düştü fsh degeri.üstelik e2 yok denecek kadar az çıkıyo.umarım çaresini buluruz bi şekilde...

her ay değişiyormuşbu hormonlar .bende öyle ilaçsız olamıyorum gibi bir şey anca otlarla falan o da bir 2 ay sonra gene hapa ihtiyaç duyuyorum :KK43::KK43::KK43:üzülme rabbim bu derdi verdiyse çaresini de vermişdir.dermansız dert olmazmış :) inş......

sevgili millstone bendede fsh yuksek ve yumurtlama yok.dusmedigi için tupte deniyemiyorum. bir suru bitkisel kurler denedim ama onlarla da fazla bır yol katedemedım.Basaran arkadaslarımız var okudugum kadarıyla.ben sana birsey sormak ıstıyorum akupuntura gıdıyormussun 8 seanstır.yararını gordunmu nereye gıdıyorsun fıyatı nedır?ozelden soramıyorum bunları msj hakkım yok cunku.bana cvp verırsen sevinirim...
Allah hepımıze evlatlarımızı kucagımıza almayı nasıp eder ınsallah...

bende akapunktura gitmek istiyorum öğrenebilirsek çok seviniriz.aro :)

Ben en iyisi özelden yazayım sana:)
canım ben özelden yazamıyorum ama msn den sende açınca yazışırız.çalışıyorum işe git gel bide evle çok uğraşıyorum dekarasyon temizlik vs... inan günler su gibi akıp gidiyor.dr ailem ve eşim zorlamasa gitmem hayatta yani :):)
demek malum dr u tavsiye etmiyorsun peki şu hormon hastanesi varmış nerde acaba ona mı gitsem ?
şu anda hayıt ve karışım bi hap var onu içiyorum 3 öğün bide hayıt ekstrası içiyorum 1 öğün günde 2 kerede brancayı içiyorum.hasta olursam teste gidicem bakalım ne olucak ?yalnız başımı zor tututyorum çok ağrıtıyor bu hayıt mı brancamı anlamadım:S
rabbim hepimize tez zamanda versin tüm muratlarımızı ....

..Yaramı da seviyorum.Yarayı açan değil açtırana hamd olsun diyorum.
Sıkıntılarım beni güçlü kılıyor.
O halde yorulmak yok yola devam diyorum.
Ellerimi semaya kaldırıyorum.diz çöküyorum..Gözyaşlarımı avucuma saklıyorum
Kalbimin kanayan yanını diğer yanıma emanet ediyorum ve şükrediyorum..

Hala dik duracak kadar güvenim olduğu için...

Ağzımdan son bir cümle dökülüyor.

" Kalbi olanın hüznü de vardır

her ay değişiyormuşbu hormonlar .bende öyle ilaçsız olamıyorum gibi bir şey anca otlarla falan o da bir 2 ay sonra gene hapa ihtiyaç duyuyorum :KK43::KK43::KK43:üzülme rabbim bu derdi verdiyse çaresini de vermişdir.dermansız dert olmazmış :) inş......

Ben ilacı bıraktım hiç adet olamadım fsh 136 çıktı :KK43: 2-3 ayda bir ilaçlıyken baktırıyorum 30 civarı çıkıyo hep.Umarım çaresini buluruz :)

Arkadaslar mrb ben bakıyorum ama kımse bu topite pek fazla bırsey yazmıyor.Yazıp deneyimlerimizi paylasırsak bırbırımızede destek oluruz.Bende bu topıge yenı yazmaya basladım.bıze umut olacak arkadaslar ve hıkayelere ıhtıyacımız var. lutfen yazalım ...
Butun arkadaslara hayırlı cumalar dılıyorum...

selam arkadaşım allah hepimize şifalar versin canım benim fsh da çok yüksekti ama bu ay kendiliğimden adet oldum ilk defa sonra umutla doktoruma sormadan gidip tahlil yaptırdım adetimin ikinci günü fsh 30 çıktı nasıl sevindim umutla hemen doktoruma faks çektim ama boşunaymış çünkü doktorun yanındaki hemşiresi beni aradı ve biz doktorlarımıza gösterdik onlarda birşey olmaz der gibi 6 ay sonra tekrardan tahlil YAPTIR KONTÜROLE GEL dediler bekliyorum yorulmadan usanmadan elbet birgün olacak...:KK19:

anlamadığım 25-30 la tüp bebeğe alınıyor neden almıyorlarmış tüp bebeğe? belki tuttacak???

anlamadığım 25-30 la tüp bebeğe alınıyor neden almıyorlarmış tüp bebeğe? belki tuttacak???

arkadaşım merhaba uzun zamandır uğramıyodum mesajını yeni gördüm ben doktora faksladım tam 30 du fsh ama önemsemediler galibaa benim doktorum timur gürgan ankara da gürgan tüp bebek merkezi sen hangi doktora gidiyosun ?

buda benim alana giriyor bu konuyla bende yıllardır uğraşıyorum en son yaptığım test 41 çıkmıştı fsh nasıl düşüreceğim artık bunalım içerisindeyim ben yumurta nakli topicndeyim ama benim sorunda aslında fsh yüksek çıkınca banada yumurta nakli yap dediler dr lar ben doğuştan regl olmuyorum ve cyclo ile adet görüyorum yaşım da 30 8 yıllıkta evliyim bebeğimizde bu hormon yüzünden olmuyor ne yapacaz bilmiyorum allah hepimize yardımcı olsun...

arkadaşlar benimde fsh 2 ay önce adetimin 3. günü 34 5. günü tekrar başka hastanede ölçtürdüm 43 çıktı. Ondan sonra miyom ameliyatı oldum 1.5 ay önce ardından soğan kürü uyguladım 15 gün geçen hafta adetimin 3. günü fsh 14 çıktı doktor şaşırdı.Dedim ameliyat olduğum içinmi düştü yoksa soğan kürü uyguladım ondanmı büyük ihtimalle soğan küründen kullanmaya devam et dedi ve 21. günü progestron tahlili yapalım hemen aşılama deneyelim dedi. bakalım 21. günü bekliyorum bu arada soğanada başlıcam yine sizde deneyin bence faydası var bu ay adetimde çok geldi normalde az geliyodu.

arkadaşlar benimde fsh 2 ay önce adetimin 3. günü 34 5. günü tekrar başka hastanede ölçtürdüm 43 çıktı. Ondan sonra miyom ameliyatı oldum 1.5 ay önce ardından soğan kürü uyguladım 15 gün geçen hafta adetimin 3. günü fsh 14 çıktı doktor şaşırdı.Dedim ameliyat olduğum içinmi düştü yoksa soğan kürü uyguladım ondanmı büyük ihtimalle soğan küründen kullanmaya devam et dedi ve 21. günü progestron tahlili yapalım hemen aşılama deneyelim dedi. bakalım 21. günü bekliyorum bu arada soğanada başlıcam yine sizde deneyin bence faydası var bu ay adetimde çok geldi normalde az geliyodu.
ne güzel arkadaşım çok güzel düşmüş hayırlısı bakalım.....

Kızlarrr cyclo içipte adet göremeyeniz varmı..Bu benim zaten aralıklarla 3. içişimm..İlkinde 21 gün içtim 3. gün adet oldumm..İkincide 10 gün içtim günde 2 taneden onda da 3. gün bitti oldumm..Şimdi 21 gün kullandımm 6. günümdeyimm çıldıriciiiğiiiiimmmm olamıyorumm..İlaç bittikten sonra ilk 3 gün ara ara fena sancılarım olduu..son 3 gündürde tık yokk..Ne yapacağımı şaşırdımm..Böyle olan varmı aranızda hiç????:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Kızlarrr cyclo içipte adet göremeyeniz varmı..Bu benim zaten aralıklarla 3. içişimm..İlkinde 21 gün içtim 3. gün adet oldumm..İkincide 10 gün içtim günde 2 taneden onda da 3. gün bitti oldumm..Şimdi 21 gün kullandımm 6. günümdeyimm çıldıriciiiğiiiiimmmm olamıyorumm..İlaç bittikten sonra ilk 3 gün ara ara fena sancılarım olduu..son 3 gündürde tık yokk..Ne yapacağımı şaşırdımm..Böyle olan varmı aranızda hiç????:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

canım bende kullanıyorum ama benim 4 yada 5 gün sürüyor yani düzenli geliyor

kızlarrr cyclo içipte adet göremeyeniz varmı..bu benim zaten aralıklarla 3. Içişimm..ilkinde 21 gün içtim 3. Gün adet oldumm..ikincide 10 gün içtim günde 2 taneden onda da 3. Gün bitti oldumm..şimdi 21 gün kullandımm 6. Günümdeyimm çıldıriciiiğiiiiimmmm olamıyorumm..ilaç bittikten sonra ilk 3 gün ara ara fena sancılarım olduu..son 3 gündürde tık yokk..ne yapacağımı şaşırdımm..böyle olan varmı aranızda hiç????:18::18::18::18::18::18::18::18::18:

canım düzgün mü kullanmadın acaba olur öyle arada merak etme olursun adet stres yapma hapı içtiysen muhakkak olursun.her ay düzenli kullanmak gerekiyor.

KÜRLERDE BU AY DÜŞÜRÜYOR ÖBÜR AYA HAYDA GENE YÜKSEK.OFFF ÇOK ZOR BU FSH İŞLERİ YAAA:s:s:s

buda benim alana giriyor bu konuyla bende yıllardır uğraşıyorum en son yaptığım test 41 çıkmıştı fsh nasıl düşüreceğim artık bunalım içerisindeyim ben yumurta nakli topicndeyim ama benim sorunda aslında fsh yüksek çıkınca banada yumurta nakli yap dediler dr lar ben doğuştan regl olmuyorum ve cyclo ile adet görüyorum yaşım da 30 8 yıllıkta evliyim bebeğimizde bu hormon yüzünden olmuyor ne yapacaz bilmiyorum allah hepimize yardımcı olsun...

canım allahım hepimizi bu dertten kurtarsın.aynı yaştayız seninle.benm fsh 80 çıktı.valla söylemeye bile dilim varmıyo.herkes tüp bebek istediği zaman yaptırıyor biz onu bile yaptıramıyoruz

X