- 19 Ağustos 2009
- 59
- 0
bende bu aralar sürekli kararlar alıyorum artık bebek bebek diye zırlanmak yok diye ama gel gör beni gece yatakta gizli gizli hayaller kurarken yakalıyom hep kendimi... bebeğimi hatta bebeklerimi... rabbim büyük o ol derse olur inanıyorum..her ay umut ediyorum test yapmayı bi seviyorum sorma.. ya hiç rahmim olmasaydı ya çok daha büyük bir derdim olsaydı da imkansızlık bu boyutta olsaydı o testi bir umut diyip hiç yapamasaydım dahada zor olurdu değil mi herşey.. bu aralar felaket bunalımdayım ve kararlarımı bu ruh haliyle alıyorum Rabbim pişman etmesin İnşallahhh.... ben artık bebek sorana olmuyor diycem bir dag
ha sormayın dicem bıktım artık düşünmüyoruz demekten sonra içimdeki fırtınaları dizginlemekten.. artık cevap vericem susmucam utanmıcam soranları utandırıcam çünkü olan gene bana oluyor ve fshım zirvelere çıkıyor.... ama artık kimse yüzünden üzülmemeye çalışıcam... sakin bir hayat bizim temel ilacımız... oda husursuzluk verenleri uzaklaştırınca gelecektir... İnşallah bizde anne olucaz Rabbim şafi adıyla şifa verip ol derse hayırlısıyla bizde anne olucaz..... buna inanmaktan başka çaremizde yok değil mi:) görüşürüz canımmm
ilknurlevent canım sana çok teşekkür ederim inan seninle karşılıklı konuşup dertleşiyormuş gibi hissettim içim ferahladı hani küçücük bir güzel söz bazen insanlar için hayati önem taşır ya öyle oldu içim genişledi sanki beş gün sonra bir sürü insanın bana sorularla saçma bakışlarıyla karşılaşacam seninde dediğin gibi gerçekten fsh fırlıyo geçen yıl aynen 1 aylık tatile gitmiştim fsh 40ken 120 fırladı kimse bizi düşünmüyo kırılıp incindiğimizi düşünmüyo bende senin gibi kendimi düşünmeliyim ve olmuyo ne yapabilirim allahtan demeliyim o zaman herkez morarır kalır ve bende bir daha böyle sorularla kendimi kötü hissetmem...
tekrar teşekkürler yine görüşelim lütfeeen