Merhaba arkadaşlar,adetin 2. günü yapılan fsh ölçümü ile adetin 3. günü yapılan arasında çok fark var mı?
hayır canım yok zaten adetin 2 yada 3. günü yapılıyor tahlil fsh ın kaç peki?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar,adetin 2. günü yapılan fsh ölçümü ile adetin 3. günü yapılan arasında çok fark var mı?
hayır canım yok zaten adetin 2 yada 3. günü yapılıyor tahlil fsh ın kaç peki?
ben 18 yaşındayım ve bu fsh olayıyla 3 senedir uğraşıyorum.ilk başlarda 70-80 civarındaydı sonra hpla 29a düştü.hapı kesip adetimin gelmesini beklediler ama sonuç felaket oldu ve 136 ya yükseldi..burdan okuduğum kadarıyla fsh yüksekliğinde cyclo adında ilaç veriliomuş.böyle anne olunabilior mu?bana kendi yumurtalarımla asla olmayacağını sölediler lütfen yardım edinn (
sakın kendini kötü hissetme en önmeli şey morel sen öle diyosun ama bak benim daha kötü beterin beteri vardır sıkma canını
dün doktora gittim fsh değerim 10,94 prolaktin 42 doktor bu şekilde hamile kalamayacağımı söledi aynı zaman da eşimdede sperm hareketliliği az canım çok sıkkın vakit kaybedmeden tüp bebek deneyin diyor ne yapacağımı şaşırdım bana yardım edermisiniz yaşım 25 1 yıllık evliyim(((
ya artık doktorlara bile güven olmuyo birinin dediği diğerininkini tutmuyo bakalım önümüzdeki ay nasıl olcak morelini yüksek tut ve eşinde sende çok iyi beslenmen gerekiyo sigara varsa bırakmanız çok ii olur bence