kızlar merhaba......sevi nasılsın adet oldunmu canım.....
formdaki tüm arkadaşlara mrb bende adet kanaması miktarı az olduğu için dr gittim önce sol yumurtalıkta kist çıktı 1 ay ginera kullandım kontrolde kist kaybolmuştu sonra adetin 4.günü hormon testi yapıldı ve fsh 9.92 çıktı doktor erken menepoz riski var dedi gecikmeden çocuk sahibi ol dedi:) o gün bu formda konuyu araştırınca moralim çok bozuldu ben nişanlıyım ve düğünüm temmuzda sizce bu değer çok mu yüksek yani napmalıyım hemen çocuk sahibi olmak için çalışmalara başlamalımıyım lütfen msj karsılık verinbilmiyorumkismile
iyiyim canım işler yoğun onlala uğraşyordum. şu sıralar salmıştım kendimi düşünmemeye çalışıyordum ama adetim gecikti canım sıkılıyor. adetim gelse tüp bebek tedavisine başlıyacağız yine ama 10 gün geçti hala yok. tekrara başa dönmekten korkuyorum. sizin nasıl gidiyor
selam canım benimde 22 gün gecikmeli geldi çok koktum şükür ki geldi perşembe kontrolüm var bakalım dr ne diyecek aşılama yapcaktı inşallah yumurtam vardır birbirimizi için dua edelim ben hepimiz içn hergün ediyorum rabbim kabul ediyordur inşallah hepimizde aynı dert içindeyiz bakalım sonunda mutluluğu tadabilecekmiyiz hayırlıysa tabkii canım canım bide sana bir tavsiyem var karanfil kaynat adeti getiriyor 2 yada 3 adet karanfili 1 bardak suda kaynatacaksınn 3 dk falan bekle ılınsın sonra iç 2 defa içebilirsin günde o getiriyor cnım:1hug:
selam seviciğim gözünaydın...
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin doktordan...
saol canım. uzun zamandır ne güzel düzenli gidiyordu şimdi böyle olunca canım çok sıkıldı. bide doktor araştırması yaparken bir kaç doktora gittim geçen hafta dedilerki 2-3 tane folikül oluşacak gibi duruyor dedi sevindim ne güzel diye.hep bir tane oluşuyordu en azından tüp bebekte biraz daha şansım artar diye düşündüm ama yok hala adet olamayınca bi işe yaramıyor. belki bir ümit dedim test yaptım herzamanki gibi negatif
dediğin gibi inşallah hayırlısıyla hepimiz anne olacağız. bu karanfili deneyim bende
arkadaslar hepimiz için hayrlı haberler olsun inş.....bende cumartesi doktora gidicem...sevi cim hayırlı haberler getirrsin inş....
handan fsh kaç senin.......
ben 2 yıllık evliyim ve şu iki seneden en yüksek 60 kadar çıktı en son 2 ay önce yaptırmıştım 27 idi cok sinir bozucu allahım nesıl birşey bu tedavisi yokkk. sende bursada oturuyorsun sanıırm hangi doktora gidiyorsun.
selam canım sen niye hayıtı denemiyorsun bence denemelisin fsh ı düşürüyor ama 3 ay düzeli içeceksin baktın düşüyor devam edeceksin eğer içmek işstersen sana nasıl yapacağını yazarım canım benimde fsh 48 idi onu içtim 10 a düştü bende 2 yıllık evliyim yaşın kaç canım?benim 41 rabbim inşallah en ksa zmanda senide bebğine kavuşturur canım:teselli:
canım ya ben sogan kürü yapıyorum ve aslan pencesinede başlayacagım ffakat fhs yi düşürüyor ama bu düşüş sahte düşüş yumurtalıklarda birşey olmuyor anlayacagın bende 1 tane yumurta var oda işe yararmı yaramazmı bilmiyorum.senin fhs düştü peki yumurtaların ne durumdaydı şimdi ne durumda..BEN 33 YAŞINDAYIM CANIM