Fsh Yüzünden Anne Olamayanlar

kızlar merhaba......sevi nasılsın adet oldunmu canım.....

selam canım evet bugün geldi çok şükür 22 gün sonra çok korkmuştum menepoza girdim diye bakalım perşembe günü dr agitcem randevu ladım ne diyecek dr nolur benim için dua edermisin güzel şeyler söylesin dr ödüm patlıyor dr bana kötü bişey diyecek diye 3 gündür nefes alamıyorum strese giridm neden böyle oldum bilmiyorum düşünmek istemiyorum ama elimde değil panik atakmı oldum bilmem Allah korusun sen neler yapıyorsun?:1hug:

slm canım aramıza hoşgeldin yalnız senin fsh çok iyi benim 38 idi hayıt içtim 10 a düşürdüm dr bu iyi dedi 9 yüksek değilki neden dedi dr un anlamadım canım yaşın kaç senin?

selam canım benimde 22 gün gecikmeli geldi çok koktum şükür ki geldi perşembe kontrolüm var bakalım dr ne diyecek aşılama yapcaktı inşallah yumurtam vardır birbirimizi için dua edelim ben hepimiz içn hergün ediyorum rabbim kabul ediyordur inşallah hepimizde aynı dert içindeyiz bakalım sonunda mutluluğu tadabilecekmiyiz hayırlıysa tabkii canım canım bide sana bir tavsiyem var karanfil kaynat adeti getiriyor 2 yada 3 adet karanfili 1 bardak suda kaynatacaksınn 3 dk falan bekle ılınsın sonra iç 2 defa içebilirsin günde o getiriyor cnım:1hug:

selam seviciğim gözünaydın...
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin doktordan...

saol canım. uzun zamandır ne güzel düzenli gidiyordu şimdi böyle olunca canım çok sıkıldı. bide doktor araştırması yaparken bir kaç doktora gittim geçen hafta dedilerki 2-3 tane folikül oluşacak gibi duruyor dedi sevindim ne güzel diye.hep bir tane oluşuyordu en azından tüp bebekte biraz daha şansım artar diye düşündüm ama yok hala adet olamayınca bi işe yaramıyor. belki bir ümit dedim test yaptım herzamanki gibi negatif
dediğin gibi inşallah hayırlısıyla hepimiz anne olacağız. bu karanfili deneyim bende

tesekkür ederim sevi ben 24 yasındayım doktor benim değerlerimin yasıma göre yüksek olduğunu söyledi normalde 3-5 aralığında olması gerekiyormuş ama ben baska bi doktora daha görünecem ve tekrar test yaptıracam burdan okuduma göre stres çok etkiliyormuş bu hormonu ve ben test yaptırmadan önce doğum kontrol hapı kullanmıştım ve şlaç beni çok kötü etkilemişti bulantı falan çok ster yapmıştım kist yok olmazda bidaha kullanırım diye bide devlet hastanesine gitmiştim bakalım bu sefer özele gideceğim çok merak ediyorum sonuç ne olcak

arkadaslar hepimiz için hayrlı haberler olsun inş.....bende cumartesi doktora gidicem...sevi cim hayırlı haberler getirrsin inş....

canım sıklıma dicem ama bende senin gibi sıkılıyorum demesi kolay ama yaşayan anlıyor bir birbirimizi çok iyi anlıyoruz ama aslında stres yapmammak lazımmış ama nerdeeee offf Allahım bigün bizede annelik duygusunu tatırır adetin gelir canım sen üzülme sakın bende aynısını yaşadım ama çok şükürki geldi yalnız bilmiyorum fsh yine mi yükseldi bilmem seninde gelir canım üzülme senin için dua edeceğim tüp bebek tutar inşallah senden güzel haberler alırız canım:1hugpuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar bende sizin gibi fhs sorunum var.gecen yıl ir tüp bebek denemesi yaptık ama yumurtalarım büyümedigi için tedavim ilaç sürecinde yarım kaldı bugün tekrar doktora gittim ve 1 tane yumurtam oldugunu ve 100%10 şansımın oldugunu söyledi cok kararsız kaldım ne yapacagımı bilmiyorum yumurta nakli istiyorum eşim pek istemiyor kafam cok karışık moralim coook bozuk alahım bana yol göster anne olmak benimde hakkımsenağlamasenağlamasenağlama

handan fsh kaç senin.......

ben 2 yıllık evliyim ve şu iki seneden en yüksek 60 kadar çıktı en son 2 ay önce yaptırmıştım 27 idi cok sinir bozucu allahım nesıl birşey bu tedavisi yokkk. sende bursada oturuyorsun sanıırm hangi doktora gidiyorsun.

selam canım sen niye hayıtı denemiyorsun bence denemelisin fsh ı düşürüyor ama 3 ay düzeli içeceksin baktın düşüyor devam edeceksin eğer içmek işstersen sana nasıl yapacağını yazarım canım benimde fsh 48 idi onu içtim 10 a düştü bende 2 yıllık evliyim yaşın kaç canım?benim 41 rabbim inşallah en ksa zmanda senide bebğine kavuşturur canım:teselli:

canım ya ben sogan kürü yapıyorum ve aslan pencesinede başlayacagım ffakat fhs yi düşürüyor ama bu düşüş sahte düşüş yumurtalıklarda birşey olmuyor anlayacagın bende 1 tane yumurta var oda işe yararmı yaramazmı bilmiyorum.senin fhs düştü peki yumurtaların ne durumdaydı şimdi ne durumda..BEN 33 YAŞINDAYIM CANIM

Son düzenleme:

canım benim yumurtamın iyi olduğunu söylüyor dr bu ay 4 tane dedi bakalım aşılama yapcak hayırlısı artık hepimiz için sen bence yinede denemelisin bu kürleri canım benim fsh yüksekkende yumurtam vardı şimdi yine var ama işe yaramıyor 2 yıldır uğraşıyorum olmadı kaç kere ilaç kullandım ama yine olmadı rabbim en kısa zamanda bizleride sevindirir canım

merhaba kızlar bende aynı dertten muzdaribim.benm fsh 4 ay once 35 dr asla cocuğun olmaz dedi.sonra bucakta bir dr var ali fuat sengor adında .şimdim ona gidiyorum 3.5 yada 4 ay oldönce detaylı bir muane yaptı,sonra belli tahlilleri istedi.daha sonra bir hap verdi 20 dun kullandımadetlerim normale dondü ayrıca fsh de 8 e düştü ancak erken menepoz tehlikesi olduğu için dr.mla beraber tüp bebege karar verdik.simdi o ilacı heray kullanıyorm.bu ay histeroskopi yapıldı,muhtemelen de haziranda tüp bebege baslıyacaz.hayırlısıyla.bu dr simdi anatalyada özel vitale has.de gorev yapıyor.zamanınız ve şartlarınız da uygunsa bi gozukmenizi tavsiye ederim.uzun yıllar cocuk sahibi olmayıp buna geldıkten sonra cok insan anne olmuştur.isterseniz googldan da ismini yazıp gırebilirsiniz dr.un

benim hiç umudum yok yaaa doktorlar hiç umutlu konuşmuyor biraz ümit vermiyorlar 3 gündür aglıyorum eşim evde yokken onun da üzülmesini istemiyorum.cok anlayışlı eşimvar rabbime cok şükür herşeyin hayırlısı diyor ama yumurta naklinede pek yanaşmıyor ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…