Fsh Yüzünden Anne Olamayanlar

slm arkadaslar.....şimdi doktordan geldim...canım çok sıkkın......biliyorsunuz fsh benim 33 tü...cylo ile 17 ye düştü bu ay....bugün 11. günüm kontrole gittim....2 tane yumurtam olduğunu birinin küçük birinin 11 mm olduğunu söyledi...pazartesi tüp bebek doktoruna ön görüşmeye gitmeyi düşünüyorum..sizler ne dersiniz başlıyımmı tüp bebeğe yoksa uumutsuz vakamıyım.....

Merhaba hanımlar.. Bende fsh mağduruyum..Martta herşey yolundaydı yumurtlamam vardı ama nisan da bir ara kanama geçirdim ondan sonra da dr gittiğimde yumurtlamam yoktu. Bu reglimde de dr gittim homon istedi bu sefer fsh yüksek çıktı bugün aldım souçları ama fsh kaç dedi hatırlamıyorum bilgisayardan bakıyordu çünkü.. Klomene başlattı günde 2 tane içicem.. 19 mayısta bitecek 24 mayısta kontrole gidicem.. Bu ilaç fshı düşürüyormu yani fsh yüksekken bu ilacı kullanıp nasıl hamile kalcam.. Dengeliyor sanırım... Bu ilaçları kullanıp hamile kalan var mı biliyor musunuz?

kızlar tüp bebk için öngörüşme ücrretlimi....

evt canım ben osman develioğluna gittim gecen muayne etti ve konuştuk zaten muaayane atmeden birşey demzler ben ikiyüzellliyi bayıldım geldim(( söyledikleri iç acıcı olsa dahada vermeye razıydım ama malesef.. ben birde sana acıbadem şahin beyi öneririm oda işinde cok iyi..

Arkadaşım üzülme moralini bozma kürleri denedinmi soğan ve incir kürü birde hayıt var günde 2 kez aç karnına hayıt iç çok faydası oluyor bunların denemeni tavsiye ederim Allah isteyen herkese nasip eder inşallah

ebru ben sogan suyunu içiyorum canım 4 gündür falan aslan pencesinide içiyorum hayit var ama hepsini birden kullanmakta istemiyorum hayiti de önümüzdeki ay içerim diye düşünüyorum kısmet inşl iyi olur.

ebru ben sogan suyunu içiyorum canım 4 gündür falan aslan pencesinide içiyorum hayit var ama hepsini birden kullanmakta istemiyorum hayiti de önümüzdeki ay içerim diye düşünüyorum kısmet inşl iyi olur.

yok arkadaşım öyle düşünme ben hem hayıtı içtim hemde aslan pençesi ile birlikte zaten aslan pençesini bir ay içiyorsun oda akşam yemeğinden 1- 1.5 saat sonra korma iç ikisinide faydasını göreceksin İbrahim saraç oğlu söylemişli hayıt ve aslan pençesini nir arada içmelisin soğandan sonrada incir kürünü kesinlikle yapmalısın yumurta rezervini arttırıyor bol şanslar güzel haberlerimni bekliyorum ama büyük özen göstermelisin birde 2 adet arası kaç gün onu iyi hesapla ve adetden 14 gün öncesinin yumurtlama günü olduğunu söylemeliyim ekrar söylüyorum umudunu yitirme
umudunu yitirme

kızlar merhaba

bende de fsh yüksekliği var 13.7 idi sonra 12.22 ye düştü 1 kere aşılama denedik ekim 2009 da tutmadı bu arada aşılamadan sonra dr gitmedi tutmayınca canım sıkıldı. ve bal tarçın çörekotu kürüne başladım ve 1 ay sonra kahverengi bir akıntı gelmeye başladı bu sitede daha önce yerleşme kanaması diye bişey okumuştum adetime 10 gün olasına rağmen test yaptım ve pozitif çıktı ve dr a gittim.dr düşük tehlikesi var dedi ve 2 gün sonra düşük başladı kaybettim. 6 aydır dr ada gitmiyoru herhangi bir bitkisel ilaçta kullanmıyorum. eski dr uma güvenmiyorum çünkü düşük tehlikesine rağmen rapor vermedi ve ben işe gitmeye deva ettim ciddiyeti konusunda da bilgi vermedi ve düüşük yaptım şimdi dr lara güvenmiyorum. tabi hepsi aynı olacak diye bişey yok. böyle eli kolu bağlı oturmakta bana göre değil bu adet dönemimde yine hamile kalaazsam bal tarçın çörekotuna başlayacağım işe yaradığını düşünüyorum... dua edin lütfen. sadece dertleşmek için yazdım. teşekkür ederim.

canım çok geçmiş olsun üzülme bi daha olur biliyorum demesi kolay diyorsundru ama napalım rabbim ne deerse o oluyor allah sana sağlık versin tekrar bebeğin olur fsh için hayıt tohumu kullanabilirsin bal tarçın çörekotunuda içebilirsin canım rabbim isteyen herkese versin hepimiz aynı durumdayız bebek için duyduğumuzu yapıyorz bende fsh mağdururum soğan suyuna başlıcam bikere hayıtı içitim faydasını gördüm fsh ım düştü şimdi soğan suyu içeceğim hamile kalmayı kolaylaştırıyormuş bide onu deneyeyim çareler bitmez canım hepimiz için hayırlısı neyse :Saruboceq::Saruboceq olsun

sevicim bende buralardayım napayım.kürlerime devam ediyorum hala ömer coşkunun kürleri bu ay sonuna kadar yapıcam bakalım tekrar regl olacacakmıyım.hala regl olmadım.bekliyorum.15 gün geçti.nerdeyse 4 ay olacak ömer coşkunun kürlerini kullanmaya başlayalı işe yaradımı yaramadımı anlamadım.1 kere regl oldum o kadar.o yüzden bu ay sonuna kadar devam edicem kullanmaya.sonra senin kürünü yapıcam yeşilçay hayıt tohumu aslanpençesi işte.inş. olurum ama.doktorada gidemiyorum korkudan regl olacakmıyım diye bir muayene olmaya korkuyorum yumurta yok diyeceğinden korkuyorum.ama ben incir suyu da içmeye başladım valla ömer coşkunun kürlerinin yanında onu da yapıyorum.inş. foliküller oluşur.

sen neler yapıyorsun sevicim.sevi sende incir kürü yapsana soğandan sonra

selam canım bende soğan suyundan sonra yapacağım incir kürünü semoşcum soğan suyunu adetin bittikten sonramı başlanacak girdim siteye ibrahim saraçoğluna ama yazmıyor bişey sen biliyormusun canım?sen hiç test yapyınmı belki hamilesindir canım korkma herşey güzel olacak emeklerinin karşılığını alacaksın canım:1hug:

sevgili arkadaşım canın ı sıkma bu konyadaki doktorlar bir tuhaf benim sana tavsiyem bal,tarçın, çörekotunun yanında incir kürü daha sonrada soğan kürü yapmanı tavsiye ederim Allah yardımcın olsun canım

sevgili arkadaşım ilk soğan kürüne adetin bittikten 7 gün sonra başlayacaksın ve 15 gün boyunca öğlen ve akşam yapacaksın onuda 2 su bardağı klorsuz suyu kaynatacaksın daha sonra kaynayan suya 1 adet beyaz soğanı 4 veya 6 ya bölerek kabuğu ile birlikte atcaksın ve 15 dakika kaynatıp içeceksin her öğün taze yapmalısın daha sonraki kürüadetine 10 gün kala 10 gün şeklinde içeceksin bunuda 2 ayuygulayacaksın Allah yardımcın olsun

ebru anladığım kadarıyla konyadasın sen hangi dr a gidiyorsun. gerçekten artık şaşırdım hangi dr a gideceğimi. jule esen var biliyosundur belki ona gitmeyi düşünüyordum o da yurt dışına tüp bebek eğitimi almaya gitmiş 1 ay önce aradım 2 ay sonra gelecek dediler 2 gün önce aradım yine 2 ay sonra diyolar. gerçekten na yapcam nasıl yapcam bilmiyorum. eğer senin dr un iyiyse bi deneyim.

allah yardımcımız olsun. gerçekten çok zor. inş. bizim gibi bekleyen dileyen herkesin en kısa sürede bebişi olur...

sağol canım allah razı olsun sen neler yapıyorsun varmı bir gelişme?ne zamandır girmiyorsun nete Allah hepimizin yardımcısı olsun :Saruboceq::1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…