canım sakın pes etme bak faydasını görmüşsün bebişlerimize kavuşmak için mecbur katlanacağız inan bak o kadar çok şey içiyorumki her içtiğimdede şifa olcağına inandığım için içmeyi unuttuğumda kendimde suçluluk hissi oluyor. eğer hayıt çayını yapmaya üşeniyorsan ki bende yapamadım çünkü çalışınca zor oluyor. hazır hayıt suları var ondan al çok pratik oluyor.çay yerinede ada çayı aslanpençesi civanperçemi iç bak faydalı bunlar
a.s.opuyorumnanaktansevi nerelerdesin.......
sevi cim canını sıkma hayırlıı olsun canım....bendede bir gelişme yok adet olunca fsh ölçtürücem bakalım kaç olmuş..inince tüp yapıcam inş.....
inşallah tutar seviciğim çok üzüldüm canımm...sen semoşş benim umudumsunuzzz...inşallah en yakın zamanda güzel haberlerini de alırız...ağlama kuzumm
güle güle git gel seviciğim....
Sevicim git annene biraz moral depola öyle gel olurmu canım.bak bir arkadaş fsh 60 larda adet olamıyorudu.ocaktan beri düzgün oluyormuş maşallah.sadece elevit içiyorum başka da bişey yapmıyorum diyor.ama hiç kafama takmıyorum diyor.3 yıl hep ilaçla regl oldu.bak takmayınca bazı şeyler düzelebiliyormuş. Lütfen takma sevicim.napalım bizim de kaderimiz buymuş napabiliriz. üzülünce birşey değişiyormu hayır. Eee napalım en güzeli takmamak stres yapmamak. Bak göreceksin o zaman nasıl düzekecek herşey.
Bende annem babam hastalandı hep şubatta babam rahatsızlandı sonra annemin ameliyatı derken hiç düşünmediğim ay regl oldum gördün.
Demekki ne yapmıyoruz arkadaşlar stres yapmıyoruz. Lütfen kendinizi önce düşünün.zaten gerisi gelir sonra.hormonlar düzelir bebişte allahımız nasip ettiyse oda gelir ardından
arkadaslar nerelerdesiniz........:)