aminnnn sevii:Saruboceq:
inşallah tutar canım..amin kavuşalım artık bebeklerimize .ben hayıta devam ediyorum soğan suyuda içiyorum ama arada aksatıyorum soğanı.çörekotu bal tarçın da yiyorum.bilemiyorum 2 gün sonra adet olucam inşallah olurumda..ama bu ay gitmicem teste hayıtı biraz daha içeyim diyorum.etkisi 2 3 aydaymış ya o yüzden canım.hayırlı haberlerini bekliyorum.sizler benim umudumsunuz canımm
inşallah tutar canım..amin kavuşalım artık bebeklerimize .ben hayıta devam ediyorum soğan suyuda içiyorum ama arada aksatıyorum soğanı.çörekotu bal tarçın da yiyorum.bilemiyorum 2 gün sonra adet olucam inşallah olurumda..ama bu ay gitmicem teste hayıtı biraz daha içeyim diyorum.etkisi 2 3 aydaymış ya o yüzden canım.hayırlı haberlerini bekliyorum.sizler benim umudumsunuz canımm
amin canım..diğer topikde yeni üye bi arkadaş yazmış bana düşse bile yeniden yükseliyo benim 5 yıldır olmuyo yumurtam falan demiş.oğlum kardeş istiyor diyobunları duymakda üzüyo.ama ben önümdeki iyi örnekleri örnek olayım değilmi sevi...
hayıt kullanmıyorum cnm aslanpençesi kullanıyorum.....
canım hayıt tohumu aslan pençesi ve yeşil çay üçünü bir arada içersen fsh ın düşer ben öyle düşürdüm herkesede yazıyorum burada benim fsh 42 idi üçünü bir arada içtim 3 ay 10 a düştü istersen nasıl içildiğini yazarım canım
sevi canım ben şimdilik sadece hayıtı içiyorum...ben de senin gibi içeyim....yeşil çayı sallama çaymı alıyosun....yeni bi gelişme varmı canım görüşmeyeli nasılsın
merhabalar sevi içtiğin bu karışımı nasıl yaptığını yazarmısın ben de sadece hayıtı içiyorum bu yazacağın üçlü karışımıda deneriz ne yapalım inşallah hepimiz için içtiklerimiz iyi gelir yumurtalarımız düzene girer iyi günler
sevi canım..ben içtikten sonra yarım saat beklemiyodumm...artık bekleyim bari..hayıta başlayalı yaklaşık 1 ay oldu..sabredim bundan sonraki 2. adetimde gideyim değilmi..fsh için tahlile.bide 3 ay içince ara vermek gerekiyomuş hayıta değilmi..ne kadar ara vermem gerekiyo...
cnm aslan pençesi kürünü saracoğlunda okudum.......20 gün oldu başlayalı.....2 ay böylle yapayım diyorum....bazıları diyor ya bitkileri fazla karıştırmayın diye canım ondan öyle yaptım..yoksa senn gibimi yapsamm ......