Fsh Yüzünden Anne Olamayanlar

kızlar inş fsh hormonunuz düşer ve sizlerde anneliği tadarsınız.
benim gecen sene 10.00 du hiçbir ilaç falan kullanmadım ve çalışmaya başladığım için bebek tedavisini erteledim sonra şubat ayında işten falan çıkınca hemen doktora koştum bu sefer fsh 9.03 olmuştu ama adetimin 8.günü yaptırmıştım hormon testini sonra doktorum bu böyle olmadı önümüzdeki ay 2. veya 3. günü tekrarlayalım dedi bu seferde fsh 6.6 çıktı şuan hormonlarımda bi problem görülmüyor spermde normal şimdi iş hsg ye kaldı oda temiz çıkarsa aşılamaya geccez allahtan hayırlısı moralinizi hiç bozmayın inş sizlerinkide düşer.

niyano geçen bende bulamadım.bi kaç eczane gezdim de buldum.inşallah papatya bizimkide düşer ama seninki zaten çok yüksek değilmiş maşallah canım..

sevgili arkadaşım yazında fsh normal değerde bence sen normal yolla hamile kalmayı dene daha sonra tedaviye geç derim benim fsh ım 22 lerdeydi bende panikleyip senin gibi hemen tedaviye geçip tüp bebek yaptırdım malesef tutmadı bende şimdi doğal yolları deniyorum kürler yapıyorum bence tedaviye başlamadan önce sende bu kürleri ve hayıtı dene derim Allah yardımcın olsun

arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım.benimde fsh değerim yüksek.bir defa tüp denedik fakat tutmadı...inşallah 2.deneyeceğiz...biz bir tane yumurta ile yola çıkmıştık fakat şans eseri 3 yumurta oldu..birde o dönemde soğan suyu içtim onun mu faydası oldu bilmiyorum.şimdi tekrar doktora gideceğim fakat kime gideğim konusunda tereddürteyim..

inşallah bizde en kısa zamanda hamile kalırız...allah herşeyin hayırlısını nasip etsin

sevgili arkadaşım sana Ankarada Gürgan kliniği öneririm gayet ilgililer Timur bey çok deneyimli bir doktor bende orada bir kez tüp bebek yaptırdım ama nasip olmadı transferimde 1 yumurta vardı oda tutmadı nasip artık ben biraz ara vermeyi düşündüm bu aradada kürleri ve hayıt içmeye başladım bakalım faydasını olur inşallah eğer olmaz ise temmuzda tekrar tüp bebek yaptıracağım

ebru meraaba canımm.senle konustukmu hatırlamıyorum ama.benim fsh 50.44 doktor geçen ay hiç yumurta yok dedi..ben şimdi hayıt felan içiyorumm...1 taneye de razıyım hemen tüp deniycem bende..allah yardımcımız olsun canım

yelizcim nasılsın nasıl gidiyor
sen şu an cyclo içiyonmu yoksa sadece hayıt mi içiyon

regl olunca evet yaptırıcam ama daha regl olmadım bekliyorum ben ilaç kullanmıyorum çünkü.bakalım ne zaman regl olucam

bıraktım inş. fsh düşmüşse regl olurum bekliyorum kısmet 23 nisandada inş. kaplıcalara gitmeyi düşünüyorum inş. faydası olur

inşallah olur canım kadınlara sıcak su iyi derler hep...haber ver semoş merak ediyorum sonuçları tatlım.sizler benim umudumsunuz.düşsün şu fsh ler gelsin hayırlısıyla bebeklerimmizzz...

bıraktım inş. fsh düşmüşse regl olurum bekliyorum kısmet 23 nisandada inş. kaplıcalara gitmeyi düşünüyorum inş. faydası olur

semoşcum nasılsın canım nerelerdesin daha öncede sana yazmıştım ama cvp yazmadın nasıl gidiyor varmı bir gelişme?fsh baktırdınmı?ömer coşkunun verdiği kürleri kullandınmı canım?faydasını gördünmü?öpüyorum seni:1hug:

SEVıCıM KULLANIYORUM KÜRLERı AMA HENÜZ REGL OLMADIM.GEÇEN HAFTA KONTROLE GıTTıM ORAYA.
ONLARIN KONTROLUNE GÖRE TıROıT DÜZELMıŞ GÖRÜNÜYOR.BAĞIRSAKLARIM DÜZELMıŞ ONLARIN TESTıNE GÖRE.AMA DAHA REGL OLMADIM.ıNŞ. DOĞRUDUR.
Eğer doyruysa regl olursun diyor ömer coşkun.ümit ediyorum inş. olurum o zaman fsh baktırırım herhalde

canım inşalah faydasını görmüşsndür canım en kısa zamandada adetin gelir ve sende bende bütün bebek isteyen arkadaşlarımızda hamile kalır bizlerde anne oluruz canım tek temennim bu hepimizi için hayırlısını versin rabbim :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…