yelizcim benimde sorunum fsh yüksekliğinden yumurta oluşamaması. oluşsada 1 tane oluşuyor tüp bebek merkezleri genelde tek yumurtaylada tedaviye almıyor. doktorum saolsun çok iyiydi benim tek yumurtam olsada tedaviye alacağını söyledi ve aldıda tek olmasına ragmen yumurtam kaliteli çıktı çok çok iyi olmasada döllenme gözlendi transfer yapıldı ama tutmadı. çok iyi kalite değil orta kalitede demişti doktor zaten. dün sonucumu aldım. aslında tekde olsa tutunacak olduktan sonrada tutunur dedi 4 tane embriyo transfer ettiklerimiz bile oldu ama tutunamadı dedi. Allah isterse olur dedi doktorda. Mayıs ayında isterseniz tekrar bakalım tekrar yapalım olursa ama donöre başvurmanız gerekebilir dedi tabi bunlar ihtimal dedi ama oda ümitsiz gibiydi[/QU Geçmişolsun, fsh değerin kaç?sadece fsh yüksekliği sebebiyle mi problem yaşıyorsun?benim fsh değerim 24 ,doktor tüp bebek merkezleri bile seni kabuletmez demişti.
canım benimde fsh ım 22 idi tüp bebek yapıldığı ay 8 e düşmüştü. yumurta rezervinde azalma olunca tüp bebek merkezleri bizim gibileri kabul etmek istemiyorlar çünkü çok uzun bir tedavi süreci bazen 2-3 deneme yapmak zorundalar. buda onların başarı oranını düşürüyor tabi kabul etmezler tamamen ticari yani. yoksa biz çok istemişiz çok çaba sarfetmişiz önemli değil maalesefki. ama arada iyi doktorlar ve merkezlerde çıkıyor tabi hepsine genellememek gerekir.
kızlar inş fsh hormonunuz düşer ve sizlerde anneliği tadarsınız.
benim gecen sene 10.00 du hiçbir ilaç falan kullanmadım ve çalışmaya başladığım için bebek tedavisini erteledim sonra şubat ayında işten falan çıkınca hemen doktora koştum bu sefer fsh 9.03 olmuştu ama adetimin 8.günü yaptırmıştım hormon testini sonra doktorum bu böyle olmadı önümüzdeki ay 2. veya 3. günü tekrarlayalım dedi bu seferde fsh 6.6 çıktı şuan hormonlarımda bi problem görülmüyor spermde normal şimdi iş hsg ye kaldı oda temiz çıkarsa aşılamaya geccez allahtan hayırlısı moralinizi hiç bozmayın inş sizlerinkide düşer.
arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım.benimde fsh değerim yüksek.bir defa tüp denedik fakat tutmadı...inşallah 2.deneyeceğiz...biz bir tane yumurta ile yola çıkmıştık fakat şans eseri 3 yumurta oldu..birde o dönemde soğan suyu içtim onun mu faydası oldu bilmiyorum.şimdi tekrar doktora gideceğim fakat kime gideğim konusunda tereddürteyim..
inşallah bizde en kısa zamanda hamile kalırız...allah herşeyin hayırlısını nasip etsin
bıraktım inş. fsh düşmüşse regl olurum bekliyorum kısmet 23 nisandada inş. kaplıcalara gitmeyi düşünüyorum inş. faydası olur
SEVİCİM KULLANIYORUM KÜRLERİ AMA HENÜZ REGL OLMADIM.GEÇEN HAFTA KONTROLE GİTTİM ORAYA.
ONLARIN KONTROLUNE GÖRE TİROİT DÜZELMİŞ GÖRÜNÜYOR.BAĞIRSAKLARIM DÜZELMİŞ ONLARIN TESTİNE GÖRE.AMA DAHA REGL OLMADIM.İNŞ. DOĞRUDUR.
Eğer doyruysa regl olursun diyor ömer coşkun.ümit ediyorum inş. olurum o zaman fsh baktırırım herhalde