Fsh Yüzünden Anne Olamayanlar

inş.canım bu beklenti çok farklı yaşamayan anlamaz.ben 30 uma geldim sen kaçsın arkadaşım ?

ahhh canım ahhhh keşke bende 30 olsaydım herşey daha kolay olurdu malesefki ben 41 olcam mayısta benim geçiyor yaşım ama napayım geç evlendim kısmet böyle imiş herşeyde bir hayır vardır hakkımızda hayırlısı canım hepimiz için

olsun canım kısmet dediğin gibi bu arada ben bi tüp bebek uzmanıyla görüştüm ve yumurta kalitesini arttırmak için bitkisel öströjeni tavsiye etti amerikadan geliyormuş ve kesinlikle tavsiye ediyorum dedi eczanelerde satılmıyor ben güvenemiyorum ama denemekte istiyorum bakalım bu hafta karar vericem sende bi araştır derim sonuçta bizim fsh değerimiz yüksek olduğu için erken menopoz tehdidimiz var bu destekliyormuş.ben ilaç kullanmak istemediğimi alternatif tıp düşündüğümü söyledim ve hak verdi bunu anlattı.
herkes bi araştırsın derim.

sağol canım nasıl bi bitkimiş siz alın bakalım bizede söylersiniz nasıl olduğunu tamammı canım ismi nedir?

sağol canım nasıl bi bitkimiş siz alın bakalım bizede söylersiniz nasıl olduğunu tamammı canım ismi nedir?

yok yok bitkide ot şeklinbde değilmiş sıkıştırılmış kapsülmüş zaten ot olsa korkmamda bu şekilde endişe ediyorum ben araştırıyorum ama ismini bilmiyorum . gelişme olursa yazarım :)opuyorumnanaktan

kızlar bişey sorucam tüp bebek yaptırmak için kaç olmalı fsh...benim 33 çıktı.....kaça düşmesi lazım tüp bebek yaptırmak için.....

kızlar bişey sorucam tüp bebek yaptırmak için kaç olmalı fsh...benim 33 çıktı.....kaça düşmesi lazım tüp bebek yaptırmak için.....

canım benim 34 idi dr lar tüp bebek yaparız dediler ama şans oranımın % 20 dediler bende yaptırmadım fsh ı düşürdüm ben şimdi bekliyorum kendiliğimden hamile kalırmıyım diye hayırlısı

kızlar benim tüp bebeğe ilk başladığımda fshım 22 idi hayıt suyu içtim bir ay boyunca ertesi ay 8 e düştü ve tek yumurtam oluştu kaliteliydide transfer yapıldı dün sonucumu aldım tutanamamış maalesef. ama hayıt suyu gerçektende düşürüyor tavsiye ederim. birde doktor fshının düşmesi önemli değil önemli olan yumurtanın oluşması dedi

angies benim fsh de 50.44 çıktı.benim doktorum da 20 nin üstüne yapılmaz demişti.ama benim sorunum daha büyük hem fsh yüksek hem de yumurta yok dedii,doktor.erken menopoz dedi.ama ben umudumu yitirmek istemiyorum.hayıt içiyorum.bal polen yiyorum.soğan suyu içiyorum.inşallah fsh düşer ve yumurtalarım da yeniden olusur.nettten ve kk dan çok araştırdım.fsh düşerse yumurtada olusabilirmiş.yani 50 yaşından önceki menopozun geri dönüşümü vrmış.

yelizcim benimde sorunum fsh yüksekliğinden yumurta oluşamaması. oluşsada 1 tane oluşuyor tüp bebek merkezleri genelde tek yumurtaylada tedaviye almıyor. doktorum saolsun çok iyiydi benim tek yumurtam olsada tedaviye alacağını söyledi ve aldıda tek olmasına ragmen yumurtam kaliteli çıktı çok çok iyi olmasada döllenme gözlendi transfer yapıldı ama tutmadı. çok iyi kalite değil orta kalitede demişti doktor zaten. dün sonucumu aldım. aslında tekde olsa tutunacak olduktan sonrada tutunur dedi 4 tane embriyo transfer ettiklerimiz bile oldu ama tutunamadı dedi. Allah isterse olur dedi doktorda. Mayıs ayında isterseniz tekrar bakalım tekrar yapalım olursa ama donöre başvurmanız gerekebilir dedi tabi bunlar ihtimal dedi ama oda ümitsiz gibiydi

üzüldüm canım.hayırlısı olsun.ama allahtan umut kesilmez.inşallah yine olusur yumurtan.peki sen neler yaptın.fsh yi düşürmek için.
ne kadar sürede düşürdün kuzum...

canım bir önceki sayfada okudum.1 ay hayıt içtim demişsin.ama sabırsızlık yapmışsın bence.1 ayda 8 e düşmüş.bide inciri falan deneseyydin yumurta kalitesini artıyor diyorlar.onlarıda dene canım.

canım ben ocak ayında tüp bebek olayına başladım :) ve o ay yaptırdığımda 22 idi hayıt suyu içtim ve bir ay sonra 8 e düştü. incir kürü ve çörek otu bal tarçında yedim kalite için. şimdi tekrar aynı şeylere devam edeceğim inşallah bu sefer daha çok oluşur.

inşallah canım.bi sürü ve kaliteli yumurtan olsunn.diyolar ya fsh en az 3 ay içilmeli felan diye..o yüzden dedim acelemi ettin diye.

canım bir önceki sayfada okudum.1 ay hayıt içtim demişsin.ama sabırsızlık yapmışsın bence.1 ayda 8 e düşmüş.bide inciri falan deneseyydin yumurta kalitesini artıyor diyorlar.onlarıda dene canım.

canım benden çok doktor acele etti bir tane yumurta görünce hemen değerlendirelim dedi. incir kürü zaten yapıyorum aynende devam edeceğim gerçekten faydalı

anladım canım.gerçi bende senin yaptığını yapardım herhalde 1 yumurtada olsa değerlendirmek isterdim.

arkadslar bişey sorucam fsh 33..doktor cylo verdi ilaç bitti adet olamadım doktora gittm doktor yuurta çatlamamış kist olmuş dedi ilaç verdi adet olunca yine fsh tahlili yaptırcam...yumurta var diye sevinsemmi kist var diye üzülsemmi bilemedim.............sizdede cylo hiç kist yaptımı......

sağol canım sana da geçmiş olsun.allahtan ümit kesilmez.bakalım.ben daha bi sefer yaptırdım bu testi fsh 50.44 çıktı.yumurta göremiyorum dedi gittiğim tüp bebek merkezi..ama ben yılmadım hayıt felan içiyorum.bal polen yiyorum.düşecek inşallah.başka bişi yok şimdilik canım.fsh den başka..onu düşürüp 1 tane de olsa yumurta elde edersek hemen tüp bebek deniycez inşallah.bizim durumumuzda olup sonuç alan çok kişi var bizde onlardan oluruz inşallah...

aynen canım inşallah bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günleri görürüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…