Merhaba cnm bende yeni 36 yaşına girdim sanırım şubat lanet bir ay oldu bu sene hem deprem hemde banada erken menopoz dendi çok zor sinir yıpratıcı bir süreç adetin 3. Günü gitsin amh fsh estradiol ne varsa hepsini istesin dilerim sonuç iyi çıkar ben de bir iki haftadır arastiriyorum ablam evlimi bekarmi... ? Ben yeni başladım şuan soğan Kuru 15 güne tamamlamak üzereyim üstünde statera plus diye bir vitamin cylinc diye bir de bağırsak için ilaç aldım onu kullanmaya başladım bunu bana
tüp bebek merkezinde çalışan bir abla söyledi onada erken menopoza denmiş Dr tüp bebek bile olmaz demiş tesaduf ilaç firmasından gelen biri bunu önermiş 3 ay kullanmis ve 10 yıldır adet azda olsa görüyorum ve 3 ay kullandim çocuk öldü dedi bende aldım fayda sağlar dilerim ben çok üzüldüm bildiğimi sizinle de paylaşmak istedim bizzat bende tesadüf prof arastiriyordum gideyim diye arkadaş hemşire yanındaki kıza dedi sana da erken menopoz dediler sen neyaptin nasıl bebek oldu dedi oda dedi Bi ilaç kullandım onun üstüne oldu tabi takdir Allahımin ama bende bir küçük fayda sağlamak isterim ben yeni başladım bir hafta oldu dilerim faydasını görürüm sizede söylerim ama eğer madden durum varsa hemen başlasın ablanız çünkü zaman önemli