- 4 Nisan 2021
- 84
- 71
- 38
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şöyle söyleyeyim seninkinin 10 katı bir yükseklikteydi benim Hiç üzülme ve moralini de bozma adetin genelde 3. Gününde doğru sonuçlar çıkıyormuş ama zaten senin de aman aman yüksek değil ben bi yandan Aslan pençesi içiyorum Kİ onu da çok düzenli yapamıyorum etkiledi mi bilmem ama okuduğum kadarıyla etkiliymiş araştırmanı öneririmçok geçmiş olsun. Ben geçen ay ölçtürdüm sınırda çıktı 11.75 doktor tekrarlayalım bu ay dedi. Korkuyorum çok.
Merhaba canım, açıkçası benim de amh dışında tüm değerlerim normaldi fsh bile 6 civarındaydı hatta doktor amh a bakılmasını bile istememişti ama ben talep ettim ne olur ne olmaz öğreniyim diye ve düşük çıktı sonra bana kadın doğum doktoru bikaç ay dene olmadı tüp bebek yaparsın dedi.Arkadaşlar merhaba. Doktora da gidicem ama değerlerime bir baksanıza ben bi sıkıntı göremedim ama sizce amh de ölçtürmem gerek var mı?
Bu arada eşinizin testeri yapıldı mı cnm? onlar da çok önemli biz de bu hafta test yaptıracağızArkadaşlar merhaba. Doktora da gidicem ama değerlerime bir baksanıza ben bi sıkıntı göremedim ama sizce amh de ölçtürmem gerek var mı?
Aa ciddi misin ? Geçmiş olsun bu arada. Ay çok pahalı test bir de ya. Devlet hastanesine gittim resmen yapmamak icin diretti.Merhaba canım, açıkçası benim de amh dışında tüm değerlerim normaldi fsh bile 6 civarındaydı hatta doktor amh a bakılmasını bile istememişti ama ben talep ettim ne olur ne olmaz öğreniyim diye ve düşük çıktı sonra bana kadın doğum doktoru bikaç ay dene olmadı tüp bebek yaparsın dedi.
Yani ben talep etmesem hiçbişeyi öğrenemeyecektim, alttan muayene de etmişti herşey normal demişti. Kadın doğum doktorlarına artık çok güvenemiyorum o açıdan. Sen baktır istersen öğrenmiş olursun için rahat eder yine de sen bilirsin canım inşallah hepimiz tez zamanda yavrularımıza kavuşuruz :)
Canım özel sağlık sigortan var mıydı? Testi benim sigortam özelde karşıladı. Ama şöyle diyim eşime de test yapılacak onları karşılamıyormuş evet fiyatlar yüksek özelde 500 küsüre yaptırıcaz mecbur onunkini deAa ciddi misin ? Geçmiş olsun bu arada. Ay çok pahalı test bir de ya. Devlet hastanesine gittim resmen yapmamak icin diretti.
Maalesef özel sağlık sigortam yok ama yaptırsam mı diye düşünmüyor değilim. Hastanede çok işim olmuyor diye yaptırmamıştım ama sanırım araştırmalıyım.Canım özel sağlık sigortan var mıydı? Testi benim sigortam özelde karşıladı. Ama şöyle diyim eşime de test yapılacak onları karşılamıyormuş evet fiyatlar yüksek özelde 500 küsüre yaptırıcaz mecbur onunkini de
Yok canım amh testini herhangi bir günde yaptırabiliyorsun regl olup olmaması farketmiyor. Benim regl döneminde diğer hormon değerlerim ile birlikte bakılmıştı.Maalesef özel sağlık sigortam yok ama yaptırsam mı diye düşünmüyor değilim. Hastanede çok işim olmuyor diye yaptırmamıştım ama sanırım araştırmalıyım.
Peki amh testi icin illa regl dönemi mi olması gerekiyor? İnternette de net bir şey bulamadım.
Yani hem amh değerin hem de alttan muayenede kaç yumurtanın mevcut olduğu önemliymiş canım rezervin tam doğru tespiti için. Gelişmeler oldukça ben de yazarım sen de yaz canım haberleşiriz :) İnşallah güzel sonuçlar alırız tez vakitteMaalesef özel sağlık sigortam yok ama yaptırsam mı diye düşünmüyor değilim. Hastanede çok işim olmuyor diye yaptırmamıştım ama sanırım araştırmalıyım.
Peki amh testi icin illa regl dönemi mi olması gerekiyor? İnternette de net bir şey bulamadım.
Ya 7 ay önce alttan muayene oldum bir sıkıntı yok güzel görünüyor yumurtalar demişti doktor. İki aydır deniyoruz daha. İki aydın fsh baktırıyorum farklı çıktı sonuçlar. Amh baktırayım diyorum onu da yaptırıp tekrar doktora gitmeyi düşünüyorum. Ben 10 yaşında regl oldum o sebeple erken menepozdan korkuyorum biraz. Gerçi en son gittiğim doktor pek alakası olmuyor dedi. En iyisi ben yaptırayım içim rahat etsin.Yok canım amh testini herhangi bir günde yaptırabiliyorsun regl olup olmaması farketmiyor. Benim regl döneminde diğer hormon değerlerim ile birlikte bakılmıştı.
Ama şimdi başka bir doktor alttan muayene ile de detaylı bakıcam dedi, amh değerinin folikül sayısı ile uyumlu olup olmadığını söylicek. Seni o şekilde muayene etmişler miydi? Beni ilk kadın doğum doktoru kontrol etmiş ve herşey iyi demişti ama amh sonucu gelince de tüp bebek dedi o yüzden şimdi başka bir doktora gidiyorum hiç güven verici olmadığı için.
Aynen ben de yazayım haberleşelim.cuma günü eşim test verecek bakalım. Doktora gitmeden direkt sperm testi yaptıracak. Başka bir şey yaptırmasına gerek var mı acaba?Yani hem amh değerin hem de alttan muayenede kaç yumurtanın mevcut olduğu önemliymiş canım rezervin tam doğru tespiti için. Gelişmeler oldukça ben de yazarım sen de yaz canım haberleşiriz :) İnşallah güzel sonuçlar alırız tez vakitte
Benim de eşim cuma günü test vericek bakalım inşallah onların sonuçları iyi çıkar :) En son gittiğim doktorum rahim filmi ve spermiyogram testi isteyebilirim demişti o yüzden biz de şimdiden eşimin sonuçlarına baktıralım aradan çıksın dedik. Rahim filmi kalıyor bir tek, onu da doktora haftaya muayene gittiğimde soracağım bakalım hemen istiyorsa onu da çektireceğim.Aynen ben de yazayım haberleşelim.cuma günü eşim test verecek bakalım. Doktora gitmeden direkt sperm testi yaptıracak. Başka bir şey yaptırmasına gerek var mı acaba?
Benim de eşim cuma günü test vericek bakalım inşallah onların sonuçları iyi çıkar :) En son gittiğim doktorum rahim filmi ve spermiyogram testi isteyebilirim demişti o yüzden biz de şimdiden eşimin sonuçlarına baktıralım aradan çıksın dedik. Rahim filmi kalıyor bir tek, onu da doktora haftaya muayene gittiğimde soracağım bakalım hemen istiyorsa onu da çektireceğim.
Rahim filmi,hormon testi, amh sonucu, spermiyogram test sonucu dışında şuan için pek bişey kalmıyor gibi. Bu arada Fsh değeri değişkenmiş sanırım farklı çıkabiliyormuş canım onu çok kafana takma bence. Biz de daha yeni deniyoruz sayılır 3 ay oldu ama insan acaba bi sıkıntı mı var diye düşünüyor tabii önceden sonuçları bilirsek belki ona göe erken tedaviye girişilir vs diye düşünerek. Ama tabii doğal yoldan olsa çok daha güzel olur inşallah nasip olur bizlere de Bakalım eşlerin test sonuçları aynı gün çıkacak mı acaba ona göre de haberleşiriz yine )
Canım onun için özellikle bişey dememişlerdi sadece en fazla 2 en çok 5 gün cinsel perhiz olması gerekiyor dediler o çok önemliymiş testin doğru sonuç vermesi için. Ama açlık tokluk durumu için şimdi netten baktım aç karnına olmasına gerek yokmuşPeki eşin aç karnına mı yaptıracak? Sabah mı yaptıracak? Bizimki de sorup duruyor ben nerden bileyim dedim hastaneyi aradım ulaşamadım da
Siz özelde mi devlet hastanesinde mi yaptırcaktınız canım testi? Özele gidicez biz ama test ücreti maalesef epey pahalı mecbur artık yaptırıcaz :))Peki eşin aç karnına mı yaptıracak? Sabah mı yaptıracak? Bizimki de sorup duruyor ben nerden bileyim dedim hastaneyi aradım ulaşamadım da
Mecbur özelde yaptırıcaz. 250 TL dediler bakalım. Sonuçlar üzerine konuşuruz.Siz özelde mi devlet hastanesinde mi yaptırcaktınız canım testi? Özele gidicez biz ama test ücreti maalesef epey pahalı mecbur artık yaptırıcaz :))
İyi bari. Bizimki mecburi perhizde regl dönemimCanım onun için özellikle bişey dememişlerdi sadece en fazla 2 en çok 5 gün cinsel perhiz olması gerekiyor dediler o çok önemliymiş testin doğru sonuç vermesi için. Ama açlık tokluk durumu için şimdi netten baktım aç karnına olmasına gerek yokmuş